Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 946
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Освен размерите, дадени от търговеца, четете и отзивите. Почти нямам дреха или бельо с объркан размер.

Пратката ми е пристигнала в Централна поща, а на няколко минути пеша от нас има клон.  Expressionless Искам с Бокснау.

Смених пощенския код, да видим дали ще стане така.

# 1 486
  • Асеновград
.Малко прибързано изказване,че просто се лигавим недоволствайки от Български Пощи.

Някои от нас имат негативен опит с Български пощи.
Досега с никой друг куриер дори Тему не е имало проблем да проследи изпратена пратка, а както се вижда от снимката след изпращане от 19.01 няма никакво движение, / пратката вече влезе в срокове на доставка преди три дни/ . Тему отговарят, че се опитват да установят какво се случва с пратката с куриера. На сайта на Пощите проследяване няма, с номера на изпращане.
А когато една пратка изчезне, Пощите не носят никаква отговорност.
Затова и имаме притеснения.

# 1 487
Ако изчезне пратка, тему ще възстановят сумата, пък те ще си се оправят с пощите. Силно се надявам кражбите от тях да са останали в миналото. Повечето от нас има горчивия опит на неполучаване на разни неща, основно мартеници.

# 1 488
  • Асеновград
Ако изчезне пратка, тему ще възстановят сумата, пък те ще си се оправят с пощите. Силно се надявам кражбите от тях да са останали в миналото. Повечето от нас има горчивия опит на неполучаване на разни неща, основно мартеници.
Имам опасения относно връщането на платената сума. В началото и от Али връщаха, но после явно свързано с големия брой изчезващи пратки и то скъпи, започнаха да отказват възстановяване. Още повече, че явно от Пощите са подавали информация като за предадени. Сравнявах два различни отговора единия до мен,че такава пратка не е пристигала на територията на България и друг предоставен ми от търговеца, че пратката е получена. Дори имах отговор от Холандски пощи,че пратката транзитно е минала през тях и е изпратена за България. Три месеца водих кореспонденция и издирване и в крайна сметка 270 и няколко евро не ми бяха възстановени и телефона не се намери.
При това положение иди доказвай нещо.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 08:54 от Panayotu

# 1 489
Не искат ли подпис при получаване? Не съм поръчвала от Али, обаче досега не ми отчита взета, докато не се вземе наистина. И дори в бокса е по-рисково, понеже нямаш доказателство, че примерно отвориш вратичката и вътре няма нищо....докато в пощите и Спиди поне се подписваш. В пощата ми искат собственоръчно написано име и подпис, отделно ти въвеждат ЕГНто.

# 1 490
Вчера ми излязоха някакви монети и връщат кредит. Къде да ги намеря пак? Заслужават ли си?

# 1 491
Днес Спиди ми докараха поръчаната масичка до адрес. Куриерът ми се обади и каза, че до две-три минути ще бъде на входа. Всичко точно. За втори път тази година получавам нещо от Спиди на адрес (не само от Тему) и изобщо не ме питат нито за име, нито за нищо. Като бях на село, се познавахме с куриера и там също не ме питаха за име и за лична карта, но тук в София очаквах поне за име да ме попитат. Simple Smile
Много съм доволна от бамбуковата етажерка  https://share.temu.com/pIux8qfV7EA и от бамбуковата масичка (моята е изчерпана, висока е 69 см, често снимките са еднакви, но височината е различна)  https://share.temu.com/3MPJUD5AjpA.  Масичката се сглобява с поглед. Евала им правя какви неща измислят! И двете неща са купувани с кредити.

# 1 492
И аз съм се чудила, крадат ли идеите, те ли ги измислят.
Ето това нещо за раздробяване на кайма работи много добре. Само където не съобразих, че кукърите са ми тефлонови и трябва да внимавам с движенията.
 https://share.temu.com/TdWCsUNMmWA

# 1 493
  • пустинята Гоби
Някои джаджи сигурно са типично азиатски, други със сигурност крадат.

# 1 494
Вчера ми излязоха някакви монети и връщат кредит. Къде да ги намеря пак? Заслужават ли си?

Връщане на кредит си заслужава, монетите - не, капан са. За сума от 40 лева например, ще даде 2-3 монети. Накрая, за да събереш последните 20 монети ще трябва да вложиш поне 400 лева в покупки

# 1 495
  • софия
Обсъждахме апликаторите за ампули за коса. Моят отзив е, че тези, които са ръчни от този тип, са идеални за ампулите против косопад. Другият, който е електрически, е по-подходящ за масла. Пуска малко количество и не омазнява, но ако трябва да нанесеш цяла ампула, ще отнеме половин ден.

