Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 381
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Вие ме изумявате. Никога не ми е минавало през ума, че мога да върна използван продукт, защото вече не ми харесва. Но щом го правят в ДМ, това е супер. Преди време в Лили отказаха да ми заменят неразпечатана спирала (с фолио и тези пластмасовите). Исках да я сменя с друга, защото тази марка не ми понася, а ми беше подарък.

# 721
Само веднъж съм връщала една спирала на Алверде, която беше цвят бургунди  и беше абсолютно суха вътре,  въпреки че беше запечатана. Никакъв туш не пускаше, направо полудях, защото я бях закупила с мерак и то  от далечен магазин, а то трябва да се върне  в същия, от който си я купил. Върнаха ми парите,но това си е вид рекламация, спиралата беше неизползваема.
Не мога да си представя да върна продукт, защото  ЛИЧНО на мен не ми е харесал. Grinning

# 722
  • София
И аз, но това е чудесна политика. Така се задържат клиенти.
Бих върнала пяната за лице, ако имах касов бон.

# 723
Интересно, аз също за първи път чувам това нещо. Даже се замислих, че една седмица можеш да се пръскаш с даден парфюм и на втората вече да ти е писнал и да отидеш да го върнеш… 😀 Някак странно ми се струва това, но щом са го утвърдили като тяхна политика, значи могат да си го позволят.

# 724
  • оттам, откъдето започва България
Фрау, само ме дразниш с тези продукти на Тезори, които не се предлагат при нас. 😆😘

Има и при нас. Simple Smile      https://www.dm-drogeriemarkt.bg/tesori-d-ori … sp;    

# 725
  • София
Всичкото го има освен новите продукти за коса - олио, балсами, маска май мернах.

# 726
Аз съм връщала олио за коса, което ми беше изключително мазно и лепкаво. Върнах го след първата употреба, реално две капки да съм изхабила. Не личеше. Но с тези продукти си се мазах няколко пъти , докато се убедя, че не са ок за мен. Дано не помислят, че злоупотребявам и само си ползвам неща на аванта, защото не е така. Просто не ми харесват.

# 727
Някой пробвал ли е този слънцезащитен флуид за лице?

# 728
  • Пловдив
Прочетете първи пост. Може да се окаже, че и за други превилегии не знаете Wink

# 729
Идвам в темата да похваля Elseve dreamlong 8 second wonder water.
Имам дълга и порьозна коса, с изтощени краища от изправяне с пресата през ден. С този продукт вече нямам нужда от приглаждане с преса.
Натръшках доста пари в златна рибка в търсене на продукт с такъв ефект като този на горецитирания продукт и най-накрая го открих в шир потреба, при това и цената му не е никак стряскаща.

# 730
  • Бургас
Balea имат нов дезодорант или поне аз го виждам за първи път. 😁 Веднага го грабнах, много хубав аромат.
Доминира аромата на ананас. / за който ще го купува онлайн/

# 731
Имам дълга и порьозна коса, с изтощени краища от изправяне с пресата през ден. С този продукт вече нямам нужда от приглаждане с преса.
Натръшках доста пари в златна рибка в търсене на продукт с такъв ефект като този на горецитирания продукт и най-накрая го открих в шир потреба, при това и цената му не е никак стряскаща.
На суха коса ли го нанасяш?

# 732
На суха коса ли го нанасяш?

Нанася се на мокра коса.

# 733
  • Deutschland
Има ли друг вид на Елсев, защото с dream long не се разбирам изобщо? Нямаше ли лилава версия някаква?

# 734
  • Бургас
Днес, минавайки покрай нашия магазин Лили Lilly видях стикер на витрината за намаление от 15% при връщане на каталог, но не беше конкретизирано, че става дума за коледния такъв. Ясно е, че е написано на самия каталог, но на витрината - не. Иначе от връщането миналогодишния коледен каталог се възползвах, но днес ми се наби в очи тази разлика.

Общи условия

Активация на акаунт