Да се оплачем... 2025

• 1 460 158
  • 24 328
  •   10
Отговори
# 24 315
Много ми е отпаднало днес. Прибрах се от работа и легнах. Добре, че не съм цял ден на работа. Събота и неделя почивах и пак се чувстван уморена. Това не ми харесва.

# 24 316
Димис, дано не е нищо сериозно и да ти мине бързо- бързо. Почивай при възможност и стой на топличко. Аз бях така преди няколко дни- буквално все едно ме изключиха от контакта. След чай с Фервекс и предиобеден сън се събудих като нова.

Относно маратонеца на yovanka (и не само)- браво! Пълната дистанция не е никак шега работа.
И моите деца тичат, полу- маратони. Даже понякога си подаряват участия за такива за РД. Голяма емоция е.
Аз, за огромно мое съжаление, така и не се научих на правилната техника на дишане, а впоследствие ми се появиха проблеми с колената и не съм много- много за тичане.

Мини, на тази цена се преглъща таксата за доставка. Аз поне вече спрях да пълня кошници с какво ли не само и само да хвана безплатна такава. По- неизгодно е, със сигурност. Grinning

Кампер имам лоуфъри, или иначе казано- мокасини. Такива. Много са удобни. И ефектни. Blush

# 24 317
Така е, Тили, права си. Безсмислено е да похарча още 67 евро, за да спестя 11. Joy Обаче не ми приема плащането. Нито с Револют, нито с ДСК. Взима ми парите и веднага ми ги връща. Сега една приятелка ще пробва да ми ги поръча и ако стане, ще ми ги носи от Виена, когато се прибират към България. Joy

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 18:11 от Minnie.Mouse

# 24 318
Мини, пробвай през друг браузър.

# 24 319
Моята приятелка ми ги поръча, даже с доставка до България. На 23.10 ще са при мен. Изобщо не се сетих за друг браузър. Благодаря за предложението, ТиЛи. Simple Smile

# 24 320
Деспина, честит рожден ден! Да си жива и здрава поне още толкова години!
Не си представям 50 близки хора дружно да си променят мнението заради неудачна шега. Не може да бъде. опитай се да обясниш. Просто неудачно изречение, на кого не се е случвало да го разберат погрешно. Би трябвало да могат да разберат!

Оплаквам се, че вече месец все някой нерв ми е възпален и вече изкрейзвам. Взех сума ти лекарства, плюс мазила, уж тръгва да минава и пак почва, но другаде. Ще мине все някога, знам...

# 24 321
Мерси. Тъкмо гледам, че в аптеката, от която поръчвам онлайн, има четири вкуса налични: череша, портокал, кайсия и слива.
Скрит текст:
Нали за Лаксатинил Фрукт става въпрос, да не объркам продукта?

Точно този.  Не взимай портокал. Череша или кайсия. Имам кайсия у дома сега, много сладък, но ефективен.

# 24 322
А привиква ли се? Надявам се не, трябва ми нещо, което да работи една идея по-дългосрочно. Щом глюкофажа не успява да ми разбута стомаха, смятай Joy

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 21:08 от Adalind

# 24 323
  • на Мелмак
Янтра, ето едни, с които ще излезеш определено от коловоза и еднотипието.
Ноооо, цената им, цената!
Само по намаления
https://unitednude.eu/

# 24 324
  • Бургас
Лелеее,Ети! Що за шантави обуща .... Не бих обула такова нещо!

# 24 325
  • на Мелмак
Една приятелка има поне 10 чифта, винаги се забелязват Simple Smile

# 24 326
Много са грозни тези обувки. Само фолкаджийка си представям с такива.

Янтра, как решихте да се казва котето?

Кло, лек път! И хубава стока да избереш

# 24 327
# 24 328
  • Пловдив
Котето още е безименно. Аз му викам Сивия бълхарник. НЕ, няма бълхи.

Общи условия

Активация на акаунт