# 1 496
  • Асеновград
Обсъждахме апликаторите за ампули за коса. Моят отзив е, че тези, които са ръчни от този тип, са идеални за ампулите против косопад. Другият, който е електрически, е по-подходящ за масла. Пуска малко количество и не омазнява, но ако трябва да нанесеш цяла ампула, ще отнеме половин ден.
Звънче хванах му цаката на електрическия. И той иска натиск на силиконовата капачка докато работи, и пуска като ръчните. Явно са на един принцип. И аз първо мислех,че пуска малко и сам. После когато пробвах с натиск, от налягането тръгва и пуска колкото искаш.

# 1 497
  • София
Пощите като цяло си имат бая кусури и непрозрачно проследяване. Аз се надявах, че с пратките от Тему са им свили перките от  ръководството, че да се интегрират и те в новото време. Факт е че БГ пощи проспаха години на куриерски услуги, а след ковид електронната търговия вече е неудържима. Явно обаче който е на фиксирана заплата и не плаща грешки от джоба си (както е при Спиди например) не може да бъде мотивиран.

Бельо от Тему, специално памучни гащи и слипове съм много доволна. За дамски бикини обаче гледам изрязването в задната част около крачола. На някои изрязването на дупето е навътре (вдлъбната дъга ако мога така да кажа). Това дори на 48 килограмовата ми дъщеря и се завира в дупето.  https://share.temu.com/2W3hThyUprA
 Не знам колко плосък задник трябва да имаш, за да ти лепне. Но може пък да е секси. Аз избирам такива, на които дъгата е изпъкнала - на всички нормални бикини това е кройката. https://share.temu.com/K7UM0wPdfbA обаче в Тему, май всички плитки бикини са изрязани прекалено на дупето, а неизрязаните са дълбоки. На мен не ми пречи - има елегантни дълбоки бикини или боксери.  Последно си взех от тези с по-фенси кройката около крачола, но още не са пристигнали  https://share.temu.com/1qu3ZtNaAwA
Иначе засега са учудващо надеждни - не се късат ластици, не се развличат, не се и протрива плата. За себе си взимам като с другите дрехи Л или ХЛ азиатско.
Сутиени имам три. Летни, тънички без подплънки и без банели. Удобни са ми и не ми убиват. Това целях. Но аз съм с малък бюст не търся солидна поддръжка. Сега си поръчах без банели но с подплънки тези  https://share.temu.com/5CWTKsyTlbA. Поръчах азиатско 75В и може и да не ми стане подгръдната, но тогава ще трябва да отслабна Joy

# 1 498
  • Асеновград
Не искат ли подпис при получаване? Не съм поръчвала от Али, обаче досега не ми отчита взета, докато не се вземе наистина. И дори в бокса е по-рисково, понеже нямаш доказателство, че примерно отвориш вратичката и вътре няма нищо....докато в пощите и Спиди поне се подписваш. В пощата ми искат собственоръчно написано име и подпис, отделно ти въвеждат ЕГНто.
Това беше по времето на Ковида, в клона твърдяха ,че такава пратка няма. Официални отговори три със същото, аз ги препращах на Алито, и после дойде отговора  който ми препратиха, че била получена като основание да не върнат сумата. Препратих го на Пощите заедно с отговора до мен и повече не получих никакъв отговор от тях.
Та това, че уж се дават срещу подпис го видях на практика колко е гаранция. Реално не носят никаква отговорност , казват няма такава пратка при нас, и толкова.
А и в тяхната система нищо не може да се проследи ,че да им докаже човек, че го има някъде. Номера на пратката нищо не значи за тях.

# 1 499
Не сте обърнали внимание за кои пратки се изисква подпис, а именно само за т.н. "препоръчани".
За обикновенните само съвестните служители си правят труда.
За справка:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт