Да се оплачем... 2025

• 1 456 417
  • 24 303
  •   25
Отговори
# 24 285
Момичета, приятелка влиза за спешна операция и има нужда от положителни мисли. Стиснете по един палец.

# 24 286
  • Бургас
Стискам силно Лютиче! Бързо и леко да й мине операцията!

# 24 287
Янтре, дай да изясним - за всеки ден ли ти трябват или за някакво събитие? Ако са за всеки ден посочените няма да са ти удобни (тънка подметка, висок ток). Също е важно как се обличаш всекидневно за да ти паснат на стила. С каква връхна дреха ходиш - грейка или палто? Абе най-добре си харесай нещо и ни питай дали ни харесват. По-младите ще кажат дали са модерни.😀

Лютиче, дано всичко мине добре с операцията.

# 24 288
Много бързо мина уикенда. Да свършим няколко неща и хайде свърши.
Изобщо не ми се ляга, но трябва да ставам рано. Ще има да се въртя.

# 24 289
Добре, ай покажете ми кое е ПОСЛЕДНА мода - https://www.glami.bg/damski-boti/?highlight=c23807992&iid=238079 … 0A5WuPap39WhX0pVR

С широк крак съм бе!
Аз имам тези, но  са от поне 3 години.

Удобни са ми, много.
Детето иска подобни. За модерно, не зная.
Всъщност, като гледам еквивалентност на цените, ботите по-горе не са супер скъпи.

# 24 290
Янтра, модерни са кампер ботите, да. В смисъл не последен писък на модата, а модел от новата им колекция, класически боти. За мен са добра инвестиция, бих ги носила. Марката на обувките е добра, кожени са, не са високи, очаквам да са удобни.
Кажи с какво искаш да ги съчетаваш, за да ти пратя моето виждане за модерни боти. Ако ще ги носиш с рокли и поли, по-добре си купи ботуши, ботите накъсват крака и силуета при няколко дължини на роклите/полите.

# 24 291
   Оплаквам се, че трябваше да тръгнем на път утре (вече днес), а ще тръгнем във вторник. Мъжът ми ми го сервира привечер. Излязло му нещо важно за утре. Той шофира, той решава. Аз цял ден изкарах в склада, осем часа в неделя, финални подготовки преди служебното пътуване. Ако знаех, щях и за утре нещо да си оставя. Не, че нещо са ми се нарушили плановете, нямам конкретни такива. Ден по-рано или по-късно не е от значение. Но ми се нарушава дзена така. Пфуу, май започвам да остарявам.

И с малката нещо не се разбрахме тази вечер. Тръгна тя да ми разказва нещо (снощи беше на рожден ден, с преспиване), питам я нещо, тя ми казва: "Защо ме питаш такъв въпрос?" "Виж - казвам -  въпросите не се питат. Или питаш, или задаваш въпрос." Завъртя очи към тавана и не се получи разговор... Май наистина остарявам вече и започвам да се затруднявам да намеря общ език с хлапето...

# 24 292
  • Пловдив
Аз ежедневни боти и обувки си имам. док мартенси изобщо също си имам Simple Smile Искам нещо да е по-модерно, защото установих, че си купувам все едни и същи неща като стил и вид. С какво ще го съчетавам - не знам. Може да си купя обувки и после палто/яке. И кожени боти от естествена кожа под 150 лв не видях, 150 лв са най-евтините. 200-250 средна работа. Та кампера ми с е видя леко скъп, ама не чак фрапиращо скъп. Видах обувки над 500 лв - което ми е над горната психологическа граница.

На практика искам да изляза от зоната си на комфорт за обличане. Защото си купувам дрехи в един и същи стил. Е да, тази година каквото си купих е повече в кафяво, капучино, защото има такова по магазините, но пак е в обичайния ми стил. И реших, че няколко неща, извън моя стил ще ми повлияят добре.

