Астрология - 26 тема

• 32 695
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
За Сатурн през 12ти дом, познавам такъв човек, който започна да чете Библията в този период и започна да ходи редовно на църква и дори сега се включва в дейностите там. Нормална, православна църква (имам предвид, че е с всичкия си и не е влязъл в секта или в някоя от тия по-особени деноминации, от които хората са като лешояди).
Мисля че това е по-висока октава, а и то си е рибешко.

# 451
Със Сатурн в 12 дом учих теология и религионистика задочно, което направи чудеса с чешкия ми, много писане имаше. Не съм била в секта.

# 452
Моля да споделите и опитност с транзитен Юпитер в 10 и 12 дом

# 453
По време на моя Сатурн в 12 дом за първи път се докоснах до темата за прераждането чрез книгите на Брайън Уайс. Това оказа силно влияние върху разбирането ми за живота.

# 454
  • София
При мен Сатурн влезе в Девети дом и все още чакам да се подреди всичко, което се разбърка, докато беше в Осми дом. Изгубих много, всичко уж сигурно, върху което се крепеше животът ми. Знам, че това което се случи е за добро, но усещането за липса на здрава основа под краката ми продължава.
Същевремнно неща, за които мислех и даже планирах да останат за завинаги е миналото ми, се завърнаха след кратка  раздяла.
Ще се радвам някой друг да сподели своите преживявяне за преминаването на Сатурн през тези два дома.

# 455
Направих отделна тема за транзитът на Сатурн, момичета. Заповядайте :
https://bg-mam.ma/t/1779402

# 456
Здравейте, извинявам се, ако въпросът не е за тук и моля да ми пишете, ако трябва да го пренасоча към друга тема. Предстои ми секцио като трябва да избера между 20.06 и 23.06. Според това, което четох за раждане е по-подходяща дата 20.06, тъй като 23.06 е новолуние. Чисто организационно също 20.06 ще ни бъде по-удобна, но така бих избрала детето да бъде близнаци вместо рак, както би било по-термин.  Също се интересувам на коя дата би се чувствало в хармония в семейството. Аз съм риби, таткото лъв, а голямото дете скорпион. Много благодаря!

# 457
  • София
Не е толкова важно дали е зодия Близнаци или Рак, а какви аспекти има на конкретният ден. И за мен е по-важна не зодията а Асцендента.

# 458
Не е определяща само зодията, а целият хороскоп, с който се ражда детето.
А при избор на дата и час за секцио в немалко от случаите има изненади – или докторът сменя датата в последния момент, или бебето тръгва да се ражда по-рано от определената дата за планова операция.

Когато се избира дата за секцио, това се съобразява с хороскопите на двамата родители и на първо място майката – целта е хем да се минимизират рисковете за родилката, хем да се избере що-годе добър хороскоп за новороденото. Тук не става въпрос за "зодии", а за комплексна астрологична оценка, която силно зависи от часа на раждане – това е ключовият момент.

# 459
Моето лаишко мнение: 20.06. има хубав баланс между въздух/вода/земя/огън. Следващите 2 дни Слънцето вече е в Рак, а Луната в Телец, като Луната там е в екзалтация. Но от личните планети изцяло липсват въздух и огън. На 23 Луната прави квадрат с Марс, което бих го избегнала. Моето мнение като Слънце в Рак със земна Луна: предпочитам да бях въздушна зодия с огнена Луна. Joy
Зависи все пак и вашите карти като родители какви са. Хубаво ще е да си пасвате. Действително и часът на раждане е много важен освен всичко друго.

# 460
  • София
При избор на датата за планирано секцио е задължително не само ден да се избере, но и час на секциото. Ясно е, че часът ще е преди обяд или малко след обяд, защото АГ избягват планирани раждания в късните часове на деня. От часът на раждане зависи Асцендента в коя зодия ще е влезнал. За мен има Асценденти, които са направо противопоказни за самият човек роден под такъв асцендент - Риби например. За майката е важно да се види например Марс какви аспекти прави в деня на планираното секцио. Той е основният двигател в хирургията и е важно да е в добър аспект за да няма кръвоизливи. Секциото е операция в крайна сметка и трябва да се гледат и аспектите на планетите за по-леко и успешно оперативно раждане. За детето например къде е Сатурн? Не , че ще се измести самият той, но поне другите по-бързо подвижни планети какъв аспект ще направят. Избора на зодия е най-маловажното в случая!

# 461
Здравейте! За всички които се интересуват от комуникация с Изкуствен Интелект при анализ на рождена карта, съм написал една статия и направих кратко видео. Целта е да се научим, как се задават точни, насочващи добре формулирани астрологични въпроси към AI, за да получаваме не повърхностни, а стойностни и задълбочени отговори. AI не замества астролога, но може да бъде ценен асистент. Ето линк към видеото. https://www.youtube.com/watch?v=9Xeg1WXsl0A
В описанието под видеото има линк, от който да свалите статията.

# 462
Гледам, че някои колеги астролози вече си пишат статиите с помощта на ИИ (платената версия) и много добре структурира информацията, спестява време и усилия. Повечето четящи и без това не различават кога е написано от човек и кога от ChatGPT.

# 463
Да, затова споделям тази статия и видео. Нека всеки, който има поне малко желание, да опита този вид комуникация с AI. Астро-психология в доста по съвършен вид, от предлаганите буламачи, които се срещат. Всеки опитен астролог ще забележи, кои анализи са правени от ИИ. Но, обикновения потребител на услугата/астрологичен анализ/, приема  с вяра това което му се поднася. Разбира се, AI може да се използва и за по-задълбочени астрологични проучвания, но кой се интересува от това Smile

# 464
Да, ако някой търси по-общ анализ по отделни позиции в хороскопа, тип "психологически портрет", ИИ може да свърши работа и все повече ще задобрява с времето. Но със специализирани тематични анализи и прогнози според мен е мисия невъзможна да се справи, те не са и за всеки астролог.

Общи условия

Активация на акаунт