Майка на дискотека

• 9 299
  • 339
  •   1
Отговори
# 135
Е, че нали постоянно са с бащата. Никак не ми е чудно, че иска да разпуска с приятелка. Съвсем нормално.

# 136
Е, кое му е странното? Сигурно са по цял ден заедно, ако той е и хоум офис. Какво ви става, бе хора? Тази пандемия и постоянното  дремане пред екраните ни превърнаха в някакви зомбита. Голяма драма, че жената иска да пообщува и с някой друг.

# 137
Нищо странно няма в желанието да излезеш по женски. Много е разтоварващо и приятно.
Отделно, в конкретния случай бащата не иска да ходи на дискотека и предлага той да поеме бебето. Чудесен мъж и баща.

# 138
Не знам, на мен ми е странно и си споделям мнението. Излизанията по женски винаги са ми били скучни, особено когато бях по-млада.

# 139
  • София
Първо него е поканила, той е отказал. А и наистина всеки ден като са заедно...

# 140
  • София
Не е странно, че иска да излиза по женски. Странно е, че избира рождения си ден да го кара с приятелка по дискотеките. За мен.
Първо би ми хрумнало семейно да го отпразнувам, а после, в друг ден, с приятелки.
Нито бих канила половинката на дискотека, където нито можеш да си кажеш 2 думи, нито да хапнеш, за рд. Ресторант, вечеря - да. Всеки си има вкус и го влекат различен начин на прекарване на времето.

# 141
Жената е млада, хапването явно не и е представата за забавление, а с мъжа си сигурност си приказват постоянно.
А и на дискотека се ходи обикновено след вечеря.

# 142
Ами, да де - вечеря у дома или на ресторант с мъжа си и след това, той гледа бебето, тя отива да танцува.
В крайна сметка, тя е искала заедно да ходят на дискотека, но той ѝ е отказал. Сега, да не отиде и тя ли? Сигурно, рожденият ѝ ден е единственият ден, на който може да си позволи да потанцува. Нещо като подарък.

# 143
На 4-Януари, година 2025 казвам, че дискотека с приятелка не е добра идея и няма да се отрази добре на това семейство.
Ще следя темите на авторката периодично и ще видим дали ще изляза прав.

# 144
Прочетох първите отговори и почна да ме задушава!
Хора, това че е семейна не означава, че вече има сиамски близнак. Момичето има нужда да излезе и да се почувства отново млада жена, а не постоянно да е майка и нечия съпруга. Ще е спокойна за бебето като е с баща му и ще се отпусне.
Голям зор да я натискате да е с мъжа си! 

Напред момиче - отиди, потанцувай подивей!

# 145
  • По света и у нас
По-добре на дискотека с приятелка щастлива, отколкото вързана като куче с мъжа си цербер.

# 146
На 4-Януари, година 2025 казвам, че дискотека с приятелка не е добра идея и няма да се отрази добре на това семейство.
Ще следя темите на авторката периодично и ще видим дали ще изляза прав.
Наистина ли мъж толкова скучае и е загубил връзка с реалността, че би следил живота на непозната жена някъде в нета? Това е патология, момче!

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 11:03 от Анонимен

# 147
  • Out of the Mix
По-добре на дискотека с приятелка щастлива, отколкото вързана като куче с мъжа си цербер.
Оттук ли идва приказката "happy wife, happy life". Joy
Taка, де мъжът да даде "свободата" на жената, пък оттам тя държи ли на него и връзката, винаги ще се връща в семейното ложе. Relieved

# 148
  • София
Ей, от една вечер и заговорихте за "свобода".
Аз паля по темата, защото БМ винаги гледаше да ми прецака рождените дни с приятелки или въобще вечерно излизане с приятелки по повод.
За протокола, говоря за 2 пъти годишно.
Ама въртеше, сучеше, говореше ги такива като в темата и я крайна сметка - Роки си седи вкъщи кисела. Ами прекрасно беше!
БЕШЕ.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 18:28 от Rockstar

# 149
  • София
А, при нормален мъж винаги може да излиза. Аз съм пример за това. Нито преди да родя, нито след това е имало проблем да излизам. Разбира се, за него важи същото.

Общи условия

Активация на акаунт