Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 847
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 470
А можете ли да кажете за този Shopper при примерно 400-500-600 точки може ли да се вземе някаква награда и каква?
Има сигурно 10 страници с награди в приложението, разгледайте ги

# 1 471
А можете ли да кажете за този Shopper при примерно 400-500-600 точки може ли да се вземе някаква награда и каква?
Ваучер за 10 лв. от Зора и възглавница. За 700 точки ваучери за 20 лв от Технополис и Практикер.

# 1 472
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси 👍

# 1 473
Може ли да ми кажете точното име на приложението, понеже не го намирам или какво е логото. Благодаря.

# 1 474
  • София
Може ли да ми кажете точното име на приложението, понеже не го намирам или какво е логото. Благодаря.
В пост 1441 има снимка на логото.

# 1 475
Някой поръчвал ли си е от тайните кутии на тему,?Излезна ми реклама ,за кутии които не са взети срещу заплащане от 3.50лв.и каквото ти се падне.Питам да не е някаква измама?!

# 1 476
Някой поръчвал ли си е от тайните кутии на тему,?Излезна ми реклама ,за кутии които не са взети срещу заплащане от 3.50лв.и каквото ти се падне.Питам да не е някаква измама?!
Според мен е измама

# 1 477
На Престиж и аз ще се включа... много са хубави наградите. Може ли да ми дадете линк на Always играта за кауфланд. Видях, че е от 13 януари .

# 1 478
  • Телиш/Плевен
Попитай в тази тема.

# 1 479
  • София
Скрит текст:
На Престиж и аз ще се включа... много са хубави наградите. Може ли да ми дадете линк на Always играта за кауфланд. Видях, че е от 13 януари .
Все още не са я активирали
Скрит текст:
Ще изчакам да я активират
да не би да променят срока или изобщо да не я пуснат

# 1 480
Айдееее....синът ми е на 1година и 7месеца,показвам му шейната на снимка и единственото ,което повтаря е "айде,айде"  и ме води към вратата.
П.п. никой не ми е давал насоки,просто късмет,може би защото много,много я исках хихи

# 1 481
Аз когато приложението се казваше GFK( а сега YouGov shopper) съм поръчвала със събраните точки ваучери от Технополис. Сега не съм разглеждала каталога им ,защото чакам обикновено да имам повече точки .

# 1 482
Честито, Leni. И аз много я искам тази шейна за моята хубостница на 1г. и 2 мес. Дано успея с някоя следваща бележка. Мръннн! GrinningFlowers Four Leaf Clover

# 1 483
Честито, Leni. И аз много я искам тази шейна за моята хубостница на 1г. и 2 мес. Дано успея с някоя следваща бележка. Мръннн! GrinningFlowers Four Leaf Clover
Благодаря ти. Пожелавам ти я от сърце ❤️

# 1 484
Сега ми излезе като реклама, надявам се да не е споделяна. Поръчката трябва да е за над 40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт