Да се оплачем... 2025

• 1 443 477
  • 24 095
  •   19
Отговори
# 24 075
  • Варна
Супер котарак на Янтра,  честит да им  е , Грей е хубаво име за сивуш..Аз харесвам Грей/Грейс за име..Heart
Вечеряхме късно, утре ще приготвям багаж, почивам.В събота изчезваме най-сетне ...Stuck Out Tongue Winking Eye Студено ми е все, дано се постопля..
Яко ме валя дъжд вчера, вечерта..че и с кучето бях.Нагълтах хапове, уж съм ок.
Лисичето и стискам палци,  но знам че ще е ок всичко Hug

# 24 076
Ех, че хубава и котешка е станала темата!
Янтра, честито бебе! Много, много е сладко. И дума да не става да го връщате. Ще си свикнат и още как. Къде ще идат. Все едно да си питаш децата харесват ли братчето, или да го връщате. Нашите са куче и котка и пак свикнаха, макар да не са големи приятелки. Драчат се, ревнуват и си ядат взаимно храната, но се се спогаждат и търпят някак си. А за бели даже се съюзяват. Само че у нас само мъжът ми е мъжки 😊. Всички други сме дами. Един стига, на моменти даже и той ни е много 😂

# 24 077
Лисиче, стискам палци всичко да е наред ! Миналата година си напипах огромна киста, след 6 месеца прием на вечерна иглика изчезна, иначе щяха да я пунктират и при мен.
Иди възможно най-скоро, за да ти отпаднат тревогите.
Котетата са страхотни !

# 24 078
  • някъде другаде
За начало на деня видях много сладки котаци.

# 24 079
  • София
Много хубави котенца.

# 24 080

И след 2г..

Да се "оплача " и аз..
Поздравления,за новото сладкишче на Янтра..
Не би трябвало да има проблеми с адаптацията,предвид ,че едното коте,не е полово зряло...

# 24 081
Добро утро! Много сладки котачета видях и аз. Въпреки че съм кучкарка и имаме куче у дома, на бялото черно не мога да кажа. Simple Smile
Чудя се къде е това слънце, за което писаха в синоптика, че ще го има днес? Чакам го днешния ден като наследство заради тези 17 градуса и слънчево време, че да направим една разходка, пък навън са егати облаците. Аман. Октомври уж беше есенен месец, а вече от седмица сме със зимните якета и шалове. Думи нямам.

# 24 082
  • Washington,USA

При нас дойде ново котаче и се плисламчи към котешката чета.

# 24 083
Добро утро! Много сладки котачета видях и аз. Въпреки че съм кучкарка и имаме куче у дома, на бялото черно не мога да кажа. Simple Smile
Чудя се къде е това слънце, за което писаха в синоптика, че ще го има днес? Чакам го днешния ден като наследство заради тези 17 градуса и слънчево време, че да направим една разходка, пък навън са егати облаците. Аман. Октомври уж беше есенен месец, а вече от седмица сме със зимните якета и шалове. Думи нямам.
Ако няма дъжд и вятър,обличай бебока и на разходка ..ще спи като къпана:heart_eyes:

# 24 084
Обожавам всякакви котаци. Моята принцеса Изабела съм я показвала в котешката тема. Все още ме боли корема и тази сутрин отказах на изабелчето да я гушам. Тя се разсърди и отиде в стаята си да спи. Аз се разсейвам тук с надеждата обезболяващите да действат вече и да работя.

# 24 085
  • Сф
И аз обичам котки. Роки - с кучешко име е , че беше много див и нападаше!
Оплаквам се,че много болни около нас и в училище, дано подмине.

# 24 086
  • София
Обожавам котенца, имам си цяла банда бездомничета, за която полагам грижи. Съответно едни ме обиждат и мрънкат, други ми се радват и те също хранят животинките. Не толерирам под никаква форма насилието над животни, като попадна на подобна новина, сърцето ми се къса и очите ми бликват в сълзи. Много съм емоционална.

# 24 087
Не трябва да се хранят бездомните котки, защото и плъховете хапват от тяхната храна и някрая плъховете стават по-големи от котките.

# 24 088
  • Ямбол
В Париж с какво ли си хранят бездомните котки, та са им такива големи плъховете по улиците?

Преместихме се временно в нов офис и е мрачен и студен. Почти никаква естествена светлина не влиза.

# 24 089
  • Варна
Аз храня, обикновено стоя до котето докато хапва. Иначе плъхове не знам, но гларусите изяждат храната.Обаче в градинката зад блока живее вече 2 месеца едно гларусче бебе със счупено крилце и обикаля горкото като кокошка , и на него нося понякога / знам, че е въпрос на време...но...Sad/ . Според мен никоя животинка не е заслужила да умира от глад  , всъщност те са се родили бездомни не по свой избор..
Имам една купчинка да гладя и все ще ставам , ама...

Общи условия

Активация на акаунт