Да се оплачем... 2025

• 1 456 209
  • 24 300
  •   25
Отговори
# 24 255
Момчета, дайте акъл за нещо за сериозна констипация, да пратя на свекървата за Израел, много се мъчи, така не е било. От сената много я боли корема не ще. Нещо да не води до пристрастяване
Има едно сладко, което всъщност е желирано mineral oil.

Свещички глицерин. Клизмичка (питай Рави за конкретни “марки”).
Моя съвет е да отиде на лекар, защото зад констипацията може да се крие нещо много неприятно.

# 24 256
  • София
Момчета, дайте акъл за нещо за сериозна констипация, да пратя на свекървата за Израел, много се мъчи, така не е било. От сената много я боли корема не ще. Нещо да не води до пристрастяване
Аз съм с подобен проблем и ако стане много напечено пия Бизалакс. Две вечер преди лягане и има резултат сутринта.
Иначе, вечер пия магнезий и почти няма засечка сутрин.

# 24 257
Браво на синчето на Йованка и съфорумката. Беше ми приятно да я чета, жалко, че се отказа от темата. И котето, голямо затишие при нея, дано да са добре.

# 24 258

На всеки действа нещо различно. При мен помага гръцкото сладко. Не ме боли от него, сената също ми докарва сериозни болки. С тежък колит съм, запека е убийствен. Лаксативи не вършат работа.

# 24 259
Коя съфорумка е бягала?

Освен котето, липсва и НелиСа. Надявам се всичко да е наред с нея и мъжа ѝ!

# 24 260
  • Варна
5км ги бягах за норматив като дете, но сега пуша...
Естела, много си мила и красиво лъжеш Kissing Heart Ще се направя, че ти вярвам и имаш една почерпка от мен! Целуни Бориса! Вчера се сетих за нея и розовата и раница с нейното име. И за книжката и с пеперудките...Абе липсвате ми с две думи

Ааа,не бой се, скоро ще ти досаждаме. 😉

Йове, браво на момчето ти 🩷

Уишмастър е съфорумката.

# 24 261
   Наистина ли Уишмастър е бягала? Браво, поздравления!
   Много я харесвах и съжалявам, че не пише вече тук. Даже лично ми помогна за нещо, когато имах нужда и няма да го забравя. Да е жива и здрава!

# 24 262
  • Бургас
Йованка, браво на момчето ти! Сериозни километри са това!
Аз днес на сън бягах упорито на стадиона! И през цялото време си мислех,че е истина. Simple Smile Май е време да подновя бягането. Трудно ще ми е. Но трябва да правя нещо, че на фитнес в момента не мога да стигна.

# 24 263
  • София
И Фавиана каза, че ще тича. Да дойде да каже как е минало.

# 24 264
  • някъде другаде
Йованка,  браво на момчето.  Не си представям да извървя тези километри.

# 24 265
И Фавиана каза, че ще тича. Да дойде да каже как е минало.

Да дойде да се похвали!

Аз съм малко като онзи дядо от вица, който се засилил да прескочи една локва и цамбурнал в средата. "Еех, провикнал се, аз на младини как ги прескачах!" Поогледал се, нямало никого наоколо. "А бе - казал - и на младини същия смотаняк си бях, ама хайде..."
   Та и аз така. Изобщо не мога да бягам, но и на младини пак не можех Simple Smile.

# 24 266
  • Пловдив
Е, аз на младини можех.... спортно гадже бях.
Обаче да пАвторя - ей тесссссс обувки 100% модерни ли са - https://answear.bg/p/kozheni-boti-camper-tws-v-bordo-s-debel-tok … 9AA873721AB913188

# 24 267
Йованка поздрави за младежа!
За запек - сладко от рози, сироп Лактулоза, но и консулт с лекар, както съветваabadjieva80.
 Хубави боти видях.

# 24 268
Е, аз на младини можех.... спортно гадже бях.
Обаче да пАвторя - ей тесссссс обувки 100% модерни ли са - https://answear.bg/p/kozheni-boti-camper-tws-v-bordo-s-debel-tok … 9AA873721AB913188
За тез обувки 300 лева не давам. Сори. Имам и по-изчанчени, и по-скъпи, но тези не ми харесват лично на мен. По-младите да се изкажат. Лютичето, примерно. Или отиди в темата за мода и разгледай какво си купуват модерните мадами. Аз също предпочитам удобство.

# 24 269
За запек може да пробва Натуралакс, но с повече вода.

Общи условия

Активация на акаунт