Звездни компромати - Януари 2025

• 411 704
  • 4 192
  •   3
Отговори
# 4 170
Просто предполагам, въпреки че, той ми изглежда малко съмнителен (по-като за вуйчо Ваньо.. ама знам ли, може да е нормално момче)

Да не е от доктора който рекламираше?
Ендокринолога ли? И аз за него си помислих.

# 4 171
Пепето ще бъде при Мондьо... щото скоро не е била.

# 4 172
Вуйчото е бисексуален ли? На мен ми изглежда асексуален, но може да е от безизразната физиономия.

# 4 173
Цвети се беше загаджила със сина на някакъв бизнесмен. Беше избягала при него дори. Биомета се разправяше с баща му, за да си я върне. Явно “връщането” не е просъществувало дълго и резултата и на лице 😀 Егото на Биомета е силно пострадало. За това са и тези постове в инстаграм. Според мен е под въпрос дали изобщо има нещо с тази Валерия или всичко е за да не пада по гръб, след случилото се с бившата му. Радвам се за Цвети, тя много искаше да стане майка. Достатъчно живя в златната клетка, тя си знае колко щастлива е била. Желая й да намери щастие и хармония.

# 4 174
А на колко години трябва да е тази Цвети?
Коремчето иначе си баш към начало на пети месец..

# 4 175
  • До морето
Аз си го представям по-скоро като раздяла между бизнес партньори.  Всеки си изпълнява ролята, а дискретно си шетат както и с когото искат. Докато в един момент, тя не се е оказала малко бременна и е станало ясно, че трябва да се "разделят".

# 4 176
Партньорът излиза в отпуск по майчинство, а по заместване идва мома от Ергенът.
Само още не разбирам защо солидният бизнесмен е построил цял цирк от личния си живот.

# 4 177
И според мен е така, а предположенията, че може да носи малко биометче, не ми се струват правдоподобни, едва ли там е имало каквато и да било близост и опасност от забременяване.
Аз си го представям по-скоро като раздяла между бизнес партньори.  Всеки си изпълнява ролята, а дискретно си шетат както и с когото искат. Докато в един момент, тя не се е оказала малко бременна и е станало ясно, че трябва да се "разделят".

# 4 178

Здравейте, чета ви от много време, но сега реших да се включа.
На 32-33 години е, споделяла е, че има ендометриоза и от 1-2 г. прави опити за бебе, но според мен Биомета не е искал дете. И аз смятам, че бащата на бебето е онзи Маламов, когото постоянно рекламира.

# 4 179
Къде го е споделяла? :О
Аз бях останал с впечатлението, че “не иска деца”, заради господина естествено.

Здравейте, чета ви от много време, но сега реших да се включа.
Но 32-33 години е, споделяла е, че има ендометриоза и от 1-2 г. прави опити за бебе, но според мен Биомета не е искал дете. И аз смятам, че бащата на бебето е онзи Маламов, когото постоянно рекламира.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 23:40 от Анонимен

# 4 180
В група, в която съм, една девойка с доста голяма категоричност твърди, че Цвети и Ваньо са се разделили още пролетта, но тя е качвала предварително направени снимки от дома им. Нямам идея защо, но предвид новините звучи доста логично.

Лека бременност и щастие, не ми е позната от социалните мрежи много, но ми е симпатична от тази тема и как се е отзовавала на молбите, свързани с животни.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 23:44 от С.

# 4 181
Може. На мен ми е интересно защо тя "пази устата си затворена." Особено в един от най-щастливите си периоди от живота. Би трябвало да е изцяло погълната от новото начало на живота си и грам да не я касае.
Ако е заради това че Биомета е би, пак не разбирам. Нещо не се връзва.
Или аз гледам твърде много филми 😄

# 4 182
Валерия още на 5 ноември пък е прала в Стъклен дом, чак сега обявяват връзката.. не знам, чакам някоя която знае нещо повече да каже, че можем страшни сюжети да наплетем, пак статии да пишат от темата.. Grinning

# 4 183
Една бърсала полилеи у Гущерови, друга прала гащи у Биометов, коя от коя по-работни.

# 4 184
В група, в която съм, една девойка с доста голяма категоричност твърди, че Цвети и Ваньо са се разделили още пролетта, но тя е качвала предварително направени снимки от дома им. Нямам идея защо, но предвид новините звучи доста логично.
Не ми се вярва да са разделени от пролетта, нали лятото беше с Биомет да взимат най-новата му кола и бяха в Монако. А и рожденият й ден е лятото и в инстаграм има снимки от торта и празнуване в дома на Ваньо.

Гледам, че Биометов е спрял да й харесва снимките след почивката края на август в Лозенец, където Маламов също се тагваше в същия хотел, по същото време. По-скоро оттогава е раздялата.

Общи условия

Активация на акаунт