Майка на дискотека

• 9 222
  • 339
  •   1
Отговори
# 330
Не искам да деля, защото не ми е приятно. За вас какво значение има това, че чак почнахте да ми смятате финансовите възможности 😛

# 331
  • София
Друго е да кажеш, че не искаш да делиш, защото те е гнус от приятелката ти
И като я е гнус нея, теб какво те удря чак толкова, че написа 18 пъти гнус в 6 реда.
Ще кажеш, че една по една вас ви отхвърля и се чувствате лично засегнати.

Динчо е остра, но в случая разбрах какво иска да каже.

# 332
  • При семейството си
Друго е да кажеш, че не искаш да делиш, защото те е гнус от приятелката ти
И като я е гнус нея, теб какво те удря чак толкова, че написа 18 пъти гнус в 6 реда.
Ще кажеш, че една по една вас ви отхвърля и се чувствате лично засегнати.

Динчо е остра, но в случая разбрах какво иска да каже.
Може ли цитат за тези 18 пъти в 6 реда. Не би трябвало да те затрудни.

# 333
Аз пък не разбрах ти какво искаш да кажеш Grin
Но все тая, не ми се пише повече в тази тема, отдавна се изгуби идеята

# 334
Динчо е гледала болни хора на легло и много добре знае какво е подлога и за какво служи. Ако се наложи пак ще го прави, но за момента не иска да спи в една стая с приятелка и да дели с нея кенеф и баня. Трябва ли да се чувствам виновна?
КРР, дано винаги си останеш такова детенце. Не го казвам с лошо, радвам се на такива хора, които животът е пощадил.

# 335
  • София
Може ли цитат за тези 18 пъти в 6 реда. Не би трябвало да те затрудни.
Не.
Още от началото на темата явно си решила, че ще ме апострофираш и ще задаваш въпроси и гатанки, а аз ще седя и ще ти отговарям.
Объркала си се

# 336
  • France
Чудя се щом като някои ги  е гнус да делят една тоалетна с колежка, какво правят в офиса с 20 колежки??? Или стискат и не ходят?
На мен ми е неприятно, но няма начин. В момента сме 17 с 2 WCта с по 2 тоалетни чинии всяко. И са микст. Кога ли ще направя революция и ще залепя по един лист мъжко/женско на вратите. Не за друго, а момичетата сме само 4 и ще ми е някак си по-чистичко.

Толкова години къде ли не с моите дружки и май никога не съм ги виждала дибидюс. Освен един приятел гей.

# 337
То пък този хотел колко хора преди вас и приятелките са го уважили... И баните, и тоалетните... Не знам как ги чистят чаршафите и стаите, но аз в петзвезден хотел намерих петна на калъфката си. Ето това вече на мен лично повече ми дойде.

# 338
Чудя се щом като някои ги  е гнус да делят една тоалетна с колежка, какво правят в офиса с 20 колежки??? Или стискат и не ходят?
На мен ми е неприятно, но няма начин. В момента сме 17 с 2 WCта с по 2 тоалетни чинии всяко. И са микст. Кога ли ще направя революция и ще залепя по един лист мъжко/женско на вратите. Не за друго, а момичетата сме само 4 и ще ми е някак си по-чистичко.

Толкова години къде ли не с моите дружки и май никога не съм ги виждала дибидюс. Освен един приятел гей.

Това е, защото сте само 4 момичета... Аз работя в женски колектив, тоалетните също са уни-секс, и съм виждал много повече гнусотии от дамите, отколкото от господата, но това е заради количеството - 60 жени на 10 мъже, разбираемо. До култура на човека е, аз като мъж, влизайки в тоалетна, като приключа, все едно не съм бил вътре - откъм хигиена.

# 339
  • Out of the Mix
Не ви е лесно в кошера, Владе, изяждат ви сигурно поне 2 седмици в месеца. Joy

Общи условия

Активация на акаунт