Астрология - 26 тема

• 32 734
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
При мен транзитен Уран в 8ми дом донесе само едно събитие и то когато направи съвпад със Слънцето ми. Не беше приятно събитие.
Сега ще мине в 9ти където имам три бенефика.

# 406
  • SF
Евентуално, да. Може да има Водолей на МЦ.

# 407
  • София
Аз сега се сещам, че натален Уран ми е в 7 дом. Не мога да си представя 7 години да сменям работа и нестабилни доходи. Докато излезе от 2 дом транзитния Уран. Ако някой има лични впечатления,  моля нека да сподели.

# 408
Когато транзитен Уран ми беше в пети дом забременях ( непланирано , но желано).
Когато ми транзитираше шести дом открих бизнес, който промени целия ми начин на живот.
Когато ми застана точно на десцедента ( между 6 и 7 дом) сключихме граждански брак с дългогодишния ми партньор .

# 409
Аз сега се сещам, че натален Уран ми е в 7 дом. Не мога да си представя 7 години да сменям работа и нестабилни доходи. Докато излезе от 2 дом транзитния Уран. Ако някой има лични впечатления,  моля нека да сподели.
А как ти се отразява в 7ми дом? Смяна на партньора постоянно?

# 410
  • София
Не, по-скоро в достатъчно лична свобода във връзките. Даже и в необичайност на връзките, нетрадиционност. Много комуникация от разстояние. Всичко това е от Уран в 7 дом.

# 411
При мен е в 6 ти дом заедно с Нептун, как би трябвало да се отразява в работата ? В козирог

# 412
Чакам с нетърпение Уран да излезе от моя 8 дом 😕 Непрекъснато непредвидими ситуации, в които трябваше да съм в услуга. Изморих се, всички лични и бизнес проекти са в една безкрайна пауза.

# 413
  • София
Когато Уран беше в моя 6 дом, претърпях две операции по спешност през две години. Абсолютно неочаквано и шокиращо. Първата беше животозастрашаваща. На излизането му от 6 дом умря кучето ми, много драматично и отново неочаквано. В момента е накрая на 7 дом. Донесе влошаване на отношенията с партньора ми, с когото сме заедно от 20 г. Предстои да влезе в 8 дом, където са наталните ми Луна и Венера. Някъде 2028 г. ще направи квадратури с Марс и Юпитер, които се намират в 10 дом. Може ли да кажете, какво може да се очаква от тези аспекти, както и от съвпадите с Венера и Луната? Наталният ми Уран се намира в 1 дом и също прави квадратури (разпадащи) към Марс и Юпитер.

# 414
  • SF
Да, но Уран дава тези индикации и в наталните ви карти. Нищо, което го нямаме  в натала, няма да ни се случи. Малко хора са преживели животоспасяващи операции, когато Уран е бил на върха на 6-ти дом. Малко хора са преживели самолетни катастрофи, когато Уран е транзитирал през 8-ми дом. Да не се плашим с разводи, защото е в седми, уволнения, защото е в десети и т.н.
Да, като цяло принципите на планетата са свободолюбивост, необвързване, неочаквани промени. Вероятно безсрочни договори могат да бъдат подложени на преразглеждане, трайни обещания да се нарушат, трайни отношения да имат нужда от преразглеждане. Може да се отдадем на хоби, може да го превърнем в наша втора професия, може да ни дойде вдъхновение за работа по интернет, работа от дома, повече пътувания...
Ако домът е достатъчно голям, Уран ще остане в него 7-8-9 години. Не се притеснявайте, че това ще са години на изпитание и разпади. След тези 7-8-9 години, той ще влезе в следващия дом. Да, ще даде един порив за промяна, когато е върху куспида, може да го усетите, а може и да го пропуснете. И така ще си живеете следващите 7-8 години, докато пак не ви разтърси със "събуди се!"
Уран много обича да разтърсва.
И на мене ми докара едни ядове, когато беше на върза на шести дом, които промениха живота ми, но беше подпомогнат и от Нептун, който пък е управител на този дом и така...  Трябва да има "още нещо" към тежката планета, за да може тя да работи и да я усетим. Да не кажа, че само едно доказателство не е достатъчно. Събитията трябва да се видят и по дирекции, и по прогресии.

# 415
Като Ви чета, сериозно започвам да се притеснявам за скорошното му минаване през Слънцето и Асцендента ми.

# 416
  • София
Както написа Esmee, при всеки се отразява различно и според наталната му карта. Просто всеки споделя, какви събития са се случили при него. Има хора, които казват, че при тях не се случват абсолютно никакви събития при тези транзити.

# 417
Casual, при транзита през натално Слънце не усетих драматични събития, но наистина имах изцяло нова идентичност и изненадах много хора в обкръжението.

# 418
но наистина имах изцяло нова идентичност и изненадах много хора в обкръжението
Ммммм още от сега ме "дърпа" това. Laughing

# 419
  • SF
"драматично събитие" е много относително понятие. Напускане на работа може да е драматично, но може и да е радостно събитие.

Общи условия

Активация на акаунт