Объркана съм

• 4 598
  • 86
  •   1
Отговори
# 30
Кажи му, че на него значи отдавна са му паднали акциите и недоумяваш как изобщо някой го е погледнал.

# 31
Не си длъжна да го спасяваш!

# 32
Вижда ми се глупаво да продължаваш с тоя мъж и да се надяваш нещо да се промени. Багажчето и пътя...

# 33
  • Сф
Темата не е реална. Не може да осъзнаваш толкова негативи у някого, съвсем ясно описани и осъзнати именно от теб !  И стоиш защото??
*Отделно си се описала значително по-успешна като личност от него и по принцип.

# 34
Объркана ли?! Кое те обърква точно?! Явно си му повярвала, че след 30 тамкаквобеше ти казал... Престани да хабиш ресурси по тази сбъркана връзка и си потърси крилете.

# 35
  • София
Имате, по мое скромно мнение, непреодолима възрастова разлика. За останалото дори не ми се коментира...

П.П.: Макар че забелязвам някаква странна тенденция в тия теми. Винаги "изведнъж" на мъжът му става нещо и се отпуска, започва да лежи на дивана, да дебелее и прочее. Тия неща никога не стават изведнъж и без причина.

# 36
  • София
просто тихо и кротко да приема съдбата си с него без да го променям.

След всички тези лоши неща, смятам, че доброто у него вече не го виждам и не знам дали може да "разпали" огъня и да се промени към положително. Интересно ми е дали някоя от вас се е сблъсквала с подобен тип егоцентричен човек привързан към майка си и какво е решението освен да го оставя?
Иска ми се да опитам да поправя нещата, но освен да се влошават и да губя "блясъка си", друго не се случва. Винаги съм се борила за взаимоотношенията си с хората и не се отказвам лесно.. но сега знам ли..

Моля без обидни думи и нападки, а реални съвети.

Мъжете влизат във връзка с надеждата жената никога да не се променя, а да си остане такава, каквато е. Жените правят точно обратното. Надяват се той да се промени заради нея. И двата пола са с нереалистични очаквания.

Реално и мъжете се променят, но по-честият случай е към по-лошо. Например ако е пил по 2 бири и е спортувал малко, след 10 г пие 6 бири и не спортува.

Според мен се разделяй с този, според мен още ще имаш възможност да си намериш нов мъж, който да е по-добър от този. Просто следващият път внимавай преди да се впуснеш в сериозна връзка. Огледай се, ослушай се, не прибързвай. Намери си мъж, който да те удоволетворява.

П.П.: Макар че забелязвам някаква странна тенденция в тия теми. Винаги "изведнъж" на мъжът му става нещо и се отпуска, започва да лежи на дивана, да дебелее и прочее. Тия неща никога не стават изведнъж и без причина.

Отпускат се, просто това е. Когато един мъж се поддържа във форма за да си хване жена, като си намери такава се отпуска. Има мъже, които се поддържат заради себе си. Аз лесно правя разлика между единият и другият вид мъже, според мен и вие жените трябва да се научите да ги наблюдавате тези неща и да ги идентифицирате в раннен етап.

Наскоро си приказвах с един приятел, за пръв път от десетилетие се е хванал серизоно с една жена. И го гледам, че супер много се е омазнил, останал е без работа, тотално ленив е станал, само мрънкоти .. говорих си с него и му викам, че всеки може да е със стегнато тяло и нацепен като трябва да сваляш мацки, но като си имаш вкъщи става още по-трудно да поддържаш стегнато тяло и да си нацепен. Това важи за всичко, не само за физиката - за социалния живот, за работата, за амбициите и т.н.

# 37
  • На изток от Ада
Бягай с 300! Какъв друг съвет искаш?

# 38
Проблемът е във вашия телевизор, той успява да ви мачка и го прави, на него му е добре. Една връзка токсична 7 години, тук 2 вече, имате още 5 години време шансове да му давате, ахахааа…. С третия вече може и деца да нямате, ще сте старичка. Мъжете не са виновни, вашето поведение не е нормално, вие не се уважавате грам, не влизайте в никакви връзки, докато не се научите да се обичате. Този филм е много често срещан при много жени, стоят с боклуци с десетилетия и после едни стари бабички станали с непоправими вече комплекси и несбъднати мечти. Никога няма да имате нормален мъж до себе си, ако не се промените.

# 39
Поредната пързалка, нали? Поредното Беби, което изрежда списък с примери на оскърбително, недопустимо и безобразно отношение от мъжа с който живее и накрая завършва "объркана съм, какво да правя, да продължавам ли?"
Ми продължавай си.

# 40
Егати и дългия  пост. За елементарен проблем. Който имаш втори път.
Вземи се запитай защо за пореден път се събираш с отровен човек и какво на теб ти има.
Не знам ангел ли си, но верно си паднала яко.
Че и продължаваш да  седиш, вместо просто да приключиш.

# 41
Беби, вземи отиди на психолог, защото имаш някакви проблеми явно, за да търпиш такова отношение и то не за първи път. Харесва ти да те мачкат ли? Опитваш се да се докажеш, че можеш да изтърпиш още ли?

# 42
Според авторката, мъжът за година и половина е качил 20 кг. Ако това наистина е така, човекът може да има много сериозен здравословен проблем, а неговата раздразнителност и депресивни състояния да са странични симптоми. 
20 кг не се качват просто ей така, защото е решил че вече му е в кърпа вързана, и е започнал да яде по пет пъти на ден само вредна храна.
Проблемът на мъжа обаче си е в неговите ръце - авторката очевидно няма тежест и авторитет, за да го накара да се погрижи за себе си. Дано не е нещо наистина сериозно, и се намери близък човек, който да го мотивира да отиде на лекар и да си направи пълни изследвания.

Ако темата е реална, авторката или е с много силни комплекси, и си мисли, че не заслужава нищо по-добро, или има силен материален интерес. Друга причина да съществува такава връзка просто не виждам.

# 43
  • София
Цитат
Спря да спортува, започна да яде като "разпран", съответно започна да хърка, защото качи 20 кг.

Не е задължително да има здравословен проблем

# 44
  • София
20 кг за 1.5 г наистина са ужасно много.
Виждала съм мъже да качват и свалят по 10 кг. Между другото, на повечето от тях им се получава много по-лесно, отколкото на нас.

Общи условия

Активация на акаунт