Звездни компромати - Януари 2025

• 411 491
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 75

Калина на Меди

# 76

Те ,щото другите не се навеждат.Галена даже се разкрачва срещу младежите.Аз съм я виждала Преслава да се наведе да си вземе вода да пие от бара.
За пудрене на носа иде реч

# 77
Един за друг са😄

# 78
  • на пистата
Защо мислите всички си сменят носовете.

# 79
  • Berlin
Геро с гастрален пръстен ли е?

# 80

Те ,щото другите не се навеждат.Галена даже се разкрачва срещу младежите.Аз съм я виждала Преслава да се наведе да си вземе вода да пие от бара.
За пудрене на носа иде реч

Разбрах,ама късно Grinning Сори

# 81
Ау,Попова изглежда като мама на Плачков.

Даа 😁

Геро не ми харесва слаб.

Виктория Петрова е с перука, дано е здрава.

Потърсих стари снимки на Блейк Л. - ужасни зъби, нос.., а сега е толкова красива.
Меган Фокс също не е хубава преди, а сега е страхотна.

Риана не ми харесва.

Благодаря за темата! За много години!

# 82
Чета, чета и аз и за Блейк, и за Балдони и честно казано и двамата са ми за кансел.
Тя сама си се закопава с де що има интервю и медийна изява, а той явно е адски гнусляр, четейки твърденията в нейната молба там за съд ли, какво беше. Интересно чий пиар ще излезе по-силен.
Не са важни пиарите, а доказателствата.  Ако
Блейк е излъгала за един инцидент/този с кърменето/ всеки съд ще си зададе въпроса, за колко неща още е излъгала.  Нарича се достоверност. Той може да е гадняр, а тя може да лъже. Може и двете да са верни едновременно. Сравняват я с А. Хърд, пък това не е комплимент. На едно много важно нещо ни научи последната и то е да изчакаме с хвърлянето на камъни.

# 83
Нямам поглед над Геро не съм следила нито едно предаване на продуцентите му. Сега на НГ, което водеше с Гала ми изглежда много свеж, здрав и забавен. Не знам предишния му образ как се е позиционирал точно в стилистиката на старите предавани, но този на новогодишния водещ ми допада.

# 84
Слух - Нели Сано ще замени Оля в Преди обед по БТВ.

# 85

Ако може и Зейнеб

# 86
Джеръми Ренър благодари на всички спасили го преди 2г.Празнува втория си рожден ден.Да се възстановява напълно и да почва Кмета,че ми се изчака чакалото 😁
Сега да ни обясниш,кой е този и за какъв кмет пишеш

# 87
Джеръми Ренър благодари на всички спасили го преди 2г.Празнува втория си рожден ден.Да се възстановява напълно и да почва Кмета,че ми се изчака чакалото 😁
Сега да ни обясниш,кой е този и за какъв кмет пишеш

Джеръми Ренър
Американски актьор и певец
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%D0%B4%D0%B6% … D0%BD%D1%8A%D1%80

# 88
Благодаря за темата!
Венсан е един от най- секси грозниците за мен, но не сега, когИ беше с Моника ми беше най- въздействащ. Аз такива харесвам ръбати😅🥳

# 89
Според мен е слух. Няма как да почва като водеща в бТВ и първото ѝ интервю след толкова време да е пред оня с лъскавата брада при конкуренцията.

Общи условия

Активация на акаунт