Да се оплачем... 2025

• 1 684 863
  • 27 552
  •   2
Отговори
# 19 920
  • някъде другаде
Лютиче , бързо да се оправя детето.

# 19 921
Рамацоти тръгнах аз. То с моите мъже на глава не мога да изляза. Съвестно ми е, сина работи, ама той бързо отсече, че е в центъра на България и утре не се знае къде ще пътува. Аз ще съм по северните плажове.

# 19 922
И мен баща ми ме събуди в 7. Прави някакви инструменти и блъска като за световно. Възрастните хора си имат режим, сега го чувам да копае, че още е хладно. Първата вечер така ме нахапаха комарите, по краката сигурно 10 пъпки имам. Само по мен бяха, майка ми няма нито една и каза, сигурно защото още не ме познавали. 😆

# 19 923
Оплаквам се, че детето пак се събуди по никое време. Пипнах я, тя пари... Оф!

И при нас така, отпадна следобеда без видима причина. Вечерта се оживи за час, зарадвах се, но после пак отпадна. Главата и тялото му пареха, а Т не беше висока 37.6.

На всички весела неделя!

# 19 924
Хванал ме е мързел.Лежа на плажа и чета книга.

# 19 925
  • Пловдив
От глупост - само и единствено от личната ми глупост - доста си пораязах дланта на лявата ръка. За два шева съм. Сега седя, страдам и се чудя да ходя ли в спешното, да търся ли лекарска практика или да карам майка ми да ме зашие. Туй последното е най-малко желателно, че мърмори като за три свекърви.

# 19 926
Върви да те шият в спешното.

# 19 927
  • Пловдив
Върви да те шият в спешното.
Ама там се чака на опашка. Най-бързо ще е да накарам майка ми. Обаче ще я слушам с години.

# 19 928
Янтра за два шева и здрави сухожилия, хич не е доста порязване според представите ми. Лошо е, че ще трябва да пазиш превръзката суха.
Ела ми на гости - ще се запознаем,  ще обработя раната, конци ще сложа, превръзки ще правя, ще се разхождаме край реката. Като стане време и конците ще махна. Болмога да ти уредя. Момчето ти след време ще ме вземе за пациент във факултета, като му трябват пациенти за стаж и изпит.

# 19 929
  • Пловдив
Е, доста-средно доста, не е като да съм в катастрофа.

# 19 930
Янтре, отивай при майка ти. Ти и без това си я слушаш. Поне няма някой от спешното да репетира с теб. Прегръдки!

# 19 931
  • Пловдив
Аз!?!?!? Да я слушам?!!?!? Това е дълбоко погрешно схващане. Първо аз го казвам, второ тя го казва, и мъжа ми като най-близък свидетел - и той го казва.

# 19 932
  • София
Х8ди при майка ти, иначе ще висиш 100 часа.

# 19 933
Слушаш в смисъл, че си ѝ знаеш репертоара де Wink
Надявам се вече си се справила със ситуацията! Бързо възстановяване!

# 19 934
Бих отишла при мама.  И бих си сложила и ваксина за тетанус, ако не си слагала в изминалите 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт