Звездни компромати - Януари 2025

• 411 463
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 45
Геро може да е отслабнал, но на мен изобщо не ми харесва така. Като мъченик ми е.

# 46
  • на пистата
Джеръми Ренър благодари на всички спасили го преди 2г.Празнува втория си рожден ден.Да се възстановява напълно и да почва Кмета,че ми се изчака чакалото 😁

# 47
Чудя се дали Геро е намерил решение на излишната кожа след като е свалил цели 100кг от себе си. Това е един цял човек!

# 48
  • Варна
Рени е голяма свежарка, обаче май е малко вятърничава. Тя ли беше казала нещо за Нобеловата награда?
Геро и на мен ми изглежда като болен. Сякаш и духа му е отслабнал. Дано е добре  Confounded
Блейк Лавли я гледам преди операциите ам толкова е била незабележима?

# 49
Чудя се дали Геро е намерил решение на излишната кожа след като е свалил цели 100кг от себе си. Това е един цял човек!
Доколкото четох, това е втората стъпка , включена в пакета за операции
Обаче забравих къде е правил операцията .

# 50
Карен на Златка бос на Нова Година, на сватбата си бос… сигурно и ски кара бос 😂

# 51
Рени на мен ми се струва не просто вятърничева, а откровено глуповата и наивна. ДесиСлава ми носи същия вайб. Усмихнати и добрички ми изглеждат, но пък елементарни... Дано са щастливи!

ПП Допълвам - от аутфита на Фики щях да се възмущавам, нелепа картинка е!

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 21:53 от Аркадия

# 52
  • Варна/Амстердам
Благодаря за темата и за много години! Tada

Фики прилича на някакъв ориенталски Хълк с пижама и абсурдно неподходящи обувки за мъж.

# 53
  • Пловдив
Риана на моменти ми е много симпатична, на моменти - хич.
Блейк Лавли съм я гледала само в "Женско братство", там е младичка и много ми хареса. Ама то от ролите не може да се прецени що за човек е. То ние си мислим едно, а то се оказва съвсем различно понякога.

# 54
  • София
Чета, чета и аз и за Блейк, и за Балдони и честно казано и двамата са ми за кансел.
Тя сама си се закопава с де що има интервю и медийна изява, а той явно е адски гнусляр, четейки твърденията в нейната молба там за съд ли, какво беше. Интересно чий пиар ще излезе по-силен.

# 55
Геро е друг човек, като момченце е.
В лице също е много различен.
Дано да не е болен...

# 56
Геро ми беше толкова приятен в Капките. Наскоро го гледах в някакво реалити, дори името му не запомних, беше скучен и безличен. Някакси слаботията не му отива, знам, че е здравословно, ама е прекалено слаб.

# 57
И аз не мога да възприема Геро. Дано се харесва така, но на мен ми изглежда като друг човек.
Марияна Попова е ужасна на тези снимки, дано е лоша снимка, а не се е обезобразила от интервенции.
Най-хубавата коледна снимка е на Ешкенази. Това е семейна снимка, не префърцулени стойки и парадиране с марки.
Благодаря за темата!
За много години!

# 58
Мария Бакалова ново гадже ли има?

Не, тагнала го е в предното стори. Написала е нещо от сорта на това, че винаги си е мечтала за такъв брат. Той май отдавна се мъкне с нея, помня го сякаш от по-стари публикации.

Размазано е малко, понеже е от стори

# 59
А Виктория Петрова дали е добре със здравето, защото моята дъщеря ме пита дали не е с перука и се загледахме и във веждите, които изграждат нарисувани. Дай Боже да е добре, просто това ни направи впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт