Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 439
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Изпуснала съм новата тема.
За запасяването говорите. И при мен е нещо страшно… Поне спирала държа само една отворена, душ гел и гел за лице максимум по два от вид отворени. Но колко чакат ред да не казвам.
Сега пак се изкушавам от промоции… ужас, ужас
ох значи не съм само аз .... Satisfied
тези душ гелове на Джонсън хубави ли са? От известно време мисля да взема и все нещо става....

# 91
  • София
Как успявате да купите нов продукт и да не го отворите? Аз още в офиса го отварям да го подуша и вечерта го ползвам задължително. Затова не се запасявам с нищо. Имам само, което ползвам, плюс някои, които съм пробвала и съм спряла да ползвам по някаква причина.
Но в резултат на темата тук днес си поръчах 2 броя от любимия ми околоочен крем, че беше с намаление и безплатна доставка в Нотино (а го няма другаде).
Мога да го препоръчам с чисто сърце, както и някои други продукти на марката.

https://www.notino.bg/bielenda/golden-placenta-collagen-reconstr … koloochnata-zona/

# 92
  • София
Как е като консистенция този крем?

Тарти, не си за освидетелстване, потвърждавам. И няма да снимам запаси. Но аз винаги се запасявям. С всичко.

# 93
Нямам място иначе бих се запасила с прах за пране, омекотители, течен сапун, душ гел и превръзки, тампони.
В нотино никога не съм пазарувала дори влизала в сайта, благодарение на темата ще си направя първа поръчка с крем на Евелин, ще поръчам за бабите, че скоро идва Бабин ден.

# 94
Аз покрай черните петъци в сайтовете за корейска козметика съм се запасила с любими продукти поне до пролетта, но наистина имаше добри промоции.

Запаси с превръзки, пасти за зъби, душ гели и други продукти от първа необходимост не ги броя. Това са си консумативи и ако хвана добри цени си купувам. Предпочитам да имам вкъщи вместо да тичам в последния момент или да остана без.
Например като пуснат талоните 1+1 много обичам, последния път се заредих с паста за зъби 😹

# 95
  • Deutschland
Този серум подходящ ли е за суха кожа? Имам пяна с Aha, но малко щипе.

# 96
  • София
Четох, че са много мазни серумите им и реално не попиват. И аз бях ги загледала, но не съм взимала.

Къде има 1+1 промоция

# 97
Catcher, в дм пускат талони, но в момента мисля, че няма.

# 98
  • София
Благодаря!
Много добра цена в Ремедиум:

# 99
  • Пловдив
Четох, че са много мазни серумите им и реално не попиват.
Къде има 1+1 промоция
Попиват чудесно без никакъв мазнеещ ефект.
В dm имаше промо 1+1 с талон.

# 100
Как успявате да купите нов продукт и да не го отворите?

Например, сега имам 3 нови неотворени спирали. Все са били подаръци към поръчки. Използвам една спирала максимум 3 месеца. Ако ги отворя сега срокът им на годност започва да тече и бързо ще трябва да ги хвърля. А и сега не се гримирам ежедневно (в майчинство съм) и съвсем се губи смисъла.
Червила отварям веднага. Там манията ми е страшна. Сега чакам още 3 🫣

# 101
  • Варна
На Eveline има намаление в notino. Плюс подаръци и безплатна доставка.

Откога се каня да похваля марката, имам доста неща, но не ми остава време да ги наснимам. Обещавам да се поправя😃

# 102
Трябва ми маска за коса и мисля да пробвам продуктите на Дори.
Чудя се между тези двете
Пробвали сте ги, коя е по-хубавата. Черната заради намалението може да я взема, златната пък пише, че уж възстановява косъма по дължината, то и за черната, че пазела косата от цъфтежи.
Та много се чудя коя да е. Повече хвалби май съм чувала за златната серия, особено от Галя Симеонова.

# 103
Измазах една черна със зор. Нищо не направи за моята коса.

# 104
Силно ви препоръчвам за коса да си вземете на Икаров серумите. По спомен са 3 различни, аз ползвам в момента този с арган. Доволна съм, макар че имам и по-скъпи продукти за косата, които ползвам паралелно, но този на Икаров е много хубав, въпреки че е 13лв в аптеката.

Общи условия

Активация на акаунт