Майка на дискотека

• 9 285
  • 339
  •   1
Отговори
# 150
  • София
А, при нормален мъж винаги може да излиза. Аз съм пример за това. Нито преди да родя, нито след това е имало проблем да излизам. Разбира се, за него важи същото.
Разбира се. Въпросът е, че аз тогава -млада майка също, а явно и много от потребителите мислят осъдителното поведение с оттенък на ревност за нормално.
А то не е.

# 151
  • София
А, данък обществено мнение... Нали Joy

# 152
  • France
Точно тази сутрин говорихме с ММ, че не е лоша идея да си празнуваме рождените дни поотделно, всеки с приятелите си. Първо мислехме всички заедно, но се очертава много сложно като организация за всички страни. И аз предложих да го направим стил ергенско парти. Нали нямахме, та да наваксаме

# 153
Ауу! Скандално! Слагай му хикса на вашия брак Joy

# 154
  • София
При нормален мъж винаги може да се излиза, но един обичащ мъж с правилен подход, особено на празник, така ще обгрижи жена си, че тя няма и да се сети да ходи с приятелки и ще копнее да е с него.
Ако е дърво обаче - интерес трудно се поддържа.

# 155
  • София
При нормален мъж винаги може да се излиза, но един обичащ мъж с правилен подход, особено на празник, така ще обгрижи жена си, че тя няма и да се сети да ходи с приятелки и ще копнее да е с него.
Ако е дърво обаче - интерес трудно се поддържа.
Не е добре човек така да зарязва приятелите си. Трябва баланс. Нищо не пречи първо да празнува с мъжа си, а после с приятелите си. Ако не могат едновременно, разбира се.

# 156
  • София
За теб и вашата спойка  знаем, Фивър.
Но аз лично имам друг вид потребности, които не започват и не свършват с мъж.

# 157
  • София
За теб и вашата спойка  знаем, Фивър.
Но аз лично имам друг вид потребности, които не започват и не свършват с мъж.
И аз. Не мога (а и не искам) така да забравя приятелите си или да ги пратя в 10-та глуха. В крайна сметка двама от познавам откакто се помня, с третата се запознах в университета. Не са от днес.

# 158
  • София
Не е казано да зарязваш приятелите си.
Нормално е да имаш и да се виждаш с тях.
С приятелка винаги може да излезеш, но на личния си празник ми е странно да я предпочетеш. Това е.
Аз се виждам редовно с приятелки. На обяд, на кафе, на спа за ден. Не мисля, че е спойка на важните събития обаче да съм с човека до мен и той да ми организира приятно изкарване.
След като жената обича дискотеки, той може поне 1 ден да не се врътка как не му се ходи, а той да ѝ организира ходенето и да я зарадва. Това е за мен проблемът в случая.
И написаното от нея, че я "пуска".
Стигне ли се до там някой да те пуска или не, става тегаво.

# 159
  • София
Аз разбирам Фивър.
Има мъже, които пръста си няма да мръднат, въпреки че жена им има РД.
Че и може да се нацупят, ако реши да излезе с приятелки.
Въобще - ни тъй, ни инак.

# 160
  • София
На мен не ми е странно.
Винаги съм празнувала по женски, последото ми решение, до което израстнах и ми носи истински душевен катарзис - да пътувам за РД някъде и да си подарявам емоции. Сама.

Няма правилно и грешно. Има различни хора с различни потребности.

# 161
И аз съм с Fever Ray. Май никой не схвана, че на нея просто и се ходи на дискотека като едно време, а дали е рожден ден или нещо друго, поводът може да е всякакъв. Отегчена съпруга ми се вижда, че и с предварително чувство за вина. Ама то и мъжа май му е все тая. Да не се окаже, че я пуска да си деградира в дискотеката, за да може той да посети някой стриптиз/бардак през това време без угризения Smile

Днес разбрах, че дискотеката е място, където семейните с деца се срещат с приятелки.

# 162
  • София
Не е казано да зарязваш приятелите си.
Нормално е да имаш и да се виждаш с тях.
С приятелка винаги може да излезеш, но на личния си празник ми е странно да я предпочетеш. Това е.
Аз се виждам редовно с приятелки. На обяд, на кафе, на спа за ден. Не мисля, че е спойка на важните събития обаче да съм с човека до мен и той да ми организира приятно изкарване.
След като жената обича дискотеки, той може поне 1 ден да не се врътка как не му се ходи, а той да ѝ организира ходенето и да я зарадва. Това е за мен проблемът в случая.
И написаното от нея, че я "пуска".
Стигне ли се до там някой да те пуска или не, става тегаво.
И аз това казвах в началото, но всички скочиха, че хокам авторката. Пък то нищо подобно. Просто представата ми човек да е в двойка е да иска на празниците да е с любимия човек, не с приятелки. Т.е. приятелките остават, но и любимия е нужен. Но пък по-добре да може да излезе, щом той не иска да ходи, тяхна си работа как се обичат.

# 163
Аз да ви попитам, тогава. Ако знаете, че любимият ви човек, на рождения си ден иска да е с вас, но на дискотека, ще отидете ли? Аз бих, с удоволствие. И тогава, тази тема нямаше да съществува.

# 164
  • София
Аз да ви попитам, тогава. Ако знаете, че любимият ви човек, на рождения си ден иска да е с вас, но на дискотека, ще отидете ли? Аз бих, с удоволствие. И тогава, тази тема нямаше да съществува.
Да, мисля, че всеки би. Не съм мъж, но ми се струва, че и всеки влюбен мъж би искал да е с жена си на дискотека на рождения и ден. Т.е. дори на дискотека, ако не обича дискотеки, това е веднъж, по-важно е, че ще споделят празника.

Общи условия

Активация на акаунт