Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 614
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 720
  • На изток от Ада
Струват си монетите? 180 трябва да събера. 140 имам и сега направих поръчка 40 на имах 9.33 кредит. И монетите да 142

# 721
Струват си монетите? 180 трябва да събера. 140 имам и сега направих поръчка 40 на имах 9.33 кредит. И монетите да 142
Тц, не си струват.

# 722
За да събереш оставащите ти монети ще трябва да напазаруваш за около 400 лева. Зарибявка е, като теглиш чертата обаче май излизаш на минус.
За мен лично, най-смислено е да се ползва връщане на кредит 150/200%. При него правиш покупка за 100-106 лева и в течение на 7 дни получаваш обратно като кредит в Тему 80 лева. След това можеш да изчакаш оферта за две покупки срещу купони. Вземаш  за някакъв минимум дреболии за 10-15 лева и получаваш купони за 200 или 400 лева.
80 лева кредит + купон за 80 лева при покупка над 160 могат да се комбинират и на практика да ти излезе доста на сметка.

# 723
  • На изток от Ада
Аха благодаря!

# 724
Като пишете отзиви в ТЕМУ дава ли ви нещо допълнително?

# 725
  • На изток от Ада
Като пишете отзиви в ТЕМУ дава ли ви нещо допълнително?
не , но аз от скоро поръчвам

# 726
Не, но според мен допринася за общия изглед на профила.
Получих голямата калимба и много я харесвам, обаче е много неточна - няма една свястна гама. Има чукче и инструкция за настройка, обаче за съжаление аз не мога да го направя. Ще си стои за сега.😒

И едни сребърни обеци, които ми харесват:

Пишеше, че били малки. За мен това е среден размер, към големи.

# 727
Толкова съм се увлякла в пазаруването, че без да се усетя днес съм дублирала една вещ в поръчката. Махнах я, приспаднаха ми половината от цената (платих с купон) и ми го върнаха под формата на кредит в Тему. Някой друг като мен има ли?

# 728
На мен ми се случва - особено с дрънкулките, на косъм да поръчам нещо за втори път.

# 729
  • София
Аз пък поръчвам нещо и си го чакам - не пристига. Гледам в поръчките - не съм поръчала. То нали пълня кошници и се отказвам после да пазарувам и си мисля, че съм го поръчала.

# 730
  • Лутаща се
По-назад в темата някой писа, че е с 10 поредни поръчки с оферта връщане на 80лв кредит. В момента съм на 8-ма и 9-та паралелно.
 В края на лятото почти ежедневно ми даваше 90%-овата.
  Ако някой се припознае като алгоритъм на акаунта, би ли споделил какви предложения е получил след 10-те с връщане.
Аз съм на 9-та поръчка, но върнах и по всичко личи, че повече няма да ми даде тази оферта. Сега започна да дава тази с един продукт с намаление, но колко е намален се вижда след като избереш артикула. Някои са с добра отстъпка, някои не. Още събирам кредит и нямам намерение да поръчвам.

# 731
  • Асеновград
mamaivy, пиши на Тему за липсата на опаковка. Тук, в доставчика, е проблемът. След като нямаш баркод, това затруднява връщането, ако ти се наложи.
Писах. По-скоро да регистрирам случая, защото ако се наложи да връщам,може да не харесат това, което пращам. Извиниха се и уж отбелязаха. Аз досега стока в такъв насипен вид не съм получавала. Не знам в кого от всички по веригата е проблема.
Пусни отзив за опаковката, снимай и качи снимки. Бота къде разбрал къде не разбрал.
Аз днес установих следното, един артикул поръчан го виждам на доста намалена цена. не дава корекция а търговеца уж един и същ. Ама не логото на търговеца еднакво, уж и името, с една цифра добавено. Може и един търговец да е с два профила, но подвежда.
Писах с въпрос на бота направи се,че не ме разбира  Simple Smile

# 732
По-назад в темата някой писа, че е с 10 поредни поръчки с оферта връщане на 80лв кредит. В момента съм на 8-ма и 9-та паралелно.
 В края на лятото почти ежедневно ми даваше 90%-овата.
  Ако някой се припознае като алгоритъм на акаунта, би ли споделил какви предложения е получил след 10-те с връщане.
Аз съм с 12 поредни поръчки с връщане на кредит. Надявам се утре пак да ми пуснат, че ми трябва😁

Ох, как ми стопли душата Yellow Heart Simple Smile!

Стискам палци, дано да продължава Hug! И аз съм от тези, на които им трябва Smiley.

skarlet71, благодаря! Не съм връщала нищо от поръчките с 80лв кредити.

# 733
Качвам снимка на купичките, много бързо пристигнаха. Харесват ми. Поръчах ги с оферта за връщане на кредит.

https://share.temu.com/g8bzaHEqksA

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 20:28 от bg2310

# 734
Евтин робот, ако търси някой
 https://share.temu.com/7V3pGxjjUjA

Оферта за кредит ми излиза всеки ден. Но вече за 30% само. Аз за 200 не съм поръчвала никога, макс за 40. Иначе и тя ми излизаше постоянно, поне 2 месеца. Купони също ми предлагат всеки ден. Но нещо ми омръзна и най-вече се затрупах с какво ли не, трябва да се спра. Blush
Сестра ми си купи нов телефон, та за него кейс поръчах и други неща, с кредит за 30. С БГ Пощи ще дойде. Явно се очертават основен доставчик.

Общи условия

Активация на акаунт