Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 827
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 120
Това последното някой може ли да ми го разясни, моля? За каква сума трябва да се поръча, какво връщат и как – напр. купони, които трябва да се изхарчат близките 2-3 дни, или остават за дълго време?

А първото, с монетите, никога не са ми го пращали. И там не знам какво се прави.

# 121
С монетите май е неизгодно. Някой писа, че е писал на бота и той е казал, че трябва да се направи поръчка за 400 лв. Ама не разбрах една ли, две ли? После какво дава като отстъпка, нямам идея.

# 122
И мен ме интересува как коригира цената на нещо вече поръчано? С бота дали ще стане?

Получих си поръчката с подарък. Не съм доволна от всичко, но тази поръчка е безплатна, защото (заради моя грешка) ми върнаха парите за конзолата. Така че не ми е удобно да връщам и да се оплаквам, но ще напиша честни ревюта.

Това ми е подаръкът:

Черната чантичка с клипс е много по-хубава от тази, въпреки че редовните им цени са еднакви. Другото са нещо като четки, с гъби за замазване на молив.

Някои от другите неща:

Коте от авантюрин. Прилича на истински камък, ок е.

Три лампи. Тази черната кръгла прилича на боклук. Иначе свети силно, но и малко бръмчи, за разлика от другите две. Виждала съм я по 5 лв, а на мен ми я пробута за 12 или нещо подобно. С уговорката, че всъщност всичко е безплатно.
Другите две лампи са добри. Всички дистанционни са с батерия, въпреки че уж ЕС не позволява (митничарите спят).
Ето това ми харесва най-много:

Освен с дистанционно, се включва и с докосване. Освен това е безжично, за разлика от другите.

Кубичната лампа изглежда като тъпа пластмаса, но свети приятно. Тя и тази горната са с еднакви дистанционни, които работят и на двете.

Ето го и дребното - силна светлина, но и доста дразнещи цветове (има избор и всички са дразнещи):

И един комплект четки от вълна, които смърдят силно на овце - не съм виждала такова нещо, а съм поръчвала и преди четки, включително от вълна! Ако бяха минали през Гранична сигурност Австралия (има такова предаване по Хистори ченъл), щяха да ги конфискуват като заплаха за околната среда. Накиснах ги във веро, чудя се дали ако сипя малко ацетон няма да им се отрази добре.

Та, ако бях платила за тези неща, щях да искам да върна дребната кръгла лампа, четките и чантичката. Тя не е ужасна, но е под очакванията ми.

# 123
Здравейте да ви попитам дали може да се използва едновременно за две поръчки офертата със 200% ?Имам още три дни да заявявам кредити и ако сега поръчам старите губят ли се?Благодаря ви.

# 124
  • Асеновград
Здравейте да ви попитам дали може да се използва едновременно за две поръчки офертата със 200% ?Имам още три дни да заявявам кредити и ако сега поръчам старите губят ли се?Благодаря ви.
Може ще си събираш кредита от двете. Някъде по напред в страниците съм качила снимка вижда се точно за два паралелни кредита, как изглежда.

# 125
Някой получавал ли е пратка от Boxnow в събота?

# 126

Да, защо?

# 127
  • Асеновград
И в неделя са ми зареждали в бокса

# 128
И мен ме интересува как коригира цената на нещо вече поръчано? С бота дали ще стане?

Получих си поръчката с подарък. Не съм доволна от всичко, но тази поръчка е безплатна, защото (заради моя грешка) ми върнаха парите за конзолата. Така че не ми е удобно да връщам и да се оплаквам, но ще напиша честни ревюта.

Това ми е подаръкът:

Черната чантичка с клипс е много по-хубава от тази, въпреки че редовните им цени са еднакви. Другото са нещо като четки, с гъби за замазване на молив.

Някои от другите неща:

Коте от авантюрин. Прилича на истински камък, ок е.

Три лампи. Тази черната кръгла прилича на боклук. Иначе свети силно, но и малко бръмчи, за разлика от другите две. Виждала съм я по 5 лв, а на мен ми я пробута за 12 или нещо подобно. С уговорката, че всъщност всичко е безплатно.
Другите две лампи са добри. Всички дистанционни са с батерия, въпреки че уж ЕС не позволява (митничарите спят).
Ето това ми харесва най-много:

Освен с дистанционно, се включва и с докосване. Освен това е безжично, за разлика от другите.

Кубичната лампа изглежда като тъпа пластмаса, но свети приятно. Тя и тази горната са с еднакви дистанционни, които работят и на двете.

Ето го и дребното - силна светлина, но и доста дразнещи цветове (има избор и всички са дразнещи):

И един комплект четки от вълна, които смърдят силно на овце - не съм виждала такова нещо, а съм поръчвала и преди четки, включително от вълна! Ако бяха минали през Гранична сигурност Австралия (има такова предаване по Хистори ченъл), щяха да ги конфискуват като заплаха за околната среда. Накиснах ги във веро, чудя се дали ако сипя малко ацетон няма да им се отрази добре.

Та, ако бях платила за тези неща, щях да искам да върна дребната кръгла лампа, четките и чантичката. Тя не е ужасна, но е под очакванията ми.
Аз бях писала и преди по въпроса. Безплатните неща всъщност не са безплатни,а си имат стойност. Може да ги върнете и ще ви върнат стойността им като кредит. Това го разбрах защото връщах артикули от поръчка и понеже не бях харесала и безплатния продукт( тениска, обаче дойде нещо с формата на чувал),реших да им го върна,а не хвърля. За моя изненада,си ми върнаха стойността на продукта като кредит в акаунта.
Днес ще връщам чорапи ( оказаха се дълги до над коленете,) и тиксо с картинки ( незабележимо бледи) на обща стойност 2,95 лв. Издадоха ми етикет. По-добре е така, вместо да ги хвърлям.

# 129
  • София
Бях пуснала тази количка за една съседка на село. Доволна съм като за 25 лв мисля, че ще и свърши работа, макар още да не е ползвана - https://share.temu.com/CZkqVtsE0AA
Скрит текст:

# 130
  • Асеновград
Бях пуснала тази количка за една съседка на село. Доволна съм като за 25 лв мисля, че ще и свърши работа, макар още да не е ползвана - https://share.temu.com/CZkqVtsE0AA
Скрит текст:

От доста време и се чудя, ама не ми е излизала на тази цена. Най ниска за около 60-70 то може да зависи и от размера, аз гледам най големия. Стабилна ли е? Че я глася за пренос на по тежки неща , когато сме на пикник примерно, от колата до мястото където се разполагаме.

# 131
Да, знам, че мога да ги върна, но без да искам ги заблудих с една друга поръчка - конзола, която не можех да пусна. Върнаха ми 50 и няколко лв, без да им я пращам, аз поръчах тези неща и после се оказа, че конзолата си работи (друг човек я включи и ми каза, че аз не съм правила нещо както трябва в началото). Заблудих се допълнително, защото й липсваше една карта, а в инструкцията пишеше, че трябва да е включена в комплекта. Работи и без нея.
Затова не искам да правя проблем точно за тези неща.
А иначе, ако другите ми поръчки не са наред, определено ще връщам.

# 132
  • София
От доста време и се чудя, ама не ми е излизала на тази цена. Най ниска за около 60-70 то може да зависи и от размера, аз гледам най големия. Стабилна ли е? Че я глася за пренос на по тежки неща , когато сме на пикник примерно, от колата до мястото където се разполагаме.
На 25 лв и аз не съм я виждала ,но аз пазарувам само с купони за 50 процента отстъпка, така че автоматично си смятам наполовина цената. Тоест пуснала съм я за 54 лв някъде с още нещо за допълване и ползване на купон 30 от 60 лв.
Иначе изглежда сравнително стабилна, но както писах не съм я ползвала и я подарих, та нямам отзиви. Дойде в кашон в пощата.

# 133
Бях поръчала едно кошче за кухн.шкаф за под 7 лв. Супер се оказа и исках да поръчам пак, обаче няма такава цена. Вече два месеца следя, все са по 18-20 лв.

# 134
Така, може на някого да е полезно. Офертата с купоните за 180 и монетите. Трябваха ми още 17 монети. Заредих два продукта за 53 лева, но ми даде само 5% (2,5 монети приблизително) след като платих. Анулирах поръчката и ще пробвам същите неща да поръчам през другата оферта, поне да е с някакво намаление. 30% от 53 лева звучи по-добре, отколкото 2,5 монети за същата сума. Спомням си, че май за втори път ми излиза това с монетите. Наливат в началото, за да зарибят и после пазарувай до разоряване за последните монети.

Общи условия

Активация на акаунт