Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 274
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 285
Три пратки получих с български пощи,всичко беше точно.получавах СМС ,че и по телефона ми звъняха.
Втората която взех ,все още стои в тему като неполучена.Ще видим до кога ще е така.Поръчка от 01 01 пътува със Спиди.Мисля че това с български пощи беше временно,за празниците.
Хаха, значи дори Тему не могат да преборят лежерността на бг пощите Smiley Когато си вземам поръчки от Бокса, със затварянето на вратичката получавам съобщение от сайта за доставена пратка, винаги съм се чудела как имат такава бърза връзка с тези кутии. Но пощите са друга бира Wink

# 286
Според вас, кашон (не плик) около 55 на 60 см ще влезе ли в бокс? Имам такава пратка и се притеснявам за нея.

# 287
Зависи третата страна колко ще е. Има боксове с различна височина, ама чак 50-60 см не, по скоро до 20-25 см сякаш.

# 288
По-скоро няма да влезе, техните размери са до 45х60 см, само височината на кутиите е различна - 8, 17 и 36 см. Скоро ползвах кашона от куфара, който си купих от Тему и за мое учудване влезе, въпреки че не ми се вярваше, че ще успея да го набутам в кутията Smile

# 289
И аз мисля, че няма да влезе.

# 290
А ако не си вземем пакета от пощата какво става. Питам от чисто любопитство

# 291
Връщат го.

# 292
  • На планетата Земя
Много полезни неща споделяте винаги, благодаря ви!

Виждам линка за вертикалната парочистачка, наистина ли сте доволни от нея, справя ли се с ризи? Ако похвалите машинката, мога да я предложа на студентката, ще й е от голяма полза.

Да, БГ пощи последния път изпратиха съобщение за получаване около седмица след това, нямат бързане.

# 293
В пощата винаги искат лична карта при получаване на пратка. Дали може да стане проблем, ако адресът за получаване не съвпада с адреса в л.к.?

# 294
  • софия
Не знам за изискване в БП адресът по л.к. да съвпада с адреса в нея.
Л.к. се изисква, за да се удостовери кой получава пратката и няма отношение към адреса в нея.

# 295
Лаватера аха . И него мога да видя!
VaniaK благодаря!

Заповядай. 🙂
 https://share.temu.com/WOnkw4nZ3vA

Виждам линка за вертикалната парочистачка, наистина ли сте доволни от нея, справя ли се с ризи? Ако похвалите машинката, мога да я предложа на студентката, ще й е от голяма полза.

Все още не съм я получила, но когато това стане веднага ще дам отзив. 🙂

# 296
Някой да е поръчвал такъв уред за приготвяне на мляко от ядки?
 https://share.temu.com/DdAugzILf3A

# 297
Написах на робота, че според мен е прекалено голяма за бокс нау, но той нищо не разбра и ми отговори стандартните неща за закъснение и компенсация. А и тя вече е пратена. Ще видим.

# 298
даде ми днес от хубавите купони и сега се чудя какво да поръчвам....хаха Давайте идеи....

# 299
Ох, не искам да звуча като дървен философ, нека не се приема по този начин, но според мен ако нямаш идея какво да купиш, по - добре не купувай. Тему точно на това разчитат - пускат въдицата, за да си мислим, че правим голямата далавера, а реално купуваме неща, които в повечето случаи можем и без тях. Лично аз доста често се хващам на тази въдица, но от известно време гледам да процедирам така - за известно време пълня периодично кошницата с неща, които знам, че ми трябват и наистина искам. Отлежават си там, докато не ми пуснат някоя хубава оферта и действам. Отново се извинявам за включването.

Общи условия

Активация на акаунт