Да се оплачем... 2025

• 1 434 813
  • 24 003
  •   20
Отговори
# 23 985
Връщам се от лекарката. Вече е на антибиотик. И на топло.

# 23 986
  • София
Ох милото. Бързо да минава. На моята при рутинни кръв и урина излязоха някакви "неща", та съм се спекла. Сега като се върне от екскурзия ще пуснем стерилна урина.
В училище сигурно е много студено. Сутирнта малкият го навлякох преди да го пусна. Малко се размърмори, но си представям там какво е. В моята стая в работата суринта беше 15 градуса. Набичих печката, но то не се усеща...

# 23 987
Прибрах се от пътуването с приятелки във вторник рано сутринта. Много хубаво беше, страхотно си изкарахме. Спах там по три часа на вечер. За това снощи заспах в 9 и се събудих тази сутрин в 8. Joy Обаче последния ден ни развалиха хубавото преживяване. Първо в хотела, който никак не беше евтин, ни поискаха такса 5 % от платеното, която била за персонала. Тази такса нито беше упомената в букинг, нито когато се регистрирахме. Само ни попитаха дали сме съгласни да ни я вземат от депозита. Едната мацка остана още една вечер в хотела и дамата, която е била на рецепция й е казала, че е опционална. Ако бяха ни казали така, аз щях с удоволствие да я платя, защото всичко беше перфектно. Персоналът беше много любезен. Но така, както ни го представиха, остави горчив привкус за посещението при тях. Тази която прави резервацията сега ще пише оплакване. Решихме към летището да не ползваме влак, защото на пристигане точно пред нас затвориха линията, заради проблем със сигнализацията, а предния ден се случи същото и с нашата линия на метрото. Та поръчахме си Болт. Кацаме в София и казвам на мацката, с която бяхме, да ми каже колко е сумата, за да й преведа пари и отваря тя приложението и пише, че пътуването ни отнело повече време от очакваното, за това ни вземат още 40 паунда. Супер много се ядосахме, защото шофьора, Ахмед ли беше, Амир ли беше, спря да зарежда гориво, а ние закъснявахме. Бяхме на косъм да си изпуснем полета. Даже проверявахме какви други има. По пътя си купихме фаст трак за секюрити проверката и минахме бързо. Ама какво тичане тичахме на това летище. Моята приятелка писа на Болт. Та те проверяваха и се разбра, че шофьора е минал през по-дълъг маршрут. Върнаха ни надплатеното, ама разочарованието си остава. За капак, когато слязохме на летището, ми падна кръвната захар и бях много зле.

Стискам палци на Рави да получи желаната работа и да се махне от отровната среда. На Мартина пожелавам да намерят скоро решение на проблема. Бързо оздравяване на Бабри и на малката Сигма. Ако пропускам някой, да знае че му стискам палци, за каквото трябва.

# 23 988
Голямата бяла птица си загря в една колба вода за чай, който не съм си донесла.....
Скрит текст:
Снощи беше адски студено, валеше и духаше. Все пак всички родители и деца се събрахме на танците, за да съобщят на децата за момчето, което почина. Не искат да има недомлъвки и спекулации. Те са група в добро и в лошо, второто им семейство, много са задружни. Искаме да подпомогнем майката, всичко стана дискретно и тихо. Горкото момче, не знаех подробности за тежкия му кратък живот и за капак и този гаден тумор.....Всяко дете ще го изживее по своему.

# 23 989
Всички болни да оздравяват!
Моят студент и той със запушен нос и гъгнещ глас. Снощи дадох инструкции за лечение, ми днес още не се е обадил да каже как е.
От отвратително време се оплаквам. Цяла нощ валя и сега продължава.  Нямам настаняване за нищо.

# 23 990
И моя е същия, с променен глас, щял бил да се оправи. И кисел, с ченгел вадя думите. Ми, да се оправя, в крайна сметка.
Хора, в София пуснато ли е вече парното?

# 23 991
  • София
Вчера класната на сина ми писа, че в училището им е пуснато. Вероятно започват в училища, дг и болници.

# 23 992
Хора, в София пуснато ли е вече парното?
Не и нищо не се чува да го пускат.
От сутринта ме боли глава, детето и баща и пък гърло ги боли. Омммм

# 23 993
Мен вчера така ме боля глава и 2-та аулина не помогнаха.

# 23 994
  • София
И мен от вчера ме боли глава, наливам се с упсарин и витамини, за да не се тръшна. ММ се тръшна яко и той.

# 23 995
Дъщерята миналата седмица се оправи от настинката за 2 дни с много чай с мед и лимон, смучане на тахизан, парацетамол и капки за нос.

# 23 996
Хора стиснете палци,че имам нужда.

# 23 997
Я да дадете малко акъл, че нямам опит.
Антонио се бие. Ама направо бих казала, че си е агресивен. Шах и мат сме с ММ, защото нито голямата, нито другия брат са посягали някога. Каката започна след 2 годишна и нещо чак да отвръща, като я ударят.
И да, агресия си е, то се вижда. С яд го прави, не е невинно. Понякога е, когато се скарат за играчка с брат си, понякога посяга на сестра си, като му се навре в лицето (ясно ми е, че не харесва, ама на морето голямата ходи с цицина, след като я удари с играчка в челото), понякога и на мен и ММ посяга, като не го разбираме какво иска да ни обясни. Понякога е и без причина - идва до теб и просто те удря.
Какво да правим? Обясняваме му, той разбира доста, но не съм сигурна, че разбира достатъчно на тази възраст.
Разбира се, че е период, но все пак не плаче, а налита на бой. Ако знаете някъде другаде да наблюдава как се изразява недоволство с бой, особено спрямо него, например в детската градина, може би ще е добре госпожата да бъде алармирана. Но иначе, освен всеки път да прекратявате и да показвате неодобрение, няма какво друго да направите, докато поне не започне да говори.

# 23 998
До момичетата с главоболие, знам, че причините са различни, но пиете ли достатъчно вода? Била съм на път да пия хапче и течностите са ме спасявали. Сега в студа много водата не ми върви, повече чайове, но дано утре не си го забравя. Правя си литър, два и цял ден пия.

# 23 999
Djoleva стискам палци! Дано се случат нещата както искаш!
Frozen аз чакам заден ринит да израсте. 20-годишен стана и при всяко влажно време е едно и също. Нагревките най- помагаха, ама вече не върви два метра мъж да го водя на лекари. И това с витамини и добавки е някакъв филм при него. Сега, когато е и в друг град само го мисля и съчинявам сценарии не само като пътува с колата. Между другото днес звучеше добре.

Трябва да дам пари за ремонт на колата. Хич не бяха в сметката.

Общи условия

Активация на акаунт