Отговори
# 30
Нито единия.

# 31
Не се обиждай, но ако бях на мястото на приятеля ти и ми кажеш, че ще дадеш шанс на бившия си мъж, приключваме веднага и окончателно и бих съжалявал единствено за загубеното време.

Абсолютно.
Би трябвало да я разкара.
А и тя, ако въобще го обичаше, нямаше дори да помисля да се връща при онзи от който не е видяла много хубаво.
Ако на мен някой ми каже такова нещо, аз ще взема вместо него решението. За 3 секунди.

Там откъдето е избягал човек, не бива да се връща. Ама има хора си нямат акъл, та правят и такива глупости.
Той не се е променил. Твърденията не означават нищо. Ако се съберат, ще разбере, че само голи думички са това.

Абе има хора си заслужават съдбата. Нека се събира с бившия.
Пак ще и четем следващата тема Joy

Като няма какво да ме посъветвате , няма нужда да ме критикувате!

# 32
Аз друго не мога да проумея – що за жена ще причини на детето си баща, на когото не му пука за него и вече го е зарязвал, без да се грижи за него?
Хайде, в началото не е знаела, че ще излезе такъв „дефектен“ бащата, ама сега вече знае и пак се натиска, уж заради детето. Сериозно? Заради детето? Я пак?

# 33
  • София
Мале, представям си някой да ми изтърси "мисля да се върна при бившата, ние се виждаме". Веднага придобивам каменното лице и до 24 часа е заличен навсякъде!

# 34
  • София
Авторке, не се цупи, а чети хубаво.

Критиката е нещо градивно, взимай нужното и решавай.

# 35
  • Пловдив
Хората тук не те критикуват.Научете се да правите тъпата разлика между критика и истина.Опитват се да ти спукат розовият балон, който ти е в главата преди да се е спукал сам след време , когато ще е много по трудно и тежко.
Казват ти истината ...грозна, гадна , дори обиждаща е ....това е истината.
На нас тук, не ни пука за теб , за детето ти или за бившият ти мъж.И поради тази причина ти се дава реалното обективно мнение дали на база опит , дали на житейска подобна ситуация.
И по моята тема получих десетки негативни коментари .....ама ги четох , оправдах се , обяснявах се ......ама ми помагат.Да видя нещата и отстрани.

# 36
  • София
Съветвам те ако онова добро момче е готово да те приеме отново, да му се извиниш за поведението ти и да се кротнеш.

# 37
Ами да те аплодираме ли ? Вечер си лягаш до един,а мислиш и се срещаш зад гърба му с друг!Ама ,то заради детето!Новият човек не ти е виновен че майката на бившия била такава,или онакава !Той е дошъл любов да ти даде .

# 38

Като няма какво да ме посъветвате , няма нужда да ме критикувате!

Ще си пиша каквото си искам. Мда, и това ти е другия проблем. