Астрология - 26 тема

• 32 644
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
  • SF
Ти тази квадратура вече трябва да я усещаш. Бавните планети не се отчитат на дни като бързака Меркурий например.
Някакви новости в семеен план, в дома, с партньора. Нещо традиционно и сработено може би се разрушава и завива в неизвестна посока.
Без да сме виждали картата, можем само да си гадаем - развод, раздяла, нов нестандартен любовник. Например досега си била само с по-възрастни господа, а сега в живота ти навлиза 10 години по-млад. Но Уран не е много по връзките и любовите и по-скоро къса синджира и пуска на свобода.
Усещаш ли някакви изтръпвания по тялото? В комбинация с Луна Уран може да даде някакви непознати усещания, свързани със спазми, изтръпвания, централна нервна система.
Знаеш ли колко много "събития" и състояния мога да ти предвещавам така?
Ако нямаш натален аспект между планетите, няма и да усетиш, че Уран ги аспектира. Виж какви събития е донесъл на предишен аспект с тях.

# 481
Здравейте. Бихте ли ми казали как се разчита опозиция на Нептун у10 и Сатурн у7 от Овен в 10 дом с Марс в Везни в 4 дом. Благодаря

# 482
Операцията срещу Иран, проведена от Израел на 13 юни 2025 година, е наречена  Rising Lion. Точно в това време Марс се намира в знака Лъв. Марс управлява енергията, агресията, войната и инициативата. В Лъв Марс усилва драматичността, смелостта, стремежа към внимание и лидерство .
⚡ Марс в квадратура с Уран - напрежение между Mars (в Лъв) и Uranus (в Телец) неочаквани промени, бунт, военни действия.
Марс в Лъв + Луна в Козирог + Mарс квадратура с Уран създават мощен, решителен, стратегически и неочакван „военен“ фон.

# 483
Ти тази квадратура вече трябва да я усещаш. Бавните планети не се отчитат на дни като бързака Меркурий например.
Някакви новости в семеен план, в дома, с партньора. Нещо традиционно и сработено може би се разрушава и завива в неизвестна посока.
Без да сме виждали картата, можем само да си гадаем - развод, раздяла, нов нестандартен любовник. Например досега си била само с по-възрастни господа, а сега в живота ти навлиза 10 години по-млад. Но Уран не е много по връзките и любовите и по-скоро къса синджира и пуска на свобода.
Усещаш ли някакви изтръпвания по тялото? В комбинация с Луна Уран може да даде някакви непознати усещания, свързани със спазми, изтръпвания, централна нервна система.
Знаеш ли колко много "събития" и състояния мога да ти предвещавам така?
Ако нямаш натален аспект между планетите, няма и да усетиш, че Уран ги аспектира. Виж какви събития е донесъл на предишен аспект с тях.

Благодаря за разясненията, Esmee!
Наистина я усещам квадратурата. От февруари сестрата на баба ми, която ми е изключително близка е много зле. Полагам грижи за нея, но нещата бързо се влошават...скоро предстои най-лошото.
Имам натален аспект между планетите, както предположи, т.е. между натален Уран 26°на Скорпион в 10 дом и Венера 1° и Луна на 3° на Дева в 8 дом. Аспекта е квадратура, както се подразбира, което ме тревожи. Опасявам се да не се случи нещо негативно и със съпруга ми . Защото управителя на 7 натален мой дом е Луната. А Венерата ми е управител на 4 натален дом. Гледам че при детето ни скоро транзитен Плутон ще направи точен съвпад със Слънцето и, което е в 8 натален дом и е управител на 2 и 3 натален дом. Вероятно има и други положения, по другите методи, но още не съм ги оглеждала...
Изтръпвания нямам, но имам спазми от около 5 години в стомаха, като се сгъна или направя някакво навеждащо движение. Болката е толкова силна, отляво, че трябва да легна, за да ме отпусне спазъма. Много е неприятно и не мога да разбера какво е. Ходих на лекар, но не откриват проблем.
"Виж какви събития е донесъл на предишен аспект с тях."-само това не мога да разбера какво да погледна. Имаш предвид например когато транзитен Уран е направил опозиция към наталните Венера и Луна ли?

# 484
  • SF
Квадратурата ти е извънзнакова, може би по-слабо, но си работи.
Недей да разчиташ само на транзитите.
Да, това имам предвид - какво се е случило, когато Уран отново е аспектирал Луна и Венера в твоята карта.

# 485
Как ви се отразява Марс- Уран тези дни? назряващия все повече военен конфликт, протестите в САЩ, падналия самолет и многобройните убийства и опити за убийства, както и инциденти според мен се вписват в духа на този аспект. Аз се затворих у нас уж да избягвам проблеми, а взехме че се скарахме с партньора ми (което е изключително рядко за нас) и сега съм с едно потресаващо главоболие, което от нищо не се оправя. Под нищо имам предвид лежане, наливане с вода и електролит и парацетамол, защото съм бременна и не мога да взема обичайните мерки, които ми помагат в такива ситуации. 😂 интересно ми е при другите дали има някакви теми които да ескалират този уикенд и да искат да споделят.

# 486
  • в 1001-та нощ
Доста наранявания и изгаряния виждам - инцидентни 👌

# 487
Днес ли е точния градус на последната квадратура между Юпитер и Сатурн?

# 488
Как ви се отразява Марс- Уран тези дни? назряващия все повече военен конфликт, протестите в САЩ, падналия самолет и многобройните убийства и опити за убийства, както и инциденти според мен се вписват в духа на този аспект. Аз се затворих у нас уж да избягвам проблеми, а взехме че се скарахме с партньора ми (което е изключително рядко за нас) и сега съм с едно потресаващо главоболие, което от нищо не се оправя. Под нищо имам предвид лежане, наливане с вода и електролит и парацетамол, защото съм бременна и не мога да взема обичайните мерки, които ми помагат в такива ситуации. 😂 интересно ми е при другите дали има някакви теми които да ескалират този уикенд и да искат да споделят.

Днес почина, утре е погребението на баба ми...

# 489

Днес почина, утре е погребението на баба ми...

Моите съболезнования! Мир на душата ѝ.

# 490
Благодаря Libraing.

# 491
  • SF
Много съжалявам....

# 492
Силвида, съболезнования . Нека почива в мир 🕊

# 493
Благодаря ви момичета!

# 494
Съболезнования 😢 нека почива в мир.