Да се оплачем... 2025

• 1 446 665
  • 24 124
  •   16
Отговори
# 24 120
Зорката е на разходка, та ще му се размине фотосесията.

Оплаквам се, че току-що бях нахапана от комари, крият се в спалнята гадовете.

Оплаквам се, че малкият като заспа и започна да кашля, доста често. Буден не кашляше. Алергично ли е, астматично ли е и какво изобщо е,  един Господ знае…. Ама не ми харесва с тая кашлица.
Трябва ми здрав, за да му сложим противогрипната.

# 24 121
И последно за лека нощ, спящото коте на един познат.

# 24 122
Влязох да се оплаквам, че имах кофти седмица, ама се отказах като видях котките.
Тази котка е първата, която имах. Намерена на улицата, изоставена с всичките й неща. Хората, които я бяха намерили не можеха да я задържат, защото имаха много други животни. Това е най-милото и умно същество, което съм срещала. Спеше до главата ми, идваше в ръцете ми, прегръщах я и заспивахме. Не смеех да се обърна, че да не я притесня. Тук съм станала, че трябва все пак на работа да се ходи, а тя се чуди защо я напускам така.
Почина преди 3 години, беше на 15-16 години, което за хималайка е дълбока старост, но страшно ми липсва. Имам още една котка, но тя не е гальовна.

# 24 123
  • Mediterraneo
Не обичам котки. Алергична съм и това също допринася. Навремето баба имаше един зъл котарак Спас, винаги ме драскаше и хапеше, още от тогава не харесвам котки, била съм на 5-6 години.
Довечера до 1 съм на работа, а съм станала в 6 тази сутрин. Как ще изкарам, не знам. Изпратих голямата да кара гаджето до летището, трябва да се върне и днаходи на работа. Притеснява ме, че времето й е малко, навън вали. Не са много км, 50 в посока, но ми е супер притеснено.

# 24 124
Не спах добре. Носът ми е запушен и ме дразни. Тук пак вали, а бях планувала разходка.
Ето и от мен една писана. Спасена от пътя преди 6 години. Три дни не знаехме дали ще живее и беше на системи.

Общи условия

Активация на акаунт