Объркана съм

• 4 601
  • 86
  •   1
Отговори
# 60
Килата и хъркането не са основния проблем.
Други са, ама не стопля авторката, не стопля.
Ами той може да отслабне, но пак да се държи с нея като с парцал.
Тогава ще разбере.
Много добре стоплям.. просто понякога е трудно да напуснеш и невъзможно да останеш.

Очевидно господинът е в някаква дълбока дупка и на тебе не ти е работа да го вадиш от нея, още повече, че той изглежда не иска да бъде ваден.
В никакъв случаи не бива да оставаш в тази връзка, но очевидно те е страх да не останеш сама и нямаш други опции.
Кажи за себе си, но се постарай да бъдеш обективна къде стоиш в дейтинг пазара.

# 61
Килата и хъркането не са основния проблем.
Други са, ама не стопля авторката, не стопля.
Ами той може да отслабне, но пак да се държи с нея като с парцал.
Тогава ще разбере.
Много добре стоплям.. просто понякога е трудно да напуснеш и невъзможно да останеш.

Очевидно господинът е в някаква дълбока дупка и на тебе не ти е работа да го вадиш от нея, още повече, че той изглежда не иска да бъде ваден.
В никакъв случаи не бива да оставаш в тази връзка, но очевидно те е страх да не останеш сама и нямаш други опции.
Кажи за себе си, но се постарай да бъдеш обективна къде стоиш в дейтинг пазара.

Съвсем нормално изглеждаща жена съм, висока, слаба с нормално лице, без корекции и тн. Винаги съм била харесвана жена, но с ниско самочувствие. И явно в това е проблема.

А относно неговата "дупка" искаше ми се да го "дръпна" но каквото и да сторя или не е достатъчно или е ненужно.

# 62
Ако някой се отнася с мен както твоя, ще приключа и ще го оставя в дупката да си седи.
Да, от ниското ти самочувствие идва + имаш заболяване.
Нарича се синдром на спасителката.
Много женички си бият главата в стената от тоя синдром. И продължават да не стоплят.

# 63
Нарича се синдром на спасителката.
Такива ако не спасяват мъж, ще спасяват котки и кучета, гори, морски костенруки и т.н.

Жената да си намери истинското призвание, нещо смислено. Някой път резултатът не зависи от усилията, които полагаме. Да поживее малко сама и да поскита по света.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 15:49 от Анонимен

# 64
Беби18, неговото държане на първа фаза на класически насилник - на този етап е само психическо насилие, цели да те отдели от близките ти и да ти смаже самочувствието. Това е причината да се чудиш, а се вижда, че животът ти е УЖАС.

Бягай с 1000. Само след седмица ще се чудиш, че си чакала толкова много.

Ако съм на мястото на майка ти, ще ти помогна бързо да се отървеш. Не няма да ти събирам багажа, защото не си на себе си и ще се върнеш доброволно. Но всеки ден ще идвам на гости, ще съм много загрижена за прасчо и ще ръся полезни съвети. Нося му здравословна и безвкусна супичка и нареждам: "Трябва да отслабнеш, с този корем как ще гледаш внуците МИ. Ох, то първо трябва да ги направиш, а от сланината се вдига кръвно".
"Я, измий тези чинии да те видя какво можеш. Ужас, майка ти на нищо не те е научила. Чакай да ти покажа, че един ден и мене трябва да гледаш и чиниите да ми миеш, и да шеташ. Ох, на 41 си станал, а нищо не можеш."  Давам му максимум седмица преди да те изгони.

# 65
По- добре няма да стане, гледай и преценявай мъжете по действията и постъпките. Може да говори едно, но действията са показателни.
Няма смисъл да седиш в такива отношения.
Поработи още със себе си, защото продължаваш да привличаш токсични мъже за връзки- повиши си самооценката, сложи граници, не е добре да позволяваш подобно поведение. Та вие трябва да сте в момента в етапа на “медения месец” на Вашата връзка. Какви са тези филми на ужасите. Изнасяй се и не поглеждай назад.

# 66
  • София
Освен "Разкарай го.", какъв друг съвет очакваш? Чиста загуба на време са тези отношения и гарантирано няма да се подобрят.

# 67
Трудно е да го напуснеш, казваш... А даваш ли си сметка какво те задържа?
Само навик е, да знаеш. И една химера, в която и ти вече не вярваш, както се видя - тази за голямата любов и хубавото семейство.
Ти само направѝ първата крачка. После ще се чудиш защо си си пропиляла младите години с този тулуп.

# 68
  • София
Здравейте и ЧНГ!

Говорих с майка ми по темата, което мразя да правя, но изпитах нужда.. Разбира се тя ми казва да бягам с 300..
Давах шансове, говорих, карах се, плаках.. но след всичко получавам израза "вече ще си седнеш ли на дупето или?" т.е аз да поправя поведението си, просто тихо и кротко да приема съдбата си с него без да го променям.

Послушайте майка си и бягайте! Даже не с 200, а с 300.
Млада сте, имате време, намерете самостоятелен мъж, за когото ще сте партньор, а не обслужваща изтивалка.
Уважавайте се и се обичайте, защото от начина, по който пишете, си личи, че заслужавате!

# 69
Бягай от тоя  манипулатор, и си вземай живота в ръце, докато е време.

# 70
Иска ми се да опитам да поправя нещата ...
Ще ти дам идея.
Направи му романтична изненада - изнеси се, когато го няма. Остави му романтична бележка, нещо от сорта, че го връщаш на майка му стара, по избор - да си го довъзпита или да си го гледа.
Сериозна съм. Бягай с 200, но умната. Не му споделяй намеренията да се изнесеш. Този е голям манипулатор, добре те е оплел в мрежите си.

Ако го предупредиш - в добрия случай, ще се извини, ще ти обещае, че ще се промени и ще го направи .... за 10-на дни. Един вид ще ти даде още дрога колко е хубаво да сте заедно. И после - ще стане даже по-зле от сега.
В лошия случай - очаквай агресия. Да не те четем по вестниците.
Затова ако решиш да си изнасяш багажа в негово присъствие, извикай близки хора по възможност млади мъже да го респектират.
Желя ти успех - по-скоро да се събудиш от този кошмар. Животът ти е точно това - кошмар.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 18:47 от biborana

# 71
Хората тук ми знаят историята. Имаше една тема за манипулаторите. Там съм си разказала. Няма да се повтарям. Нещо подобно на твоята история. Все нещо там не бях достатъчна на великия мухъл....
Кога се осъзнах? Когато осъзнах, че АЗ нямам вина за неговите неуспехи. АЗ не съм длъжна да спасявам никой! Освен себе си и детето си. А да,аз имам дете с мухъла. И пак го зарязах. И нямаш идея колко е прекрасно! Да дишаш в свобода! Без някой да ти диша отзади да ти гледа всеки поглед кво било накриво. Майната му! Освободи се! Ще видиш колко е прекрасно. Ти си прекрасна. И достатъчна! Моля те, повярвай ми!

# 72
  • По света и у нас
Беби, тук един във форума на 36 е пуснал че търси жена за семейство и наследник. Ако седиш с маминия хъркащ от страх че си на 28 и застаряваш, може лесно да се преориентираш към по-младия търсач на жена. Идеална ще си му.
https://bg-mam.ma/t/1727071

Когато нямаш деца е по лесно да се махнеш, проблема е като му родиш на твоя дете … тогава вече ставаш негова за поне 18 години. Много внимавай от кого раждаш.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 07:52 от PriMadonna

# 73
Авторката, задаваш тотално погрешните въпроси. Трябва да се питаш не как да оправиш отношенията ви, а защо година и половина си стояла в подобна връзка, защо толерираш такова поведение генерално и защо хвърляш време, енергия и усилия да поправяш нещо безвъзвратно счупено? Замисли се, защото в противен случай рискуваш в следващата ти връзка отново да попаднеш на подобен екземпляр и да получиш déjà-vu от предишните две.

# 74
Хайде моето момиче, време е! Сложи си обичта под мишничка, вземи си надеждите за хубаво и топло семейство и давай напред!
Та дай си шанс да си щастлива де!
Толкова си млада! Толкова хубави неща има пред теб, а ти си пропиляваш живота с НЕУДАЧНИК, че и дърт!
Хайде, стига стоя и се чуди да скочиш ли - просто тръгни! Нямаш вина, че не се е получило. Нямаш вина, че не сте един за друг! Но имаш право, задължена си да си търсиш щастието. Този е бита карта!

Страх те е, че може да не срещнеш друг! Ти сериозно ли? Та ти си в най-хубавите си години! След 10 години /ДЕСЕТ ГОДИНИ - това е толкова много/ ако пък няма нико до теб ще се погрижиш и дечица да имаш ако решиш и пак ще си имаш семейство. Но сега не пропилявай време, душа и енергия - този не го заслужава!

Хайде!

Общи условия

Активация на акаунт