Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 573
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 755
Добро утро!
Мари с адаша ти благодарим. Снощи букнахме едно Амолиани началото на май. Ще вземем и колелата, живот и здраве, нали вече мога да карам. Wink
Отивам на разходка край морето!❤️

# 1 756
Копче, благодаря за чудесният репортаж 😍 Не мога да не отбележа, че точно така съм си представяла Аполон, като момчето от снимките ти!
Искам като на Света палтото , много ми харесва такъв модел.
Мими…..адски свежа си 😍 Завидях за разходката край морето, аз пък ще хващам гората 😀
Не харесвам размазани червила, винаги използвам молив…. като Сиси😍
Вчера бях на маникюр/ отново нови цени…../

Напредвам и с лазерната епилация, след трета процедура на интим и подмишници почти нищо не израства, а имам още три. Направих и първа епилация на ръце и крака- много, много доволна съм.
Стигнах и до заключението, че красива, руса коса се поддържа само в салон- и там напредвам, но има още доста какво да се желае

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 19:17 от macadamia

# 1 757
Grinning Агент, благодаря за видеото, ще пробвам и аз гримиране с пръстчета, да видя дали ще ми се получи.
Преди време случайно открих важността на светлината, когато се гримираш. Ползвам коректор и пудра за назолабиалните, че постоянно ми се зачервяват от козметика, излизам и в движение решавам да слагам гланц за устни и като се погледнах в огледалцето -две толкова открояващи се резки от коректора -смешна работа, добре че в чантата си нося кушон, та оправих нещата. Оттогава винаги се поглеждам на различна светлина преди да изляза.

Копче, за мен това, което описваш е разкош и истинска почивка и човек се връща зареден с енергия. Чудесен разказ.

Макадамия, не само руса коса всяка коса се поддържа по-добре в салон. Има вълшебници, които успяват и в домашни условия, но това не е масовия случай.
По същия начин с гримирането, установих, че косата отзад, когато се боядисвам у дома по-дълго дава голяма разлика в цвета и става шарена. Вече само от време на време си правя корените вкъщи, когато нямам време за фризьор. Grinning Аз намирам време, обаче кварталните фризьорки не взимат боядисване след 17.00 часа. Вече става много трудно, ако работиш да записваш час, който не е след 2-3седмици.

За подстригването също ми е от значение, откакто съм с къса коса. Трябва така да ме подстрижат, че прическата легнах си с мокра коса да изглежда добре и като специално направена. Имам такива фризьори и всеки път, когато реша да спестя от тях съжалявам.

# 1 758
Мимита, много сте хубави.
В стила на малката Мими виждам себе си 😍

Копче, чудно 🙂
Много е хубаво, а това за храната е добре измислено. Рибетата в тавата ми отвориха апетит.
Как газиш из това блато? Не се ли притесняваш от малки гадинки?

Обещах сарми и готвя нещо като капама в една огромна тава - сарми, пилешко и зеле.

С фризьорите е сложно, запазвам на всеки макс 21 дни, в последния момент трудно уцелваш някой за боя.

Късото ми палто с пухена яка е на Capasca, сигурно има двайсет години 😃
Бяха изпреварили времето си.
Днес ще го разходя следобедно

# 1 759
  • София
Агентче ме замисли за това или небрежно, или контурирано нанасяне е по-добро за човек. Острите контури на грима на устните твърдят, че състаряват, но може би не е така.
В отбора на небрежните съм, все пак съм класически пример за messy girl (така де, в дърт формат).

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 10:52 от Harpalike

# 1 760
Въй на морето беше уникално! 😍 Няма такъв кеф да живееш на море или на планина!
Връщам се да гледам клипа за гримирането!

# 1 761
Поздравче и от мен и планинската ми разходка

Не е красота като при Мими, а за като при Копче и дума не може да става, но въздухът е кристален, направо усещаш как се изпълваш с кислород…

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 19:16 от macadamia

# 1 762
  • Burgas, Bulgaria
Макадамия, естествена и прекрасна!!! Revolving Hearts Enjoy the moment! Gift Heart

# 1 763
  • тук-там
Мими, права си! А най-добре е лятото на море, зимата на планина Simple Smile
Скиорки поздрав от мен:

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 02:13 от mtz

# 1 764
Въй на морето беше уникално! 😍 Няма такъв кеф да живееш на море или на планина!

Мими,подкрепям за морето❤️.Няма такава красота.Аз съм морска,която не се топи в морето,защото  работи месеци наред без почивка.Днес му се насладих максимално.
Тези дни май ходя само с домашни  и никакви дрехи и нямам какво да покажа.Аз ви предупредих де.🤭
По едно време ,преди да изляза мислих да пусна снимка с моето червило.,което ползвам сигурно вече 20 г.Далеч съм аз от 999 😜Да се запиша само ей така малко по темата.
Тези,които успях да видя тези дни отново бяхте страхотни Simple Smile

# 1 765
  • София
mtz, радвам се, че вече може да практикуваш любимия си спорт 🥰
Мими и Макадамия също са споделили зараждащи снимки 🍀

Благоева, много хубави устни и кожа 🤩! Не ти ли омръзва обаче един и същи начин на гримиране?

# 1 766
  • Burgas, Bulgaria
MTZ, WOW! Респект, страхотна форма! Cupid , Мими, къде е това, след Созопол ли е? Благоева, много добре поддържана кожа, впечатлена съм. Браво!  Flowers Hibiscus

# 1 767
  • тук-там
Харпи, днес много се зарадвах като направих 11 спускания без болки в ръката. 3 месеца след операцията! Малките победи са най-сладки Simple Smile

# 1 768
MTZ, WOW! Респект, страхотна форма! Cupid , Мими, къде е това, след Созопол ли е? Благоева, много добре поддържана кожа, впечатлена съм. Браво!  Flowers Hibiscus
Градският плаж! Hug

# 1 769
Harpalike, опитвала съм в годините различни цветове,но не ми се получава.Не се възприемам.
kolevaangela,ако ти споделя крема за лице,който използвам ще паднеш от смях.При мен хубавата кожа е  по-скоро генетично заложено,но пък съм гадна пушачка и вече започва да ми се отразява.

Общи условия

Активация на акаунт