Астрология - 26 тема

• 31 546
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
А дали някой от вас може да сподели как се тълкува при възможност личността да има деца, след като управителя на 5ти дом е Юпитер и е в съвпад натално с Плутон? Намират се в 4ти, 

# 721
  • София
Ами то така не се гадае - защо пък да не е това, защо пък да не е онова. Гледа се цялата карта и в основата на всички карти е наталната, която казва какво може да е Плутон в домовете.
Аз исках да добавя, че не е само здравето по 6 дом 😊

# 722
  • в 1001-та нощ
А дали някой от вас може да сподели как се тълкува при възможност личността да има деца, след като управителя на 5ти дом е Юпитер и е в съвпад натално с Плутон? Намират се в 4ти, 
Не е достатъчно, за да се правят изводи. Не се "тълкува" "на парче" 👌

# 723
За анализ на репродуктивната тема не се разглежда само 5 дом и неговият управител, има и други правила за определяне на репродуктивни сигнификатори. С разглеждане "на парче" няма как да има верен и точен анализ, това е деликатна материя.

# 724
Sotis, Вие провеждате ли астро-консултации по темата? Къде мога да получа повече инфо, ако всъщност провеждате такива консултации, като цени и конкретни астро улуги? Моля, ако имате сайт или страничка някъде в мрежите, споделете я! Благодаря.

# 725
Правя такива специализирани анализи, можете да ми пишете съобщение. Сайт също имам, но тук не е разрешено да се споделят линкове към лични проекти.

# 726
  • София
Здравейте,
Дали някой може да погледне тази синастрична карта и аспектите и? Аз до някъде съм ги разтълкувала, но ми се иска да чуя още едно мнение. Може ли да се говори за "сродни души"? Няма да се женя за този човек, имаме разминаване в тайминга за брак и деца, но съм силно привързана към него и романтично и ментално/духовно и физическа химия има.

# 727
  • София
Да попитам каква препоръка може да се даде за най-лесно отработване на тези транзити: Транзитен Сатурн в съвпад с натално Слънце в 12 дом в Риби. Транзитен Сатурн от 12 дом в Риби е и във опозиция на натален Сатурн в 6 дом в Дева. Проявата е свързана със силно напрежение в работата, увеличен обем работа, и от там отключване на физически и емоционални проблеми със здравето. Няма възможност за бягство на нова работа, защото Сатурн заключва вратата докато не се отработи транзита. Не е възможно и по-повърхностно да се работи с цел щадене на здравето, защото Дева във 6 дом е много дребнава към детайлите. Та в този случай как да се отработи урока?

# 728
  • в 1001-та нощ
Какво значи да се отработи? Да се омекоти ли? Урокът трябва да се научи, няма шикалкавене, както сама се сещаш Simple Smile Още повече пък и със Сатурн и СЛВ в знака на Слънцето ти, където Сатурн и кулминира в своя цикъл (опозицията към наталния).

Напрежението си е съвсем в реда на нещата и е неизбежно. Тр. Сатурн ти буха на главата (Слънето) - повече работа, повече отговорности, но ти с нат. ретро Сатурн в 6 дом в Дева искаш да си маниакално прецизна и педантична ... и носиш мълчаливо всичко на гръб. И ... кой, моля - плаща цената на тези мании Wink Ами точно ти и ... евентуално най-близките, които са край теб. И минава южния възел отгоре - да му свие перките и ти "Не, йок, аз съм с дебела сатурнова глава и ще нося и тегля" Simple Smile

Решението е само в твоите ръце - не да избягаш на друга работа, на която ще стане същото, а да си останеш на тази, притисната в ъгъла, до степен на невъзможност да продължиш по същия начин.

Когато уроците а по СЛВ и Сатурн - няма мърдане, няма бягство или "отработване" - "учи или умри", както се казва.

Той Сатурн скоро ще влезе в стационарна фаза и примката ще се затегне, след което тръгва директен в края на ноември, та ще охлаби и като излезе от знака догодина напролет - съвсем ще те отпусне и ще дишаш с пълни гърди, но по-важното е не да устискаш някак, а да научиш урока.

Върни се назад и си разгледай хронологията още от март 2023 г., когато Сатурн влезе в Риби, ингресията на нодалната ос по оста Дева / Риби, преди това е минала и през твоите възли и околните планети, затъмненията си разгледай. Виж си ключовите събития през периода и ще ти се подреди пъзела Simple Smile

Може ли да се говори за "сродни души"?

Да Simple Smile Кой кръг е мъжът и кой жената?

# 729
А какъв й е урока? Да постави здравето на първо място? Да се пусне по течението?

# 730
  • София
Благодаря много! 😊 Аз също виждам проблем в това, че не разбирам урока какъв е. Най-вече, защото тази Дева в 6 дом не ми позволява да зарежа маниакалната прецизност за да ми е по-леко.

# 731
Няма възможност за бягство на нова работа, защото Сатурн заключва вратата докато не се отработи транзита.

Защо? Това е ограничаващо мислене. Ако искахте, щяхте да потърсите друга работа. Почвала съм нова работа с транзит на Сатурн през 6-ти дом. Транзитният Сатурн при вас прави ли други аспекти, освен съвпада с наталното Слънце? С 10-ти дом какво се случва?

# 732
  • SF
Koralche, за синастрия е важно часовете на раждане да са точни.
Коя карта е на жената и коя е на мъжа?

# 733
  • София
Sotis, да не казвам голяма дума, но съм изпратила близо 50 кандидатствания за нова работа през последната година. И никъде не стигам до финала. Нещата не са свързани със липса на активност от моя страна. Убедих се, че транзита ограничава. Не иска бягство на нова работа а урок. Прави и опозиция Сатурн/Сатурн в допълнение. И аз съм започвала работа при положителни транзити на Сатурн към 6 дом и напускала 2-3 месеца след това.

# 734
  • SF
Сатурн дава стабилност. Управлява кариерата. Нещо друго трябва да се е намесило.

Общи условия

Активация на акаунт