Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 063
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 505
Нова игра в Shell:

# 2 506
Получих мейл за ваучер от Киткат и Лукойл от тази игра https://www.nestle.bg/bg/kitkatbreak-giftactivity
На позната са й звъннали от After eight за Dyson преди половин час.

# 2 507
https://www.technopolis.bg/bg/Kafemashini-s-kapsuli/Kafemashina- … INISSIMA/p/825357

Имам питане за тази машина - спечелих я преди над една година и сега мисля да я включа в употреба, обаче не виждам бутон за дължина на кафето, в технополис пише че няма, а аз не мога да повярвам, че е възможно да стоя до машината и да спирам кафето Simple Smile Някой има ли я и да я е ползвал да каже мнение, моля Simple Smile
Вчера дойде и нашата шейна, за мен е бебешка, но за тийновете -трябва да ги водя в планината Simple Smile

# 2 508
Такава машина спечелих миналата година и си я ползвах дълго време, докато сега декември не спечелих по-новия модел от играта на Долче густо и ФФ. Разликата им е точно в това, че новата има опция за дължина на кафето и спира автоматично. Инфинисима няма такава опция

# 2 509
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Няма. Спирате с палчето, когато прецените, че е достатъчно.

https://www.technopolis.bg/bg/Kafemashini-s-kapsuli/Kafemashina- … INISSIMA/p/825357

Имам питане за тази машина - спечелих я преди над една година и сега мисля да я включа в употреба, обаче не виждам бутон за дължина на кафето, в технополис пише че няма, а аз не мога да повярвам, че е възможно да стоя до машината и да спирам кафето Simple Smile Някой има ли я и да я е ползвал да каже мнение, моля Simple Smile
Вчера дойде и нашата шейна, за мен е бебешка, но за тийновете -трябва да ги водя в планината Simple Smile

# 2 510
И моята бутилка дойде с Европът. Много съм доволна исках да е синя или зелена. Вместимост 550 мл е, което е доста удобно.

# 2 511
Първа награда за годината от P&G телевизор още не сме го разопаковали.

# 2 512
Много е яка чашата на Девин, пожелавам си една да спечеля Simple Smile
Аз също участвах с удоволствие в Майдей, но просто много дълга игра Simple Smile
За чашата на Девин какви са условията?

# 2 513
  • Телиш/Плевен
За чашата на Девин какви са условията?
https://izvorna.devin-promo.bg/

# 2 514
  • София
Мрънках днес, че ваучера го няма и хоп дойде. Вече нищо не чакам 🤭 време е за нови награди 🍀

# 2 515
И моята бутилка дойде с Европът. Много съм доволна исках да е синя или зелена. Вместимост 550 мл е, което е доста удобно.

И моята е зелена! Точно нея исках!

# 2 516
Аз днес си получих Cluedo-то. Куриерът ме пита това от някаква игра ли е, че имал още една такава да достави. Blush

И да се оплача от Милка. Днес са дали само 1 шейна от сутринта. Погледнах към 11 часа и беше дадена една. В 15.10 часа все още нямаше нов печеливш и реших да опитам. И отново опитай пак. Confused С което се отказвам. До момента все още е раздадена само 1 шейна за деня, а трябва да са 3. По 3 броя остават на ден до края на играта ако дадат днес още 2 шейни. Та, вече не знам какво да кажа за алгоритъма на играта. Започвам да си мисля, че е на определен брой регистрирани бележки и днес има малко регистрирани. Ако беше на някакъв период от време все трябваше да има поне още 1 дадена шейна за днес. Blush

# 2 517
  • София
Дойде имейл от играта на Red bull и Lidl.

# 2 518
Аз днес си получих Cluedo-то. Куриерът ме пита това от някаква игра ли е, че имал още една такава да достави. Blush

И да се оплача от Милка. Днес са дали само 1 шейна от сутринта. Погледнах към 11 часа и беше дадена една. В 15.10 часа все още нямаше нов печеливш и реших да опитам. И отново опитай пак. Confused С което се отказвам. До момента все още е раздадена само 1 шейна за деня, а трябва да са 3. По 3 броя остават на ден до края на играта ако дадат днес още 2 шейни. Та, вече не знам какво да кажа за алгоритъма на играта. Започвам да си мисля, че е на определен брой регистрирани бележки и днес има малко регистрирани. Ако беше на някакъв период от време все трябваше да има поне още 1 дадена шейна за днес. Blush

Аз също не успях да им хвана алгоритъма а имах страшно много бележки, бях впрегнала всичките ми познати да пазят бележки. 3-4 дена пробвам,следя, по различно време ги пускат и изключително много се напрегнах и я зарязах тази милка. 😃 Та абсолютно мога да заявя,че си е на късмет. 😀

# 2 519
Дойде имейл от играта на Red bull и Lidl.

Честито! Моят мейл също дойде, аз също съм със сак. Но последния ден не бях сигурна дали няма да ме изместят, че доста играещи се появиха. Wink

Общи условия

Активация на акаунт