Пазаруване от about you - м. януари, тема 35

• 86 939
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 515
Има до 13.02 за аутлета - 10silvia

# 1 516
Има до 13.02 за аутлета - 10silvia
Благодаря!

# 1 517
# 1 518
  • София
Някой беше споделил за кецовете с такава платформа на Tommy Jeans, но не намирам публикацията. Удобни ли са? Подметката "дървена" ли е? Мнения?

# 1 519
Всички на платформа са дървени и се ходи по-различно сравнено с нормална маратонка. Според мен.

# 1 520
Аз имам от този тип и са ми по- удобни от равни маратонки.

# 1 521
  • StZ
Някой беше споделил за кецовете с такава платформа на Tommy Jeans, но не намирам публикацията. Удобни ли са? Подметката "дървена" ли е? Мнения?
gatanegra
Аз върнах подобни черни защото ми убиваха на шевовете отпред при връзките.
Подметката е дървена, но стояха красиво (не са ми широки краката - нормални са)

# 1 522

Имала съм такива на рийкър..пръстите ми се скупчваха отпред, цялото стъпало отиваше напред заради наклона и не ми бяха ок. На сестра ми ги пратих..изхвърли ги заради същия проблем.

# 1 523
Най-удобните маратонки са маратонките за бягане. Установих го по трудния начин, но вече нямам провали с покупките за моя капризен крак, дето нищо не му е като хората.

Синът ми до скоро и той не беше по тийн модата, нямаше равни на платформа, но там уцелих един приличен Адидас, който е сравнително удобен.

# 1 524
  • Пловдив
Скрит текст:

Имам същите в графитено, идеални са. Едни на Ремонте с такава подметка жълти направо ги помлях от носене - 20 км. пеш за ден не съм усещала. Винаги щом видя подобни - взимам. Майка ми и свекърва ми също са на това мнение и съм ги обзавела

# 1 525
Здравейте, дали има активен код за 25%?

# 1 526
Здравейте, дали има активен код за 25%?

Темата следиш ли я?

# 1 527
Здравейте отново, следя я. Видях, че е имало няколко активни до вчера, но от днес може да има нови. Не знам какво Ви пречи просто да отговорите нормално вместо с въпрос, но както и да е. Благодаря все пак и хубав ден!

# 1 528
  • Варна
Най-удобните маратонки са маратонките за бягане. Установих го по трудния начин, но вече нямам провали с покупките за моя капризен крак, дето нищо не му е като хората.

Синът ми до скоро и той не беше по тийн модата, нямаше равни на платформа, но там уцелих един приличен Адидас, който е сравнително удобен.
+100

# 1 529
На код GABIS25 пише, че е изтекъл на 30.01 2025, т.е до днес, но не е активен.

Общи условия

Активация на акаунт