Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Аз успях да тествам Coach wild rose и го почуствах точно както densi го описа. Страхотен и много женствен ❤ опредлено ми е в списъка за пролетта.

Затвърдих си и мнението за Miss dior parfum - пълен разкош в бутилка 🥰

# 181
Разкошни са наистина и двата!❤

# 182
Densi, с теб нямам грешка ☺ всичките парфюми които съм си купувала на сляпо са след твои мнения и честно казано са ми едни от най-любимите - сега се сещам за Myrrh & tonka и Feve tonka, та благодаря🌹

# 183
За мен е голяма радост да съм в помощ, благодаря!
За утре съм извадила Опера Xerjoff.

# 184
Случайно нося точно Opera последните няколко дни (щедра мостра от чудна съфорумка) и се колебая дали ми трябва бутилка. При положение, че имам Givenchy версията. Опера е безумно красив в момента. Да не говорим за трайността, чак малко ме отчайва, защото ако не си измия косата, не изчезва..

# 185
  • в пералнята
Пробвах го на летището на Коледа и много ми хареса.
Търся го и забелязах, че има някакъв "нов вариант", който е значително по-евтин, имаш ли представа каква е разликата?
Ето един примерен линк - https://www.kaufland.de/product/498576281/?utm_source=idealo&utm … on&utm_term=pad-1

# 186
Пробвах го на летището на Коледа и много ми хареса.
Търся го и забелязах, че има някакъв "нов вариант", който е значително по-евтин, имаш ли представа каква е разликата?
Ето един примерен линк - https://www.kaufland.de/product/498576281/?utm_source=idealo&utm … on&utm_term=pad-1

Май само опаковката е по-различна. Дано е така, защото и аз мисля да го поръчам.

# 187
Не, не съм пробвала. Моят е голям в кадифен флакон.
Изключително силен и траен парфюм, който има доста допирни точки с Ангел и Демон Живанши.

Jolli, не ти трябва голям флакон щом си имаш Ангел и Демон.

# 188
  • в пералнята
Ясно, значи твоят е новият, аз пробвах стария на летището, бутилката му беше гланц, сега не знам дали има разлика в аромата, освен във вида и доста осезаема в цената Sad

# 189
  • 🌊
Знам, че се обсъждат доста по-скъпи аромати, но някоя има ли впечатления от Oriflame Oh! Sweet Dulce De Leche? Търся си сладкото😂

# 190
И аз имам мостра на Opera, подсещате ме да я извадя щом сега е подходящия момент Simple Smile

С други аромати на Xerjoff не се разбрах обаче, нито с Italica, и Bouquet ideale нещо не ми допадна за цяла бутилка. Dolce amalfi лри мен изби като аромат на лекарство.
Само More than words ми допадна, но доста ми прилича на Montale aoud night който имам, но Xerjoff ми се стори доста по-нетраен от него.

# 191
Получих си аз бутилчето Tiglio Mirabilis който взех, след като го тествах, след пепоръките тук. Наистина си мирише на липа. За пролетта ще е супер може би и за лятото. Взех си малка 30мл бутилка за сега.

# 192
На мен на липа ми мирише един от любимите ми парфюми - Burberry Weekend.
Рядко подновявам парфюми, но той е един от малкото, които си поддържам редовно. И уж в нотките няма липа, но на мен на улица с липи след дъжд ми ухае.

# 193
Мерси, записвам си да го пробвам и него.

# 194
Най-естествената липа в парфюм, който съм пробвала, е DORSAY Vouloir Etre Ailleurs . Изключителен, според мен.
Обаче е спрян и ще се намери много трудно, но не е невъзможно.  Харесвам и Tilia. Там липата също е много истинска. Красив парфюм.
Днес съм с един от двата по-скоро мъжки парфюма, които мога да нося - Chopard Or de Calambac. Мини, което ми е подарък от потребител на парфюмните теми. Историята...Писах за него в "Размените", докато темата съществуваше, но нямах мини за размяна. След време, получих съобщение, че ще ми го изпрати, без нищо в замяна, за което много благодаря! Вторият, за който се сетих, докато пиша това и ще извадя за утре, е Jo Malone Golden Vanilla & Vetiver. Изключителен! А вие, какво избрахте? Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 15:53 от Magda Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт