Звездни компромати - Януари 2025

• 412 349
  • 4 192
  •   2
Отговори
# 3 555
  • Пловдив
То имането на кауза не значи липса на всякакви материалистични цели.

Не знам за дефибрилаторите, но Ланарте често чука канчета с тон на най-знаеща и мислеща, а далеч не винаги е права.

# 3 556
   Много е важно да има дефибрилатори на обществени места, достъпни. Моята щерка беше студентка в Англия, в неголям град при това. Показа ми ги и ми обясни, когато й ходих на гости (нямаше да обърна внимание и да забележа, не бях се и замисляла). Всеки може да ги използва, има достъпни инструкции. В училища рядко биха потрябвали, но по улиците трябва да има.

# 3 557
Памела Андерсън като я попитали как се чувства без номинация за Оскар: "Винаги казвам, че самата работа е победата. Работих по нещо, което наистина обичам и така нахраних душата си."

Прекрасен отговор. 😌

# 3 558
Лорда, Плачков и Бежанска на откриване на ново място за халтура в София.

# 3 559
Бежанска е като клоун.

# 3 560
Бежанска със сценично облекло ли е или така си ходи облечена? Grinning
Какво е това "място за халтура"?

Не знаех за дефибрилаторите и че всеки може да ги използва. И аз мислих, че е необходима специална подготовка. Благодаря на споделилите.

# 3 561
Е, тоя не е много щедър. Миро Звера примерно по отвързва кесията 🤫😅😅😅

И аз така мисля. Ако Ванчо беше щедър щеше да има фолк певичка, не инфлуенсърки.

# 3 562
Бежанска със сценично облекло ли е или така си ходи облечена? Grinning
Какво е това "място за халтура"?

Така си ходи, не е сценично... Simple Smile Театро Арт. В Руския център на "Шипка". Тече скандал за името, което е плагиатствано от мястото, от което се отделят - Театро отсам канала. След скандал за неуредени финанси между вече бивши съдружници.

# 3 563
Лорда, Плачков и Бежанска на откриване на ново място за халтура в София.

Бежанска е покъртителна, все на цирк го избива цял живот. Винаги ми е била неприятна, имам и лични впечатления - много властно и злобно човече.
Този до нея, вдясно..., всеки път ми е ставало неудобно да гледам опитите му да е някакъв Уди Алън, грозноват и несекси, но видиш ли, интелигентен и оригинален. Много плоско чувство за хумор, много нелепи напъни.

# 3 564
  • софия
Презентиращите идеално импонират на мястото, което представят - евтин цирк.

# 3 565
Кои са тези, които се отделят от Театро? Не се ли отделиха Артвент и отидоха във ВИАС?

# 3 566
Днес ми излезе материал от 24 часа за жена, която е създала приют за животни в Еленския Балкан, "Горската приказка на Краси", тази Валерия за нещо такова ли се бори, не съм гледала Ергенът
Тази жена сама се е нагърбила да обгрижва и гледа много животни … нищо общо с нагласената Валерия.
Т.е Валерия не може да се гласи и да получава скъпи подаръци, защото се занимава с каузата си. За да докаже, че каузата е истинска и й е на сърце, сигурно трябва да опъне една палатка пред приюта и да живее с дарения, за да не бъде обвинявана в материализъм.
По-малко театро и повече истинска работа е нужна. Не виждам от нея такава Sad

# 3 567
Кои са тези, които се отделят от Театро? Не се ли отделиха Артвент и отидоха във ВИАС?

Артвент са отделна продуцентска компания, която беше там под наем.
Отделя се единият от съдружниците на Театро отсам канала, вече като Театро Арт, заедно с част от представленията.

# 3 568
Пипи-то с Николина и Мария Чакърдъкови. Що за ботуши, Петя?
Майка и дъщеря изглеждат в пъти по-добре.
    [/list]

# 3 569
    Въх, тези ботуши, като извадени от нафталина, модел, който е бил актуален през 2017г. сигурно… Цвета на косата на Пипи също изобщо не ми харесва, нека се върне към кестенявото по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт