Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
По едно време беше голяма зарибявка, хем безплатна доставка, хем разни подаръци слагаха към поръчката. Smile
Да, що пране изпрах с подаръците към поръчките, а не бяха големи. Joy

# 331
  • Deutschland
Пореден отчаян опит за борба със сухи ръце. Днес и утре съм свободна и обикалям магазини. Намерих o'keefers на смешна цена, а са доста скъпи в дрогериите. Без аромат е, това е минус за мен. По надолу ще кача снимка да видите ужасната ми ръка с бели линии, все едно съм бъркала вар.

Сподели мнение, като го тестваш✌️ Аз отдавна го заглеждам, но в магазините около мен излиза към 20 лв и затова му се чудя толкова....

Ако не пречи, че няма аромат, вземай смело. Попива веднага, не омазнява, кожата на ръцете ми изглежда супер.

# 332
  • София
В резултат на прочетеното в темата последните седмица накупих тези балсами за устни. Ще ги пробвам паралелно, всички ги отворих и ще дам отзиви от кой усещам най- голяма разлика. За момента мога да кажа, че VZK, който взех първи, закрепи положението, бях мазала с Ацикловир, имах и прехапано, на сутринта още го имаше от балсама, което е много важно при мен, защото през нощта ми изсъхват ужасно.
Общо 11лв. Ще ги ползвам доста време ми се струва.

# 333
Catcher, чакам с нетърпение отзиви, че при мен е нещо страшно. А се мажа с висок клас маски за уста всяка вечер и пак имам проблеми.
На VZK го ползвам, но се надявам да има и по-ефективен.

# 334
Някой може ли да се включи с повече инфо за безплатната доставка от Lilly. Искам да поръчам крема на oliaeta all in one, 30лв е, безплатната е над 20лв, но пак ми начислява доставка.

Да не е защото съм гост? 🤔

# 335
  • София
https://shop.lillydrogerie.bg/shipping-and-delivery
Тук чета, че безплатната е над 60 със Спиди.

# 336
Има кампания за уикенда

https://shop.lillydrogerie.bg/shipping-and-delivery
Тук чета, че безплатната е над 60 със Спиди.

# 337
  • Пазарджик
Някой може ли да се включи с повече инфо за безплатната доставка от Lilly. Искам да поръчам крема на oliaeta all in one, 30лв е, безплатната е над 20лв, но пак ми начислява доставка.

Да не е защото съм гост? 🤔
Просто продължете към плащане и би трябвало да излезе ,че доставката е 0.Пуснах поръчка за 32лв в петък и не ми начисли пари за доставка.

# 338
Пореден отчаян опит за борба със сухи ръце. Днес и утре съм свободна и обикалям магазини. Намерих o'keefers на смешна цена, а са доста скъпи в дрогериите. Без аромат е, това е минус за мен. По надолу ще кача снимка да видите ужасната ми ръка с бели линии, все едно съм бъркала вар.

Сподели мнение, като го тестваш✌️ Аз отдавна го заглеждам, но в магазините около мен излиза към 20 лв и затова му се чудя толкова....

Ако не пречи, че няма аромат, вземай смело. Попива веднага, не омазнява, кожата на ръцете ми изглежда супер.

Купих и аз✌️ Наистина бързо действа и ръцете ми, след измиване със сапун, не са били толкова добре хидратирани! Взех го за около 5 евро на намаление, но и цената без такова си заслужава този крем! Аз взех този в кутията, защото само той беше намален.

# 339
И при мен лили 2 пъти се опита да ми начисли такса за доставка, но на третия вече изписа 0лв.
Просто излезте от кошницата и пробвайте пак да минете стъпката с определяне на доставката, докато не изпише, че струва 0лв.

# 340
  • София
Да ви питам Панорама+та на Лореал задържа ли извивка и дали се размазва? За тази става въпрос - https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-panorama-spirala-za-migli-542179

# 341
Аз съм доволна. Купувам поредна.

# 342
  • София
Т.е. задържа извивка?

# 343
  • София
Панорама задържа извивка, стига и до най-мъничките мигли и супер ги дефинира. Не ми се е размазвала и при спорт. Не дава обем.

# 344
Да, всичко, което си изброила. Трябва да я подменяш на няколко месеца, дори и да не е свършила, защото става гадна и суха. До тогава е ок.

Общи условия

Активация на акаунт