Лунна диета - тема 6

• 14 717
  • 266
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм на почивка, ще чакам следващата фаза с нетърпение, че със сигурност имам да чистя.

# 256
Има ли някой да лунува в момента?
Аз ще се пробвам за първи път. Последно ядох снощи в 20:30, от първа страница разбрах, че фазата започва в 22:20 снощи и реално трябва да съм на течности до 22:20 тази вечер, нали?
От много години не съм пропускала повече от едно хранене, при това инцидентно, дано да издържа.
Решила съм ако ми прилошее или усетя съвсем, че не издържам гладна да пия айрян и да хапна малко диня.

# 257
Аз съм на линия днес,макар,че съм в МЦ .
Изпуснах пълнолунието,че бях на почивка тогава,така,че трябва да устискам .
Успешно да е и резултатно най-вече!

# 258
Здравейте, лунички!
Присъединявам се с удоволствие към темата, дано приемате нови членове. Wink

Усмихнат ден!

# 259
неделя, 21:10 - пълнолуние
🌜🌛🌙

# 260
Благодаря Херц за подсещането. Тъкмо допих кафето и мисля да изкарам днес и утре на градински плодове и зеленчуци. Само на вода няма да успея, познавам се.
Успех на всички!

# 261
Това пълнолуние ще е интересно, ще има и лунно затъмнение. Но утре ми се очертава много физически натоварващ ден и няма как да се гладува в такава ситуация.
Успех на всички, които ще гладувате!

# 262
На мен ми е интересно лунното затъмнение. Очертава се добра видимост при нас.

# 263
Днес съм на линия. От 20ч вчера,  мисля до утре в 10ч да изкарам.   Изпуснах нещата лятото и много зле станаха нещата.  Ама много.  Страх ме е да се кача на кантара, по дрехи и усещане съдя. I turned into aunt Marge from Harry Potter.  🤐

# 264
  • у дома
Аз мисля да си изкарам до утре сутринта на вода и кафе.

# 265
Здравейте!
Кацнах и аз на 🌙. За днес съм си приготвила вода,  вода с 🍋 /0.5 л./ и чай /0.5 л./ - метна без подсладители. При нужда няколко зърна грозде.
Утре около 12 ч. се очертава закуско-обяд.
Лек ден!

# 266
и аз пия чай, едно wow tea имам за доизпиване

Общи условия

Активация на акаунт