Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 127
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 695
И аз чакам едно късо палтенце.

Много ми харесват с широки дънки и висока талия...
Скрит текст:

Мими, мъжкият елек стои хубаво с риза с джуфка, с класическа риза, с поло, тениска, вратовръзка, та дори и върху топ без ръкави...
Скрит текст:

Ако събера смелост, ще покажа как съчетах моя с онази копринената риза от Зара.

# 1 696
Ми, че то като у България.
Може. Преди 20-30 години не беше. Но като чета за абитуриентските балове, съвсем възможно е.

Да покажа чантето

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 23:00 от MagniМ

# 1 697
Благодаря за всички мнения за синузита, записала съм и предала всиччко,че не е за мен.  Simple Smile

# 1 698
  • тук-там
Ох, къде сега показвате къси палта Simple Smile Това ми влезе в главата и дълбае дупка:

# 1 699
Magni, безкрайно се радвам за прекрасната ти щерка Hug и пращам позитивни мисли за баща ти! 80+ не е като 70+, само да е здрав!

Али, много си е красив цвета на палтото и много ти отива, още на вчерашната снимка си личеше! Аз асоциация с болнични халати нямам (и имам 2 тъмнозелени палта). Ако носиш много панталони през зимата дори дължината няма значение.

Калитеа, винаги ми е много приятно да те видя тук или в модната!

Света, примерите не бяха мои и не в тази тема, но общото мнение много ме учуди и озадачи, с една дума го дефинираха като "селяния"

# 1 700
Купи си късо палто, мтз. Хубави са и в твой стил виж колко добре ще застане с дънковата ти пола. Къси палта има навсякъде - видяла си ги в Зара, в Манго, сигурно и МД ....

Цитат
Света, примерите не бяха мои и не в тази тема, но общото мнение много ме учуди и озадачи, с една дума го дефинираха като "селяния"
И аз се учудвам и озадачавам Rolling Eyes, но хора всякакви ... Аз бих казала обратното на тези хора.
Т.е ние с теб на площада в  Долно нанагорнище например определено няма да съберем овациите. Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 16:43 от Sweta

# 1 701
За синузит помага физио - нагревки, вдишване, т.н.
Пролет и есен по десет дни и в един момент изчезва (е, ако се пази човек)
плюс геломиртол

Аз имам късо палто и много добре стои с широка пола, широки панталони, дълга пола молив. Е, с цикламена пола не го нося, че ми идва много, но с черна е страхотно

и с тази гущерска чантичка, че е лека и не разваля козинката на рамото

# 1 702
Магни, чудесна новина и толкова приятни емоции ви чакат!!!Желая здраве на цялото семейство!!❤❤❤
Ти си добър човек и очаквам Вселената да ти праща хубави дни напред!
Всички къси палта ми харесаха, които показахте.
Калитеа, 💋.

# 1 703
На друг човек ми харесва и елек, и сако, и кожено яке под палто. Себе си обаче не възприемам, чувствам се неудобно, но аз по принцип не се обличам много, под яке/палто търпя риза/блуза основно.
Мими, много обичам елек с вталена риза.
Разходих и обувките, и палтото. Палтото разкопчано ми харесва и стои, закопчано - не чак толкова.

# 1 704
Магни, чудесни новини и страхотни емоции. Живи и здрави да са!
Щях да ви пускам снимка от пътуването ни до Ослопосле се сетих за дискусията и се отказах.  Не съм ги запазила, освен две.

Хвърлих око на една чанта, не съм сигурна че ми трябва, но е намалена с 50% ??

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 17:41 от G&B

# 1 705
  • тук-там
Света, не можах да поръчам полата Sad Сайтът не ми прие плащането.

# 1 706
  • Burgas, Bulgaria
MTZ, имам го това палтенце, много лесно носимо, универсално се съчетава с почти всичко.   Flowers Hibiscus

Ал, прекрасно е късото ти палто. Purple Heart
Ах, тази Света, тя и мисли чете Sparkling Heart, разглеждах късото палтенце с металните копчета и бях на клик разстояние от него, когато в последния момент видях, че е нави блу. Търся си късо палто единствено за плисирана черна, дълга пола. Спряла съм се на тези две. Помагайте, моля. Revolving Hearts

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 16:57 от kolevaangela

# 1 707
Аз съм за второто, Анджи:

# 1 708
За сако под палто ти трябва един номер по-голямо палто /или поне на мен/ и имам такова, което нося само с костюми. По рокля или риза ми стои голямо, а аз никак не харесвам да нося нещо не по мярка.

G&B, чантата е много хубава, идеална за по-формален стил.

Анджела, номер 2 от черните ми допада повече

# 1 709
Света, не можах да поръчам полата Sad Сайтът не ми прие плащането.
Жалко мтз, но сигурно ще намериш друга подобна

Анджи, ние си четем мислите, защото говорим един език Two Hearts. Очаквах включването ти по темата с късите палта и хоп пост Simple Smile.
Първото палто Анджи - то е късо. Второто също е хубаво, но не е точно късо. Зависи каква визия целиш.

Общи условия

Активация на акаунт