Объркана съм

• 4 603
  • 86
  •   1
Отговори
# 45
Според авторката, мъжът за година и половина е качил 20 кг. Ако това наистина е така, човекът може да има много сериозен здравословен проблем, а неговата раздразнителност и депресивни състояния да са странични симптоми. 
20 кг не се качват просто ей така, защото е решил че вече му е в кърпа вързана, и е започнал да яде по пет пъти на ден само вредна храна.
Проблемът на мъжа обаче си е в неговите ръце - авторката очевидно няма тежест и авторитет, за да го накара да се погрижи за себе си. Дано не е нещо наистина сериозно, и се намери близък човек, който да го мотивира да отиде на лекар и да си направи пълни изследвания.

Ако темата е реална, авторката или е с много силни комплекси, и си мисли, че не заслужава нищо по-добро, или има силен материален интерес. Друга причина да съществува такава връзка просто не виждам.

Няма здравословен проблем, проверено е от лекар. Просто яде нон стоп, а майка му само му праща в торбички тортички. И както споменах съм финансово независима, нямам какъвто и да е материален интерес. Имам и собствено жилище.

# 46
  • София
Тогава се омитай.

# 47
По кило на месец може да се сваля, значи може и да се качва по толкова. А и това "20 кила" може да е образно казано, просто е наддал доста много.

# 48
Яденето като разпран си е здравословен проблем.
И физически и психически. Често двете вървят ръка за ръка.
Човека заместил цигарите с храна. От много акъл Joy

# 49
По кило на месец може да се сваля, значи може и да се качва по толкова. А и това "20 кила" може да е образно казано, просто е наддал доста много.
Точно така, което е и причина да хърка и да не мога да спя до него.
Използвах тапи за уши, приспивателни, всякакви неща за пълноценен сън, нооо спя на дивана.. Истината е, че когато беше във форма не хъркаше и беше хубаво да се спи до него, а вече дори не си спомням това време.

# 50
Спите в отделни легла, говори и се държи така с теб, а сте едва от 2 години заедно.... То донякъде е добре, че си загубила само две години. Гледай реално-положително - на 28 си, имаш още много време и живот пред себе си, докато той е на 41, с това си поведение трудно някоя ще го търпи, такива като него с лопата да ги ринеш - и си остават сами, мама като почине, остава стар отворкото и си живее старините в мизерия... Аз на жена ми така не съм си позволявал да говоря, спим си в едно легло, освен ако някой е болен, за да пази другия И - най-важното - битовите задължения се поделят - всеки може да прави всичко, кой какво/колко според натовареността. И аз се включвам - бягай, докато си млада и не си се вързала да му направиш дете - нали се сещаш, колко ще ти помага и за него?

# 51
  • София
Какво очакваш от него?
Какво очакваш ние да те посъветваме?

# 52
  • София
Щом имаш собствен апартамент, какво чакаш?
Първоначално се изнеси за малко, след като се скарате за пореден път. Поседи сама, помисли, проветри си главата, пък виж какво ще ти дойде на акъла.

# 53
След едва 2-годишна връзка вече спите в различни стаи.
Какво има да се "спасява" в случая? Вие сте просто в ролите на "хазяин" и "съквартирнт" и на всичкото отгоре "хазяина" ти държи сметка на доходите и харчовете и те обижда на "възраст". Ми той сигурно е адски "вървежен" и на тази възраст , младите момичета се "избиват" за честта да са му прислужници.

# 54
Щом имаш собствен апартамент, какво чакаш?
Първоначално се изнеси за малко, след като се скарате за пореден път. Поседи сама, помисли, проветри си главата, пък виж какво ще ти дойде на акъла.

Благодаря за адекватното мнение. Понякога наистина сами си причиняваме тези ситуации, не оспорвам мазохизма си. Искаше ми се да изградя семейство и да бъда щастлива, но явно и този път няма да е.

Благодаря на всички!

# 55
Килата и хъркането не са основния проблем.
Други са, ама не стопля авторката, не стопля.
Ами той може да отслабне, но пак да се държи с нея като с парцал.
Тогава ще разбере.

# 56
Тогава ще разбере.
Много добре стоплям.. просто понякога е трудно да напуснеш и невъзможно да останеш.

# 57
Тогава ще разбере.
Много добре стоплям.. просто понякога е трудно да напуснеш и невъзможно да останеш.

Ако само 6-7 месеца добро отношение, последвани от година и половина лошо отношение не са достатъчно основателна причина да си тръгнеш, то не знам кое би било...

# 58
  • София
Ам, знаем, че е трудно, авторке.
Пореден опит, поредна греда, къде греша, дали не очаквам прекалено, дали нещо в мен не е както трябва, абе, не е идеално лош и БАМ! 5-10-15 години от живота ти.

Труден е първия мах на крака през прага, после ще се освестиш, че живееш под санитарния минимум в отношенията.

# 59
Тогава ще разбере.

Що да е невъзможно?
Кое точно те спира? Голямата любоФ ли? Айде без глупости.
Обижда те, унижава те. Ти седиш, значи признаваш, че той е прав.
Много си комплексирана и самата ти вярваш в нещата,  които той ти говори.
Иначе нямаше да седиш.
Нормална жена не 6 месеца, ами и  няколко дни нямаше да изтърпи такова нещо.
Нормална жена още на първата обида или унижение, щеше да реагира така, че да му запари на пухльото.
Седи си още.
Абе обичаш го грубичко, личи си Joy

Общи условия

Активация на акаунт