?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 352 913
  • 8 949
  •   3
Отговори
# 8 910
Това беше и моето предложение вместо електрически сушилник.

# 8 911
  • Буркина Фасо
Как става пазаруването в Метро от физически лица? Издава ли се карта?
теглиш приложението, правиш си карта и пазаруваш.
на място показваш дигиталната карта и ако искаш ти издават пластика. и пак пазаруваш.

# 8 912
Кецовете от плат пропускат ли вода при дъжд?

# 8 913
Естествено, че пропускат. Нали са от плат.

# 8 914
  • София
Ако са с покритие DWR ( водоотблъскващ/водоустойчив слой) може и да не пропускат.

# 8 915
  • Пловдив
Ако са с покритие DWR ( водоотблъскващ/водоустойчив слой) може и да не пропускат.
Този слой трае от ден до пладне.

# 8 916
  • София
Тогава - GORE‑TEX и не газате в локвите с неподходящи обувки Simple Smile

# 8 917
С какво мога да премахна престояло петно от олио, вече изпрано и престояло поне месец.
Дънките са черни, дали да пробвам с обезмаслител? Или Вениш охи?
Самоцитирам се, за да докладвам резултати.
Петното беше голямо колкото чинийка за кафена чашка, отпечатано и отсреща заради сгъването.
Напръсках с Вениш окси и понеже забравих да изпера веднага, преседя поне два часа.
После натърках и малко сапун за петна на ДМ при прането. Сега ги прибрах, дънките са без петна, нямат никакви поражения от избеляване или миризма на граниво.
Силно препоръчвам този Вениш като спрей, някой беше питал за миризма от пот.
Мъжовете , ако не са се дезодорирали, често работните им тениски понамирисват. Пръскам с този Вениш подмишниците и няма проблем. Понамирисването  е след пране с гелове на ниски градуси заради цветовете. Пера ли с прах, няма такъв проблем.

# 8 918
Моя близка отива в Япония за 10 дни. Ще й се налага от време на време да звъни на майка си, която е много възрастна. Как може да се свързва с нея, от А1 са й казали, че е много скъпо. Гледах за есим, но не съм в час с нещата. Има ли там на летищата предплатени карти ?

# 8 919
  • София
Моя близка отива в Япония за 10 дни. Ще й се налага от време на време да звъни на майка си, която е много възрастна. Как може да се свързва с нея, от А1 са й казали, че е много скъпо. Гледах за есим, но не съм в час с нещата. Има ли там на летищата предплатени карти ?
Аз ползвам есим - Airalo навсякъде, където пътуваме извън ЕС, но има само MB, няма обаждания. А баба си се чувам по Вайбър. Ако жената не се оправя с интернет, по-скоро местна карта.

# 8 920
Няма как по вайбър. Не й трябват мегабайти на близката, а за разговори. Бабата не може да се оправи с такива неща. За местна карта някаква питах, но не знам там какви има.

# 8 921
Има предплатени, но цените са японски. С България се говори на около евро и 50 н минута минимален депозит €45
И ще трябва да се легитимира лично, не става само по нета

# 8 922
  • Сф
В Япония би трябвало все още да  има ( малко ми е старо инфото) обществени автомати по улиците. ( и международни) . Купувате карта и говорите. Не знам колко скъпо излиза обаче. На място ще пита и ще се ориентира.

# 8 923
Няма как по вайбър. Не й трябват мегабайти на близката, а за разговори. Бабата не може да се оправи с такива неща. За местна карта някаква питах, но не знам там какви има.

Вариант някой близък – роднина, приятел, съсед – да наминава периодично при бабата и да говорят през неговия телефон по интернет? Тъкмо и да я нагледа...
По-евтино от това не се сещам. Simple Smile

# 8 924
Вариант някой близък – роднина, приятел, съсед – да наминава периодично при бабата и да говорят през неговия телефон по интернет? Тъкмо и да я нагледа...
По-евтино от това не се сещам. Simple Smile
Точно така правихме с наша възрастна близка. Освен това сутрин и вечер ѝ се обаждах по телефона и
пусках сведения по вайбър.

Общи условия

Активация на акаунт