?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 227
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 675
Търся удобна възглавница, която да не е твърда, но да не е и прекалено мека. Анатомична имаме, почти не спя на нея, снощи реших да съм на нея и съм със страшно схванат врат. По принцип си имам една тип плюшена декоративна, с нея ми е много удобно, но не съм сигурна, че е най-добрия вариант за дългосрочен план.

И да не е с пера, които изскачат и бодат 😀 търся блажено удобство, като легна да ми е прекрасно.

Помеждудругото се замислям и за някакъв масажор, но не знам кой би вършил работа, да може да се ползва на цяло тяло. Най-често имам болки във врат, кръст и прасци.

# 676
  • Сф
От години спя на латексова еъзглавница на Екон, много съм доволна

# 677
Какво се разбира под това някой човек да чисти карма в рода си? Питах чат гпт, но обяснението му е по различно от това, което съм чувала, та искам да видя и друга страна.
Това означава ти да вършиш гадости, а поколенията след теб да плащат за това чрез собствените си страдания, предизвикани от нещастни случаи.
освен, ако не се осъзнаят( което е рядко, заради масово пазени тайни)

# 678
Кой модел, може ли да ми кажеш?

# 679
Имам УПИ (празно дворно място), в което искам да сложа преместваем обект - гаражна клетка. Трябва ли ми разрешение и ако да - от кого. Четох за преместваеми обекти магазини, но за гараж нищо не видях.
Не се изисква разрешение. Проучвах въпроса преди няколко години по повод бетонов гараж, който сложихме в двора ни. С тази разлика, че имаме и къща, но не мисля, че има значение. УПИ е. Бетоновият гараж е преместваем, има си куки отгоре, което не сме отрязали и може винаги да се премахне.
Благодаря момичета!
Ориентираме се или към готов бетонов, или към ламариновите контейнери, които се поставят на четири бетонови пети, които ти ги карат готови с камион и ти ги слага кран на мястото. Не искаме строеж с тухли.

# 680
  • Далечният изток
Не е преместваем обект.
Вече го написахме вчера. Друг обект се води по закон. Проверете си в общината, тук можем само да си говорим празни приказки.

# 681
  • Сф
Класик. Взимала съм я преди 9-10 год, не е мръднала.

https://matraciekon.bg/produkt/vyzglavnitsa-klasik/

Кой модел, може ли да ми кажеш?

# 682
  • Бургас
И аз спях на възглавница Екон, и много бях доволна! Но през няколко години сменям възглавниците и последния път не можах да поръчам 16 сантиметрова, не намерих такава опция. И минах на възглавници от Юск. Имат намаления понякога и то големи. Имат високи, анатомични възглавници, които са много удобни и качествени. Но така не мога да препоръчам възглавница. Най-добре иди до Юск и ги разгледай. Имат мостри и мисля, че ще можеш да откриеш своята възглавница. Аз онзи ден взех за сина ми за 35лв, намалена от 89,99.

# 683
Какви бяха съставките на онзи домашен чай против кашлица - листа от индрише, лукчета и какво още?

# 684
  • Далечният изток
И локум.
Май и орехи с черупките...

# 685
Какви бяха съставките на онзи домашен чай против кашлица - листа от индрише, лукчета и какво още?
Черупки от орехи и локум.

# 686
  • Буркина Фасо

пробва ли го това ?

google - чай против кашлица - листа от индрише, лукчета -  https://www.marica.bg/zdrave/receptite-na-baba-otvara-ot-indrish … poritata-kashlica
или пък - google - чай против кашлица - листа от индрише, лукчета - https://telegraph.bg/telegraphplus/novini/zlatno-vreme-varim-sir … t-virusite-398656

# 687
  • Бургас
Извинявам се за непоискания съвет, но за кашлица на нас много ни помага гръден чай. Продават го по аптеките, има различни марки. Насипен е в пакети, тоест не е на пакетчета. Струва 2--3-4лв. и на пакета пише "Гръден чай". И е приятен на вкус.

# 688
За кашлица- смучене на зърна карамфил.
Скоро ги разбрах и е ефикасно.
При упорита кашлица- Тавипек, но стомахът трябва да е здрав, че доста дразни.

# 689
Запарка от листа от подбел, въпреки, че фаворит ми е гръдния чай от билкова аптека.

Общи условия

Активация на акаунт