?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 063
  • 10 206
  •   8
Отговори
# 3 045
  • София
До Билунд няма, не.
За Europa park не се сетих, а е много подходящ. Благодаря ти!

# 3 046
  • Deutschland/HE
Преди Уиз летяха до Билунд, но явно са ги спрели.

# 3 047
Здравейте, операторите предлагат флашки с интернет, трябва ми за служебния лаптоп. Някой може ли са ме ориентира на месец колко се плаща ако имате? Гледам в сайтовете и не мога да се ориентирам точно заедно флашка+неограничен бърз интернет колко излиза

# 3 048
  • Сф
Много препоръчвам парк Ефтелинг, до Айндхивен. Много подходящ за малки деца, разделен и посветен на различни приказни герои, има и влакчета, и мокри атракции и какво ли не.

https://www.efteling.com/en?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm … cAtsaAhrZEALw_wcB

# 3 049
Трети ден приложението на obb mobile ми изписва, че услугага е временно недостъпна. Някой друг има ли такова затруднение?

# 3 050
Спрете ги тези цигари. Знаете ли колко е хубаво без тях. Спрях ги от раз преди три години, а пушех много.

Би ли споделила как спря цигарите?
И аз правя опити, но нещо не ми се получава.

# 3 051
  • Somewhere far away
Абе от раз, не вярвам на такива приказки.  А дори и да е вярно, то при много малко хора работи това.

# 3 052
Цип на палто леко ми запъва, не знам защо...не съм го ползвала скоро, сигурно се е "схванал" Joy Ще ми се случи някъде да не мога да го разкопчея...
Има ли някаква хитринка, с нещо да го напръскам или нещо друго, за да върви по-леко и да не запъва?

# 3 053
Цип на палто леко ми запъва, не знам защо...не съм го ползвала скоро, сигурно се е "схванал" Joy Ще ми се случи някъде да не мога да го разкопчея...
Има ли някаква хитринка, с нещо да го напръскам или нещо друго, за да върви по-леко и да не запъва?
Мисля,че беше намазване с малко сапун.

# 3 054
  • София
Абе от раз, не вярвам на такива приказки.  А дори и да е вярно, то при много малко хора работи това.

Вярно е, че даже е и по-добре, и по-бързо, намаляването им само гъделичка желанието. Имам поне 3+ такива примера, включително и себе си - от раз. Ако си достатъчно мотивиран и си го решил, става. Как ли? Е, един ден просто реших, че няма да си купя цигари. На втория - също. До седмица изобщо забравих, че съм пушила. Иначе практикувах 10+ години.

# 3 055
Мисля,че беше намазване с малко сапун.
Или с восък.

# 3 056
За цип - ако имате сапун, натърква се ципа по зъбците, след това отваряте-затваряте 2-3 пъти. При мен е помагало. Не знам дали и със свещ не ставаше, не помня дали съм пробвала.

# 3 057
  • BG-DE
Трети ден приложението на obb mobile ми изписва, че услугага е временно недостъпна. Някой друг има ли такова затруднение?
Току-що влязох без проблем. Звъннете на оператор да питате на какво може да се дължи това при вас.

# 3 058
  • София
Някой пазарувал ли е от сайта turkopharma.com? Доколкото виждам, това са лекарства, предназначени за турския пазар. Търсенето лекарство е на Астра Зенека, но пише на турски. И цената му е два пъти по-ниска отколкото тук. Става дума за скъпо лекарство, изписано от чуджестранен лекар, за което лекарство тук искат електронна бяла рецепта, и освен това го няма налично дори и в складовете (поне в една от големите вериги така казаха).

# 3 059
  • Somewhere far away

Вярно е, че даже е и по-добре, и по-бързо, намаляването им само гъделичка желанието. Имам поне 3+ такива примера, включително и себе си - от раз. Ако си достатъчно мотивиран и си го решил, става. Как ли? Е, един ден просто реших, че няма да си купя цигари. На втория - също. До седмица изобщо забравих, че съм пушила. Иначе практикувах 10+ години.
Аз имма точно обратните примери- като един близък пробва и с хапчета! спря ги за 6 месеца и после пак с утроени сили си запуши.

Общи условия

Активация на акаунт