Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 577
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 660
Издържливи ли се усещат рафтовете?

# 661
  • София
От полиестер до полиестер има разлика. Зависи от дебелина, начин на изпридане на влакното, вид сплитка при тъкането (плетенето) и накрая вида на обработките.
Явно китайците са доста задобрели с различните машини и производството на синтетичен текстил, като за дантели, поларени одеала, термо дрехи, водоотблъскващи якета и подобни имат много сполучливи попадения. За бельо - не е много приятно, но пък кой не е носил дантелени гащи, на които само парчето отдолу е от памук? Аз имам 2 тениски от Тему - много красиви, стегнати, не се развлачват, много приятен опип напомнящ силно на памучно трико, обче за горещо време не стават. Те са си за пролет и есен, за прохладно време, защото иначе спарват. Сега, отделен е въпросът, че ако отидат на сметището няма да се разложат идните 100 години, ама затова ще ги рециклираме.

# 662
Аз и преди съм писала, че полиестерът ми харесва - редовно си купувам дрехи от Синсей, там също не са от естествени материи.
Е, нямам предвид такива, които приличат на найлон, а нормалният полиестер.
Памукът се свива и не го харесвам особено, не съм алергична към изкуствени материи, така че не държа на него. Ленът се мачка на хармоника и всъщност ме дразни доста. А тази блуза, която получих сега и е пролетна, няма как да ме запари, тъй като материята е малко мрежеста (по-скоро рехава - не се вижда отдалече).

# 663
То сигурно има качество на полиестера - 1-во, 2-то, 3-то. Също имам дрехи от полиестер, но този суичър от Шеин беше просто.. точно найлон, както го определи. Като малко по-пухкав найлон 😀 Иначе имам и дрехи от Шеин от памук. Стоят малко като лен, едни по-твърди, трудно се гладят. Приятелка пък ми изпрати дрехи от Щатите за бебето и на едните бодита пишеше някакъв PENA (ако не бъркам) памук. Бил с по-високо качество от стандартния. Аз за първи път чух за нещо такова. Дрешките на допир са по-меки от други памучни дрешки, та явно създават нов вид и модел материи 😀

# 664
Този е суитчъра.
https://share.temu.com/Bt5ufa4DIDA
На моя телефон и лаптоп е по-наситен цвят, наживо е като бабешки кюлоти. Simple Smile
И е много изкуствен на допир, ще запарва със сигурност. Еластан пък съвсем не усещам да има. Имам дрехи с полиестер, но и памук, смес, различни са много от този суитчър.

Имам памучни бикини от детските, супер са!

# 665
Снощи беше голямото намаление по корекция на цените. Сега само някакви стотинки....

Поръчах си това ренде...  https://share.temu.com/zbFk5sfzOiA

# 666
Доди, би ли измерила едно голямо отделение на етажерката във височина? Много е хубава!

# 667
  • на морето
Издържливи ли се усещат рафтовете?
Да, тъмната част е шперплат, но са обкантени с дърво. Мисля, че ще издържат на натоварване.
alys така ли?

# 668
Има раздвижване в цените. Получих връщане на кредит за една пижама и чорапи. За чорапите е за трети път сигурно, макар и със стотинки.
Дано и за поръчката с дрехи нещо дойде.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 21:11 от Mama Ru

# 669
Доди, много ти благодаря!

# 670
Аз преди години се бях засилила за такъв от Алиекспрес, докато не прочетох, че са различни модели в зависимост от дебелината на стъклопакета. Най-евтиният беше за единично стъкло, ако не се лъжа. Има и за дебели стъклопакети, но там цената е по-висока и не си заслужава.

Видях, че сте коментирали роботите за прозорци.Има и едни евтини по двадесетина лева, магнитни. Някой пробвал ли е от тях? Достатъчно дълго ли е въженцето? На мен ми трябва да достигна неголяма труднодостъпна  площ.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 22:15 от bubastet

# 671
  • Плевен
Днес ми дойде едно такова магнитно чудо за прозорци с двоен пакет. Чудех се дали ще хваща и майко мила - така се залепи едно за друго,че едвам успяхме да го разделим. Тежко е и силно. Пробвахме го на шперплат и дъска на шкаф и наистина се лепи и се движи, обаче ме хвана страх да го пробвам на стъкло, за да не се счупи стъклото. Беше ми в ръцете разделено и само се лепна, събра ми ръцете. Това ако с такава сила се лепне на стъклото, ще стане голяма беля. А и да е на въже и да се отлепи ще е като гюле. Няма да рискувам, ще връщам.

# 672
Не ми се вярва на прозорец да е толкова силно магнитното привличането. След като е при теб вече пробвай го на прозорец защо бързаш да го връщаш

# 673
Ето тези вакуумиращи пликове, не помня точно, може би края на май съм сложила якетата, не бяха мръднали до днес.
Бях много внимателна и не съм товарила вътрешните халки, защото четох, че там им е слабо място. Просто ги вакуумирах в легнало положение и с тънки, телени закачалки от химическо.

https://share.temu.com/vtntG4ZHgNA

# 674
Връщали ли сте продукт, закупен с прилагане на купон (50%)? Примерно сте заплатили 40 лв. Тази сума ли бива възстановена?

Вчера ми даде връщане на кредит, но го нямаше в промоциите. Писах на бота и успяхме да се разберем, даде ми същата оферта. После поръчах с купон, отказах се от кредита. Та докато си чатих с бота, прочетох някъде в правилата, че купон може да бъде възстановен в рамките на 60 дни.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 11:27 от alys

Общи условия

Активация на акаунт