Нещата в стила който си нося от години си ги имам. Аз си се зареждам периодично с тях. Е да, една година са черни, една година кафеви и т.н., но са все в един стил.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 06:47 от Янтра

# 24 293
Завиждам ви момичета...,с моя 42-43 номер в бг никога не съм имала избор,ако нещо случайно ми стане,веднага се купува .Stuck Out Tongue Winking Eye

# 24 294
Янтра, просто имаш стил. Не се водиш по трендове и в това няма нищо лошо.
Единственото, което успях да си наложа през годините, е да си купувам цветове. Може да са същите дрехи, но вече не са сиво, черно и бяло. Доволна съм и не смятам да се насилвам повече. А и не искам да се затрупвам с дрехи. Една приятелка като ми каза, че има 12 зимни якета и щях да падна. Аз има едно + едно официално палто на 10+ години. Угаждат си хората.

# 24 295
  • Пловдив
Завиждам ви момичета...,с моя 42-43 номер в бг никога не съм имала избор,ако нещо случайно ми стане,веднага се купува .Stuck Out Tongue Winking Eye
У нас всичкото мъж носи 46. Бащата носи хууууубав 46, единия син също, средния 45,5. Малкия и той ще приключи на към 45-46 предполагам. Та разбирам позицията ти - яяяяяя моя номер, ооооо даже ми е удобно, я дай да го взема, че не се знае кога пак.

Янтра, просто имаш стил. Не се водиш по трендове и в това няма нищо лошо.
Единственото, което успях да си наложа през годините, е да си купувам цветове. Може да са същите дрехи, но вече не са сиво, черно и бяло. Доволна съм и не смятам да се насилвам повече. А и не искам да се затрупвам с дрехи. Една приятелка като ми каза, че има 12 зимни якета и щях да падна. Аз има едно + едно официално палто на 10+ години. Угаждат си хората.
Усещам, че закостенявам в стила си.

Вижте сега..... вие ще ми помогнете да си купя супер-дупер модерни боти, а аз не обещавам, че ще ги нося. Но ще си ги купя Simple SmileSimple SmileSimple Smile)Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile)Simple Smile

А за кампера ми хареса, че е криво-право отпред както казахте, че е модерно, в модерен цвят и цвета на тока на лявата обувка е различен от цвета на дясната - мега яко! И си помислих, че са модерни, защото са от новата им колекция Simple Smile

# 24 296
  • София
Янтра, в последните поне 10 години, всичко е модерно. Стиловете се смесват и ако погледнеш, циклично е всичко. Чарлстон, скини, бой френд. И с обувките е така. Аз бих избрала висок ток или мартинс в по-нестандартен цвят.
Показаните от теб са класически.

# 24 297
 Добрутро!
Много сте писали, аз в почивните дни ви изпускам Simple Smile
Жаки, свещички Мелилакс за свекърва ти. При последната борба с проблема при детето доктора каза ,че само  хапчета/сиропи през устата няма да стане. Но в случая най-важното е да не се допуска да се стигне до там. Иначе накиснати сушени сини сливи, сушени кайсии, Лактулоза/Дуфалак, лъжица зехтин на гладно, киви - може небелено, ако успее да го яде, чаша топла вода сутрин на гладно. И най-важното като е написала и Абаджиева - все пак да ходи до някой доктор.
Моята работна сага все още не е приключила, моля и днес за палци да успея да убедя който трябва за моето удобство.
Все пак следя обяви за работа.
За обувките - на първо място ми е удобството. Някак в годините краката ми се промениха, разшириха. Нося равни и широки отпред обувки. Да, и аз избирам еднотипни, както и стилът ми на обличане е такъв.
Хубава седмица!

# 24 298
Деспи, честит празник. Да си много здрава, обичана и щастлива. Обичай се и ти.

Славче, сега се сетих че не те поздрави за годишнината. Желая ви винаги да се обичате и уважавате.

Лютиче, и аз имам повече зимни якета. Май не са 12, ама за тази година планувам още едно. И аз вече залагам на удобните обувки. Всеки чифт, който не отговаря на критериите, изхвърлих. На мен Кларкс са ми много удобни и препоръчвам с две ръце. Имам обувки на ток, да дебел ток, но ток, средна височина, много са ми удобни. Ей такива

Някои модели има и за широк крак. Аз вече като купувам обувки, които са заострени отпред, понеже съм с широк крак, вземам един номер по-големи.

Палци за всички в нужда.

# 24 299
Пускайте палците. Всичко е наред Heart

Общи условия

Активация на акаунт