Да се оплачем... 2025

• 1 441 982
  • 24 077
  •   4
Отговори
# 24 015
  • Бургас
Джолева имаш палци и от мен!

Болните да оздравяват!

И моя малкия се опитва да се разболява. От няколко дни е със сопол и кашлица. Давам лекарства и се надявам,че ще го пресече.

# 24 016
  • Ямбол
Изследванията ми пак са кофти и се чудя има ли смисъл да ходя до София другата седмица. главата ми като в менгеме.
А иначе в момента са ме наобиколили шест от парковите котета и мрецкат. Студено им е и на тях, миличките.

Скрит текст:

И вървят след мен.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 12:23 от Майола Бени

# 24 017
Pumpkin, честита дъщеричка! Да е благословена със здраве, красота и късмет!

Янтре, ние имахме едно старо мъжко коте и нямаше проблем с приемане на малко коте, но зависи от характрера на животното. Ще ми е интерсно развитието при вас.

Димис, нямам проблем с колегите и ръководството. Просто ми е омръзнало да си контактувам с всички държавни институции, а те да не знаят какво искат или как го искат, това ме уморява...

G.D., ретинол и слънце не се обичат. Също ретинол с витамин С. На мен ретинолите ми идват агресивни ако са в голяма концетрация и предпочитам с по-малка в кремове/серум.

Коте, дано си добре. Мисля те.

Майола, дано намериш правилният специалист и нещата да се окажат не толкова лоши.

Тази вечер бях на един страхотен концерт и се заредих с положителна енергия.🙂

# 24 018
  • на Мелмак
Янтра, има едни феромони Фелиуей, те помагат при такава адаптация.
Оплаквам се от истерични "отговорни" граждани.

# 24 019
  • Бургас
Уфффф, преди малко научих от фейса, че майката на едната ми дружка е починала тези дни, а днес трябваше да празнува рожден ден.... Стана ми много криво и тъжно... Не смея да й се обадя, че тя милата е бременна и не искам да я тревожа...
Но тези дни ще й се обадя и ще си поговорим...

Майола, да намериш правилният лекар ти желая!

# 24 020
Не съм ви чела последните дни.

Стискам палци на нуждаещите се. Болните да оздравяват.

Днес за кратко бях на гости на моят ветеринар (съсед ми е). Имат куче и две порчета. Кучето нито ме ухапа, нито ме залая. Двете порчета ме опитаха на вкус, а едното даже се опита да ме завлече в скришното си място, под кухненският шкаф, да ме запази за по-късно Joy

# 24 021
Пак не мога да спя. Боли ме корема, не знам дали е гадния колит, или някоя бактерия се е заселила. От тоя имуносупресор вятър да духне и ме разболява.
Вчера бях на зъболекар и от махане на един зъбен камък имах чувството, че ще пукна на стола.
Искам само да съм добре, нищо повече не ми трябва в тоя живот.

# 24 022
Оплаквам се от НОИ, спират ми единия болничен ей така от нищото. Някой знае ли как мога да обжалвам?

# 24 023
Няма такова нещо без причина. Разбери я.

# 24 024
Аз пък вчера разбрах, че трябва да си взимам отпуск всеки път като искам да пътувам, докато съм безработна. Толкова пътувания сме планирали до края на годината, че няма шанс дните да ми стигнат и сега трябва да мисля какво да правя. Виждам точно нула логика, ама...

# 24 025
Отпуск, докато си безработна?! В България единствено човека трябва да се явява точно на датата в Бюрото по труда, през останалото време си свободен.

# 24 026
Няма такова нещо без причина. Разбери я.
Не пише причина в писмото. То е ясно на Нои не им се плаща. Вероятно обжалване то ще е от ЛКК към НОИ.

# 24 027
Оплаквам се, че искам да си взема хлебопекарната на Лидл, обаче от доста време следя брошурите и все не я пускат. Оплаквам се и че не мога да избера друга хлебопекарна, нямам в обкръжението си близки, които ползват активно, пък ми се ще да получа реален отзив. Ще се оплача и че от години съм хвърлила око на миксерите Kitchenaid, но цените им са ужас.

За болничните - и аз доколкото знам, обикновено имат някаква причина, за да не изплащат. В майчинските групи, ако е отказано плащане по болничен, момичетата обикновено звънят в НОИ и им казват - най-често е, ако нямат натрупан стаж. Аз тъкмо тая сутрин получих превод за последните дни от септември. Следващият, предполагам, че ще е в началото на ноември чак.

# 24 028
Пъмпкин, ето ти гореща препоръка от мен: https://amzn.eu/d/29E5b4P
Вече година я ползваме и е без грешка. Баба има същата и също я скъсва от ползване.

# 24 029
Оплаквам се, че искам да си взема хлебопекарната на Лидл, обаче от доста време следя брошурите и все не я пускат. ...

попитай в темата за Лидл дали някой не е виждал изостанали бройки в неговия магазин. Поне за София от време на време има такива постове.

Общи условия

Активация на акаунт