Майка на дискотека

• 9 261
  • 339
  •   1
Отговори
# 240
  • По света и у нас
Даже съм намалила коментарите.

# 241
Хайде стига, нищо ненормално няма човек да казва "бебо" на бебето си. Чувала съм и бебка, и бебчо и какво ли не.

# 242
  • По света и у нас
И аз познавам бебки и беби и мъж бебо на над 18г... но това не са моите деца. Моите са с формалните си имена.

# 243
  • София
Аз казвам "малчо", докато са малки.

# 244
Коментарът ми към коментиращите майки и съпруги - светици в темата - хахахаххахахахахахахахха Grin

Нямам търпение бебчо да стане на 7-8 месеца, да си върна предишната форма, да се наглася и да отидем с момичетата да подивеем, само това ще кажа. Пък може и на женски уикенд да отидем. Всяка година ходим поне 3 пъти в годината я на женско море, я на женски спа уикенд. Често сме оставали на дискотека до 4-5 сутринта. Омъжени сме, леле какви лоши съпруги Grin

# 245
Явно имате супер разбрани мъже, моят би ми се цупил ако излизам без него( а за уикенд без него и децата…..ще е равно на трета световна война)

# 246
Явно имате супер разбрани мъже, моят би ми се цупил ако излизам без него( а за уикенд без него и децата…..ще е равно на трета световна война)
Това не го разбирам. С приятелки, колежки не излизате ли?  На фирмени събирания, тим билдинг не отиваш ли?

# 247
Това не го разбирам. С приятелки, колежки не излизате ли?  На фирмени събирания, тим билдинг не отиваш ли?

Моят човек се е подсигурил с това, че съм си в къщи и се занимавам основно с децата, приятелки две, три налични имам, с които не излизам особено често.

# 248
Мерси на такова подсигуряване!
Ти подсигурена ли си за него, да не излиза и да не се събира с хора?

# 249
Мерси на такова подсигуряване!
Ти подсигурена ли си за него, да не излиза и да не се събира с хора?

Абсолютно, не мисля, че има време от работа….или пък много добре заблуждава, знам ли…

# 250
  • София
А защо е необходимо да се подсигурявате така?

# 251
А защо е необходимо да се подсигурявате така?

С течение на времето така са се случили нещата, от една работа на друга, трудно се справях с ежедневните задължения по децата, воденето и взимането им, просто обстоятелствата го наложиха.

# 252
Моли, а ти искаш ли са ходиш на спа-уикенд с приятелки?

# 253
В нашите отношения със съпруга ми ние винаги сме били и сме партньори. Събрала ни е любовта един към друг, тя заедно с уважението, възхищението един към друг, доверието и да не изброявам какво още, ни е направила устойчиви през годините - така че всяка година да израстваме още и още, да се преоткриваме, обичаме още и още и да вървим заедно ръка за ръка, като любими и партньори, като родители. Имах най-прекрасната бременност, защото съпругът ми ме носеше на рэце, въпреки, че аз и за миг не съм спирала да съм активна и да правя каквото физически все още съм. Сега ще имам и най-прекрасното майчинство, защото със съпругът ми заедно ще гледаме детето си, а не той да ми помага. И двамата участваме по равно, детето е общо. Помагат домашни помощници, на които се заплаща за труда Simple Smile Всеки от нас е отделна личност, била е преди да започнат отношенията ни, сега също е. Всеки има свои интереси, различни от общите ни и тези на другия и това ни прави още по-интересни един за друг. Всеки има свои постижения и познати/приятели, извън отношенията ни и това ни прави още по-интересни един за друг и ни кара да се възхищаваме и да се гордеем един с друг. Имаме си безрезервно доверие, което ни дава спокойствие и едно прекрасно чувство, когато се прибереш вкъщи при любимите хора. Имаме си все още и пеперуди в стомаха, до ден днешен ежедневно се държим за ръка, прегръщаме, целуваме, гласим се един за друг и разни други неща.
И на последно място - сами потикваме партньора си да прекарва време с интересни за него хора - приятели или нови познати, я на кино, я на вечеря/обяд, я на спорт, я на женски/мъжки уикенд. Защото мъжът ми не може да ми даде онази женска енергия, от която аз и всяка жена имаме нужда, аз на него не мога да дам онази мъжка енергия, която той получава, когато отиде с момчетата за риба, например.

Аз лично, винаги съм търсела точно такива взаимоотношения и бягам с мръсна газ от разни мъже, които са се опитвали да ми налагат нещо или да се държат, сякаш съм тяхна собственост. Абсурд. Уважавайте се, момичета и имайте свои интереси, кариера и живот, извън съпружаството и майчинството и ще видите как мъжете и децата ви ще разцъфтяват, когато сте щастливи. Щастливата жена означава щастлив дом. Потиснатата - всички сме били свидетели, вкл.ежедневно четем теми до какво води Simple Smile

# 254
Моли, а ти искаш ли са ходиш на спа-уикенд с приятелки?

Чак на спа уикенд не, но бих отишла за някой друг час само на спа с приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт