Звездни компромати - Януари 2025

• 411 473
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 60
Това е продуцентът й на Мария Бакалова  - Кейд Хъдсън.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 10:32 от Мануна

# 61
  • София
От известно време и аз се чудя за Виктория Петрова, дано да няма нищо.

# 62
Това е продуцентът й на Мария Бакалова  )- Кейт Хъдсън.

Точно така, сега се сетих че ѝ е продуцент, но той сам по себе си е компромат.
Бил е продуцент и на Бритни Спиърс и е доста навътре в л***ната там, мисля че дори бяха женени за кратко. Мненията в интернет за него не са много ласкави, казват че е много “хлъзгав”.

# 63
Преслава все едно е наметнала тази елха Simple Smile. Аз я харесвам, защото е работлива, гледа си песните и концертите, мъжа и детето, няма скандали, клюки и простотии. Но наистина няма вкус за облекло.
Аз лично съм я виждала преди години във варненска дискотека, как се навежда над масата, знаете как и защо. Преди да си оправи носа.

# 64
Честита нова година!
Бъдете здрави!

На мен Геро ми харесва слаб. Дано удържи новота тегло, младее.

# 65
Честита нова година и от мен!
Благодаря за новата тема!
Е, това вече е новина! Браво! На всички вестници им е малко да ги съдят заради начина, по който предават информация. Малко реални факти, много опити да повлияят на общественото мнение, заради популярни трендове, натиск от силните на деня, подкупи, приятели или опит за евтини сензации.
Балдони е заведел дело срещу New York Times за клевета заради публикация, в която се твърди, че е тормозил сексуално и се е опитал да очерни репутацията на Блейк. Искът е за 250 млн. долара. Твърди, че The New York Times и Лайвли са координирали "клеветническа кампания" срещу него и деветима негови колеги, подписали жалбата. NYT са пуснали изявление и отричат.
Трудно се печелят дела срещу вестници, защото те се измъкват с това, че твърдението за клевета не идва от тях, а е на първоизточника. Ако БЛ твърди, че Балдони я е тормозил сексуално, а вестникът е съобщил за това, вината за евентуалните фалшиви обвинения не е на вестника. Те само са публикували това, което тя им е казала.
Балдони е по вероятно да спечели в контра процеса директно срещу нея, отколкото в делото срещу медията.
За да спечели такова дело, трябва да докаже т.нар. actual malice, т.е, че вестникът умишлено е отпечатал неверни твърдения и съзнателно е излъгал. Освен това трябва да докаже и в материално изражение как лъжата се е отразила на доходите му и способността да си намира работа.

Джони Деп успя да спечели делото в САЩ, защото имаше железни доказателства и опонент, който беше най-добрият му свидетел и който сам си призна, че е написал клеветническата си статия за него. Но загуби делото във Великобритания, защото наред с всичко друго, там е съдил грешния субект.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 01:35 от Дидичка

# 66
  • Варна
Относно Риана, така и не можах да я възприема като лице на J'adore. Твърде махленско и хашлашко излъчване има за този бранд.
Възможно най неподходящата.

# 67
Чета, чета и аз и за Блейк, и за Балдони и честно казано и двамата са ми за кансел.
Тя сама си се закопава с де що има интервю и медийна изява, а той явно е адски гнусляр, четейки твърденията в нейната молба там за съд ли, какво беше. Интересно чий пиар ще излезе по-силен.
Не знаем дали са верни твърденията на Блейк. Например, в делото на Балдони срещу вестника става ясно, че той е предоставил скрийншоти със съобщенията на Блейк, където го кани в караваната й, за да репетират реплики и му казва "няма проблем, аз просто се изцеждам". В делото се казва, че вестникът е дал едва няколко часа на Балдони за отговор и почти нищо от това, което той е изпратил не е представено.

И наистина в статията Балдони е изкаран като психопат, който й нахълтал в караваната докато кърми бебето си и е причинил емоционална травма на детето, а се оказва, че далеч не е така. Но вредата е нанесена, статията обиколи целия свят. Няма значение дело или не, вредата върху репутацията на Балдони е нанесена и малък независим режисьор като него няма да може да се отърси никога.

# 68
  • Viena
Ау,Попова изглежда като мама на Плачков.

# 69
И аз харесвам Геро слаб. Подмладил се с 10 години. Станал е двойник на 100 кила.

# 70
Преслава все едно е наметнала тази елха Simple Smile. Аз я харесвам, защото е работлива, гледа си песните и концертите, мъжа и детето, няма скандали, клюки и простотии. Но наистина няма вкус за облекло.
Аз лично съм я виждала преди години във варненска дискотека, как се навежда над масата, знаете как и защо. Преди да си оправи носа.

Те ,щото другите не се навеждат.Галена даже се разкрачва срещу младежите.Аз съм я виждала Преслава да се наведе да си вземе вода да пие от бара.

# 71
  • на пистата
Новогодишните танци на Тръм и Мелания 😁
https://www.instagram.com/reel/DESVqZmOqV4/?igsh=MXE2a2FtMjF2OXJ0cQ==

# 72
  • На морето!
И на мен ми харесва Геро така, неговото затлъстяване беше опасно за здравето, сега освен по-здрав, изглежда и по-млад и съм сигурна, че се чувства много по-добре.
Следвам една бургаска фотографска, която си направи същата операция и споделяше просторно как върви възстановяването и свалянето на килограми, но визуално според мен е свалила не повече от 10% от теглото си за повече от една година при това твърди, че се храни в режим и спортува. Та, явно Геро е стриктен и може да се поздрави с наистина впечатляващи резултати.

# 73
  • София

Те ,щото другите не се навеждат.Галена даже се разкрачва срещу младежите.Аз съм я виждала Преслава да се наведе да си вземе вода да пие от бара.
Съвсем за друго се говори. Аз наивно мислех че тия неща се случват по тоалетните, а не директно на масите по заведенията.

# 74
Един Боби Михайлов и една Преслава им трябват на тези дърва. Joy

Общи условия

Активация на акаунт