Астрология - 26 тема

• 32 752
  • 758
  •   1
Отговори
# 390

След желано забременяване, завършило с кухо яйце, моля за преглед на картата и коментар относно възможността за забременяване и раждане

# 391
  • София
Здравейте, задаох въпрос относно работа, а именно дали до месец ще започна мечтаната работа? Картата напълно отговаря на зададения въпрос 🙂, имайки предвид струпването на планети в 10-ти дом и най-вече Луната. Моят прочит е: Луната в начални градуси на Овен говори за ново начало, готовност за действие. Марс е сигнификатор на мечтаната работа и е в тригон с Луната, което е хубав знак. Относно времето понеже и Луната и Меркурий са в кардинален знак Овен и в ъглов дом това може би говори за бързо развитие. Луната прави и съвпад с МС. С две думи картата е благоприятна. Не съм сигурна, какво означава фазата на Луната (Balsamic Moon) в конкретния случай, а и нещо се обърках относно последният аспект, който прави Луната преди да напусне Овен. Може ли да кажете, дали правилно тълкувам?

# 392
Ако питате за конкретна позиция и конкретна фирма, Юпитер с този статус въобще не описва "мечтана работа".

За хорарния анализ е важно първо да се даде малко информация по казуса.
Кандидатствали сте някъде и питате за тази позиция ли?
Или се стремите към някаква желана сфера на реализация и се чудите дали ще излезе до един месец такова предложение някъде? Тоест в този случай въпросът вече клони към абстрактен, не толкова конкретен.

Този хорар наистина може да показва бърз развой на ситуацията.
Но самата позиция или фирмата, за която се пита, не са представени чак толкова положително, както на пръв поглед изглежда техният имидж.

# 393
  • София
Нямам конкретна фирма, нито сфера. Търся я в момента. Под "мечтаната" имам предвид такава, каквато е в моите представи. Място, където работата ми носи удоволствие, където има приятни хора и условия за развитие. Сега най-вероятно ще се окаже, че съм задала неправилно въпроса.
Ако питате за конкретна позиция и конкретна фирма, Юпитер с този статус въобще не описва "мечтана работа".

За хорарния анализ е важно първо да се даде малко информация по казуса.
Кандидатствали сте някъде и питате за тази позиция ли?
Или се стремите към някаква желана сфера на реализация и се чудите дали ще излезе до един месец такова предложение някъде? Тоест в този случай въпросът вече клони към абстрактен, не толкова конкретен.

Този хорар наистина може да показва бърз развой на ситуацията.
Но самата позиция или фирмата, за която се пита, не са представени чак толкова положително, както на пръв поглед изглежда техният имидж.

# 394
Абстрактно не се задават хорарни въпроси. Това е едно от основните правила в този клон.
В такъв случай може да се тълкува, че очакванията за "мечтаната работа" в момента не отговарят на реалността и обстоятелствата.

# 395
Здравейте, дами, възможно ли е тези аспекти, които сега са активни при мен, да водят до проблеми със съня и вътрешни конфликти. При вас как са се отразявали? Благодаря предварително🌷

# 396
Картата на дъщеря ми с транзитите. Трябва ли да се притеснявам от големия квадрат?

# 397
  • SF
Не трябва. Всичко е точно.

# 398
  • София
Момичета, транзитен Уран във 2ри дом - какво трябва да се очаква? Работа през Интернет, постоянна смяна на работата, хаос може би?

# 399
Момичета, транзитен Уран във 2ри дом - какво трябва да се очаква? Работа през Интернет, постоянна смяна на работата, хаос може би?

С Уран никога не знаеш 😀

# 400
  • SF

Той ще остане години във втори дом. Ще го усещаш само, когато прави ингрес и аспект с твоя лична планета. Няма как в продължение на години всеки ден да имаш събития по Уран.  Това е тежка планета. Досега е бил в първи дом. Нещо направил ли ти е?
С Уран не може да се каже какво ТРЯБВА да се очаква. Непредвидима планета е и това й е интересното.

# 401
  • София
Благодаря, Esmee! Уран в 1ви дом обърна всичко, което можеш да си представиш. Буквално не остана незасегната тема. Със Уран във 2ри дом се притеснявам да не остана въобще без работа от една страна а от друга страна се опитвам да мисля положително и да мисля, че ще мога да си направя мой бизнес. Разбира се след като изненадващо трябва да напусна работа. Юпитер във 2ри дом вместо приходи да донесе -напротив разду разходите.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 09:16 от kene

# 402

На много точен съвпад на Уран с моя MC (2016 година) напуснах дългогодишна работа и оттогава сменям работни места на 2-3 години, не мога да се спра на едно място Grinning. Усещането ми е за много променливост, вероятно и силно напрежение, но аз по принцип съм си напрегнат човек. Мисля, че Уран ми даде и желание да експериментирам в професионален план.
При теб във втори дом - може да се променят източниците на доходи и приоритетите.

# 403
  • SF
Да, но той трябва да има тази функция, заложена и в наталната ви карта. Може би е в аспект с У10?

# 404
Да, но той трябва да има тази функция, заложена и в наталната ви карта. Може би е в аспект с У10?

Това не го разбирам съвсем. Наталният Уран да има някакъв аспект към У10 ли?

Общи условия

Активация на акаунт