Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 593
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 645
  • На изток от Ада
така е ,но не знаем Зайче от къде е.

# 646
Скрит текст:
Купувах на детето бели блузи от полиестер, не стават. Няма да повтора. Но памучните им ми харесват.

Видях, че сте коментирали роботите за прозорци.Има и едни евтини по двадесетина лева, магнитни. Някой пробвал ли е от тях? Достатъчно дълго ли е въженцето? На мен ми трябва да достигна неголяма труднодостъпна  площ.

Това не са роботи.

Роботите, които коментираме са такива:

Аз разбрах какво коментирате. Ок, съгласна съм с коментара. Ето за това питам

Имам такова, но от Алиекспрес (надали ще има разлика с това в Тему). Магнитът е много слаб и върши работа, но само за единичен стъклопакет. На всички останали не успява да се задържи и пада

# 647
така е ,но не знаем Зайче от къде е.

В София съм, но не ми е удобна локацията на пощата.
Не можа да ме разбере чат бота какво искам Sad Щял да следи доставката ми каза хаха

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 12:36 от zai4eee

# 648
Направих си втори профил в Тему, само смених имейла. Телефон не съм добавила, защото изписа, че вече има профил с този номер. Пусна ми карта за намаление, въртях колело, чупих яйца, накара ме да купя нещо за над 26 лв. и даде купони. Те изтичат на 16-ти, има 50%-ови, има безсмислени. Едва ли ще поръчам още нещо до 16-ти. Надявам се да мога да възстановя някой купон по-нататък.
То си имало опция за смяна на профила и можеш да си превключваш. Питам се защо в предишния профил не ми даде купони.

# 649
Скрит текст:
Купувах на детето бели блузи от полиестер, не стават. Няма да повтора. Но памучните им ми харесват.

Видях, че сте коментирали роботите за прозорци.Има и едни евтини по двадесетина лева, магнитни. Някой пробвал ли е от тях? Достатъчно дълго ли е въженцето? На мен ми трябва да достигна неголяма труднодостъпна  площ.

Това не са роботи.

Имам такова, но от Алиекспрес (надали ще има разлика с това в Тему). Магнитът е много слаб и върши работа, но само за единичен стъклопакет. На всички останали не успява да се задържи и пада
Благодаря много!

# 650
  • Асеновград
Когато са малко артикули, май пристигат по-бързо. Направих поръчка с крайна дата 01/02, но в нея едно нещо ми трябва предния ден. Дано да пристигне....
Не винаги. Последните ми поръчки с по 1 артикул се бавиха по 3-4 дена преди изпращане.
Последно време всичко ми е с бокса, даже и скъпи неща, които преди пращаха по Спиди.

# 651
Скрит текст:

Видях, че сте коментирали роботите за прозорци.Има и едни евтини по двадесетина лева, магнитни. Някой пробвал ли е от тях? Достатъчно дълго ли е въженцето? На мен ми трябва да достигна неголяма труднодостъпна  площ.

Това не са роботи.

И аз ще чакам отзив за този с въжетата.
[/quote]
За тези четете за колко см стъклопакет са. Защото ако вашия е по-дебел от съответния на машинката, няма да може да се захванат външната и вътрешната част.

# 652
Получих пратка от Тему днес, обаче поръчката я няма сред моите поръчки. Оказа се поръчано от щерката - кейс за телефона й и ... смарт часовник, който получих като закъснял коледно-новогодишен подарък. Товарителницата е издадена на 31.12.

# 653
  • София
Днес си взех поредната пратка от пощата. Служителката в нашата поща, отново обясняваше на някаква дама, че дава пратките на други хора (различни от получателя) стига да ѝ дадат номерът получен в смс и после слагат фамилия и подпис на бележка за получаване. Това е и добре за такива като Зайчето и зле, защото може всеки да си вземе някаква пратка. Защото номерата са написани с огромни цифри с черен маркер върху чувалите, а пратките са натрупани на видно място в нашия офис. Сега аз съм от по-малък град и горе-долу се знаем, ако не лично, то със сигурност ми свързват фамилията с лицето, но все пак всеки може да каже: "Ми тя ме помоли да ѝ взема пратката". Просто би било хубаво да не са толкова видни номерата.

Да си дам отзивите за моите възглавници за гръб, които ви показах когато поръчах:
 Тези ги поръчах на 18лв. 6+ има давам. Още по-удобни от предишните, мемори пяна, калъфи с цип.  Калъфите са от синтетично трико и циповете са малко деликатни, та хубаво трябва да се смачка, пяната, за да се извади да се внимава с ципа, но формата и пяната са идеални. https://share.temu.com/MhLD08QVPaA
Този фотьойл при все, че е по-скъп (беше на 28лв.), е много по-разочароващ. Калъфът е от плътна и хубава дамаска, циповете са отново ненадеждни, но пълнежът е обикновенна вата и най-гоплямото разочарование: в малката възглавничка за под главата, ватата беше просто наблъскане без да е зашита във вътрешен калъф. А се предполага, че този подлглавник ще се цапа най-бързо. https://share.temu.com/WQyVpQKtqSA
Този прав ъгъл, не знам къде съм бляла и не съм видяла размерите му. Ученически триъгълник ще свърши по-добра работа https://share.temu.com/aZZRS32heAA

# 654
Момичета, тъй като видях, че коментирате лошо качество на дрехите да ви кажа, че всичко което е полиестер е ужас, но има и памучни дрехи с хубав материал. Аз си ровя доста, но тук там намирам хубави попадения. Гледам и отзивите и снимките. В таблиците с размерите има инфо дали е еластична материя. Благодаря, че ми дадохте информация за промото. Само да питам това връщане на кредит само един път ли се използва или мога да го ползвам пак?

# 655
Една оферта е за една поръчка. След 2-3 дена пак пускат оферта.
При връщането на кредита трябва да се заявява всеки ден в течение на 7 дни. Ако пропуснеш изгаря пропускът

# 656
  • София
Момичета, тъй като видях, че коментирате лошо качество на дрехите да ви кажа, че всичко което е полиестер е ужас,
Скрит текст:
но има и памучни дрехи с хубав материал. Аз си ровя доста, но тук там намирам хубави попадения. Гледам и отзивите и снимките. В таблиците с размерите има инфо дали е еластична материя. Благодаря, че ми дадохте информация за промото. Само да питам това връщане на кредит само един път ли се използва или мога да го ползвам пак?
Не е вярно това. Имам купувани дрехи (полиестер) от Тему (и Шийн) и от повечето съм доста доволна.

# 657
Дамските от полиестер ми харесват. Не съм доволна от блузи с дълъг ръкав, взети за детето.

# 658
  • на морето
Получих тази етажерка. Сглобих си я сама. Много е хубава
https://share.temu.com/vzNOJWaVDpA

# 659
Супер е! Със здраве да си я ползваш!

Общи условия

Активация на акаунт