Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 638
  • 1 720
  •   3
Отговори
# 630
Имам един суитчър, пак се изкуших, и пак ще го върна. Не ми харесва цвета, а и много полиестерен, за последно поръчвам дрехи.

И аз така с един суитчър от Шеин, но те са същата работа. Тоооолкова спарена се чувствам в него, че нз как не съм го изхвърлила още. Най-лошата ми покупка някога. Просто полиестера им е много зле. Може би от памук не са така нещата. И не съм толкова капризна. Имам и други дрехи от полиестер, но като това толкова зле не съм се чувствала. И няма и как да го върна.

# 631
Видях, че сте коментирали роботите за прозорци.Има и едни евтини по двадесетина лева, магнитни. Някой пробвал ли е от тях? Достатъчно дълго ли е въженцето? На мен ми трябва да достигна неголяма труднодостъпна  площ.

# 632
Купувах на детето бели блузи от полиестер, не стават. Няма да повтора. Но памучните им ми харесват.

Видях, че сте коментирали роботите за прозорци.Има и едни евтини по двадесетина лева, магнитни. Някой пробвал ли е от тях? Достатъчно дълго ли е въженцето? На мен ми трябва да достигна неголяма труднодостъпна  площ.

Това не са роботи.

Роботите, които коментираме са такива:

# 633
На мен пък пижамите ми харесаха много. Сега получих една блуза и чакам още. Първата е малко по-груба (самата материя) от това, което се вижда на снимката, но ми харесва как ми стои и не се мачка, затова ще си я задържа.

# 634
Купувах на детето бели блузи от полиестер, не стават. Няма да повтора. Но памучните им ми харесват.

Това не са роботи.

Аз разбрах какво коментирате. Ок, съгласна съм с коментара. Ето за това питам

# 635
Сетих се, че не съм показала "свещите", които дойдоха с купичките - ето такива са, различна височина, с дистанционно. Всяка една работи с две батерии (мисля, че са АА).

Харесват ми, но ми се струва, че истинските свещи светят по-силно. И дано батериите да издържат дълго, защото ми се струват много за такова нещо.

# 636
  • Пазарджик
Пощите работят и в събота.
Не на всякъде.В малките населени места са само от понеделник до петък.

# 637
  • Враца
Здравейте, някой да си е купувал нещо като пинсети за кухнята - гледам по разни клипчета използват ги вместо щипки при пържене и изглежда супер удобно. Ще помоля за линк, че се позагубих.

Търся и ако някой си е поъчал качествено портмоне среден размер с монетник с много отделения за карти. Купих си едно, но е зверски твърдо.

Благодаря предварително Heart

# 638
Това портмоне ми е в уишлитата
 https://share.temu.com/nq0MTKCOvbA

# 639
  • Пловдив

Това не са роботи.

Аз разбрах какво коментирате. Ок, съгласна съм с коментара. Ето за това питам

И аз ще чакам отзив за този с въжетата.

# 640
Пощите работят и в събота.
Не всички

# 641
Аз поръчах тези. Не знам купички ли са, чаши ли са.

https://share.temu.com/ZmgMite4dOA

И тези чаши са ми много симпатични и ги гледам отдавна, но май са много малки.

https://share.temu.com/rMVG1he5sVA

Може ли отзив, когато ги получите, че много им се чудя от две седмици? Благодаря!

# 642
Пиши на съпорта, слагат едно тикче, че този куриер не е предпочитан, и аз имах една такава пратка. Казват че не е 100 % гаранция,  че няма пак да дойде пратка с тях, но при възможност ще се насочва към другите. За текуща пратка не може промяна, въпреки моята още беше на летището.

quote author=zai4eee link=topic=1726017.msg49144068#msg49144068 date=1736752448]
Получих съобщение, че пратката ми е изпратена и ще пристигне с бгпощи. Това е много тъпо, когато поръчвах го нямаше този начин за доставка. Пощенския клон е с моето работно време и ми е далеч. Освен това в тему съм регистрирана с измислено име Stuck Out Tongue Winking Eye Как ще си взема сега пратката??? Дали до пощата трябва да ходя или ще я донесат до адреса /който също не ми е по лична карта/? В такова приключение се вкарах, че не е истина?!?!
[/quote]

# 643
Да, разбира се. Много са бързи, на 04.01 поръчах пердета и днес вече са тук.

И за да не е спам, това палтенце е много симпатично за вечерни излизания, аз го взех на 38 лв.

https://share.temu.com/S9ZK5YJnuyA

# 644
Когато са малко артикули, май пристигат по-бързо. Направих поръчка с крайна дата 01/02, но в нея едно нещо ми трябва предния ден. Дано да пристигне....

Общи условия

Активация на акаунт