Звездни компромати - Януари 2025

• 412 288
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 375
Обсъдихте ли вече клюката, че Нели Сано ще замести Оля Малинова? Току що прочетох

# 376
  • Варна
Като започне да се тунингова Валерия, ще повярвам, че всичко е от любов към кученцата.

Като казах тунинг, все си мисля, че всички жени, които мъжете разхождат в Монако ли беше, Монте Карло ли беше 😜😜😜 са със задължителен тунинг и естествената, натурална красота като на Валерия не й е точно мястото там. Други са критериите за там как трябва да изглежда една жена. Тази линия следваш и Цвети.

Освен това си мисля, че Биомета си има разните му там фетиши и си пада по различна любов.

Как ли приема бащата на Валерия гаджето й? Дали му вика "наборе, наборе" 🤣🤣🤣

# 377
Обсъдихте ли вече клюката, че Нели Сано ще замести Оля Малинова? Току що прочетох
Не. Защото тази новина реално тръгна от тук и сега всички си пишат статиите от разни предположения от темата

# 378
Като започне да се тунингова Валерия, ще повярвам, че всичко е от любов към кученцата.

Като казах тунинг, все си мисля, че всички жени, които мъжете разхождат в Монако ли беше, Монте Карло ли беше 😜😜😜 са със задължителен тунинг и естествената, натурална красота като на Валерия не й е точно мястото там. Други са критериите за там как трябва да изглежда една жена. Тази линия следваш и Цвети.

Освен това си мисля, че Биомета си има разните му там фетиши и си пада по различна любов.

Как ли приема бащата на Валерия гаджето й? Дали му вика "наборе, наборе" 🤣🤣🤣

Със сигурност на Валерия бащата е много доволен от развръзката, даже ако има човек, който е повлиял това да се случи е бил точно бащата.
На Валерия и омръзна да стои без пари, ангажименти няма, затвори приюта за кучета. Сега има възможност да се "развие" отново. Дядко от своя страна също би трябвало да е доволен, май е получил повече отколкото се е надявал.

# 379
Lucy Hale празнувала 3 години трезвеност. Не знаех, че е имала проблеми с алкохола.
Скрит текст:

# 380
  • Mediterraneo
Ако така възвишената и пълна с благородни каузи Валерия откаже да бъде параван, аз с радост ще се включа точно в тази кауза. Даже няма да му живея в палата, ще се нанеса в Бугати- то.

# 381
Това, че Биомета имал вкус за естествени жени ме съсипа! 😀 Предишната му приятелка Цвети, с която имаха дългогодишна връзка, сама не си знаеше бройката на операциите, нищо естествено не й беше останало.
Ма наистина е странна тая радост от факта, че младо момиче се е хванало с богат чичо... Радваме се, че сега ще има пари за да направи приют за кучета, така ли? Тя явно наистина много обича кучетата, за да се жертва така с чичото. И парите, не по-малко.

# 382
Изобщо не вярвам, че Валерия има романтична връзка с Биомета, но дъртия може и на това да се надява.
Много ме трогват каузите и и любовта и грижата към животните.
https://www.instagram.com/p/C3VHk5Iq0Pp/
https://www.instagram.com/p/C-Pk62uKrkr/
https://www.instagram.com/p/DDIHuceITmn/

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 10:58 от SHE_IS

# 383
Красимир и Деница Гергови с порасналите дъщери Ситара и Нарая
Скрит текст:

# 384
Чудесна колекция от чанти показват.

# 385
Чудесна колекция от чанти показват.

Нали. И аз се загледах 😀

# 386
Красимир и Деница Гергови с порасналите дъщери Ситара и Нарая
Скрит текст:

На мен не ми харесват като модел. Да не говорим, че и майката и дъщерите са все едно в болницата по пижама или нощница, и са наметнали по една жилетчица, за да излязат малко на двора и да се видят с близките си. Бащата и той по анцуг/пижама.

# 387
Деница не изглежда добре на тази снимка.

# 388
Naomi Watts семейно в Barbados
Скрит текст:

# 389
Децата на Наоми присъстват ли на снимката? Единият ѝ син със сигурност го няма.

Общи условия

Активация на акаунт