Отговори
# 105
В Х споменават/молят се/ за фраг в петък, та ха дано и той да изясни така нещата, че да имаме мерак да гледаме на 10.01. Дължат ни сега 3 фрага, нали.

# 106
  • София
В Х единствено искат това да е сън. Друго не ги вълнува. И дори и да е сън, пак ще няма да коментират, но поне ще гледат.

# 107
# 108
  • София
На яхтата са още явно. Ясир и той една луна беше качил с много облаци. Може наистина да са заедно всички 🧿🧄🧿🧄🧿🧄

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 22:12 от MysteryG

# 109
Много ясно, че са заедно! Приятелите на Рамо са приятели с приятелите на Афито!  Какво по-хубаво? Важното е , че АфРам са заедно! 🤍🧿🪬🧄♾

# 110
.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 22:45 от Еванджелин

# 111
Стигнах до 18 серия…
Карам ги подред и не мога да спра, завладяващ е сериала.
Много се напрягам и нервирам обаче на Ферит, че иска да си прави харем. Вместо да е само със Сейран, трябва и да е с Пело…
И само си търси белята и се чуди с кого да се сбие 😀

# 112
Еве,не е гръцки.Лодките са с различни флагове,където са регистрирани.Собсвеника може да е турчин ,лодката да е в Турция,а регистрацията и флага да са британски.Въпрос на такси и изисквания.Масово от цял свят например има регистрирани лодки в щата Делауеър заради ниските такси и данъци.

# 113
Сикорски, вярно, в грешка съм Confused

# 114
# 115
  • София
А как така още да пишат сценария за 90-ти епизод. Винаги съм си мислила, че пишат поне една серия напред, те очевидно закъсняват в момента. Излиза, че ако в събота почват сета, утре вероятно ще си получат сценариите. Вече започвам наистина да си мисля, че последната серия е преправяна. Затова първия фраг беше такъв, а после 3 дни снимаха почти денонощно. Честно казано, ако е така със сигурност трябва да им е било още по-гадно от тези рейтинги. Видяхте ли днес Лейля, без конкуренти с почти 3 са нагоре в едната категория. А нашите.... смешна история.

Скрит текст:

# 116
А как така още да пишат сценария за 90-ти епизод. Винаги съм си мислила, че пишат поне една серия напред, те очевидно закъсняват в момента. Излиза, че ако в събота почват сета, утре вероятно ще си получат сценариите. Вече започвам наистина да си мисля, че последната серия е преправяна. Затова първия фраг беше такъв, а после 3 дни снимаха почти денонощно. Честно казано, ако е така със сигурност трябва да им е било още по-гадно от тези рейтинги. Видяхте ли днес Лейля, без конкуренти с почти 3 са нагоре в едната категория. А нашите.... смешна история.

Скрит текст:

Нашите на 16 епизод,бяха с 15 рейтинг,база за сравнение няма,според мен.Нека Лейля стигне до 90 епизод,кой знае какви простотии и те ще натворят.Колкото повече серии,толкова повече глупости.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 23:40 от Милена Тодорова 756835

# 117
  • София
Не сравнявам това, имам предвид, че сериалът не е имал конкуренция снощи, както бяха нашите миналия петък. Само дето вместо да се възползваме, както направиха Лейля, ние съвсем се погребахме. За миналия петък тотал под 6 е грандиозен провал, а това АБ, дето го вдигнаха с 0,07 е смехотворно.
Утре започва нов сериал, значи другата седмица пак ще са 4 плюс Сървайвър. Само дето единия петъчен, дето свърши си беше с нисък рейтинг, а този новия не се знае как ще е. Ако се хареса, нашите съвсем заминават с тези глупости, които показват.

# 118
Е,да...за това си права,но каквото такова.Аз не съм си сложила розовите очила този път,очаквам най-лошото,пък ако вземат и ни зарадват,ще съм доволна.И мисля,че каквото и да правят и каквито и лумпени,завъртания,бебета,любов и каквото и хубаво да се сетят..рейтинг едва ли ще вдигнат повече от 5.Просто на хората им омръзна.Моята дъщеря е гледала сезон 1,страшно много пъти,беше обсебена,но приключи сериала на 66 епизод.Останахме само най-лудите фенове.

# 119
Надявам се Ялъто да оцелее! Те го отписваха и преди да започне на ЧАатай сериала, ама оцеля! От ОГМ също знаят какво предстои, ако искат да си останат само със сериала в сряда тяхна работа

Общи условия

Активация на акаунт