Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 501
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Бургас/Пз
Аз искам да питам Света, откъде е страхония колан дето беше снощи с него. Много ми хареса. 🥰
Много обичам пепит. И по-едра шарка също.

# 2 086
Пепита е труден, само пепит ми идва много

така е супер ❤️

# 2 087
Анджи, винаги в целта Hands Plus1- с Пепси снощи точно това коментирахме, че е диорска шарка.
Тя каза и името на френски - това което е написала Анджи.
Аз го харесвам - в момента имам клин, шал и палто с тази шарка /не ги нося едновременно/. През годините съм имала и други дрехи.

Марси, Ани Kissing Heart- от ХМ е, но не зная дали сега го има в сайта.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 23:47 от Sweta

# 2 088
Благодаря за мненията. Ще я помисля още малко. Не ми е толкова важна. Разглеждах новите “черешови’’ чанти на Coach и видях, че е намалена доста.
Тортата е готова, домашните ми бисквити явно се оказаха по-дебели от оригинала, но младежите я одобриха.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 23:20 от G&B

# 2 089
Много са жизнерадостни и красиви черешите

Тортата изглежда 😍
И аз пека бисквити за торти

# 2 090
  • Берлин
А при нас десенът пепит е патентно защитен и в буквален превод "кучешки зъби".
Аз днес си получих последните поръчки и досега правих ревю на Мм. Ей сега ще добавя какво награбих в бързинката /големи идват снимките, ще ги постна от сайтовете/

Кежуъл, цветно, на такава вълна съм. Казах ви,че лилавата чанта от тревненските сокаци, която Мими постна, е за мен. Не мога да се позная 🙈

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 21:43 от PAPURCHE MEHURCHE

# 2 091
Ани, намерих го - малко е по различен обаче:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1278123002.html

# 2 092
  • Burgas, Bulgaria
Леле, момичета, не един път съм го писала: страхотни домакини сте! Респект! Gift Heart И през ум не ми е минавало, че могат да се пекат у дома бисквити за торта, то аз и кекс не мога да правя, но пък консумирам всичко с удоволствие! CakeHamburgerCookieHotdogEggCustardDonutОт там и килограмите.  Sweat Smile

# 2 093
  • Бургас/Пз
Ооо, Света, много благодаря 🥰

# 2 094
Леле, момичета, не един път съм го писала, страхотни домакини сте. Респект! Gift Heart И през ум не ми е минавало, че могат да се пекат у дома бисквити за торта, то аз и кекс не мога да правя, но пък консумирам всичко с удоволствие! От там и килограмите.  Sweat Smile
Аз не само, че бисквити не мога да изпека, но и торта не мога да направя!
Респект към всички, които го умеят! 👏

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 21:56 от mimi.7299

# 2 095
Честити, Папурче! Явно си на лилава вълна - чантичките са готини, якето металик също, банския танкини много ми хареса все се каня да си купя, кефят ме. Със здраве си носи покупките! Two Hearts

# 2 096
Казах ви,че лилавата чанта от тревненските сокаци, която Мими постна, е за мен. Не мога да се позная 🙈
Чантата е ръчна изработка каза жената, супер красив цвят, естествена кожа и никак не е лоша! Wink

Аз още въздишам по това! Не е от трявна... 🤣

И нещо от Балмейн...много ме изкефи!

# 2 097
  • София
Показаният десен си го знам като петльов крак. Пепита е дребни квадратчета - черни/тъмно сини с бяло. Имах такова сако като момиче.

Папурче, избухнала си с покупки Laughing

Ах, тиии G&B Laughing
Видях черешките в основният сайт. Разколебана съм. Щото съм стисла Laughing
Иначе я комбинирах в ума си с индиго bootcut и сако.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 22:57 от asa

# 2 098
Я вижте таз рокля, от сайта на Света..MY

# 2 099
Хубава рокля, Мими - идеална за повод.

Общи условия

Активация на акаунт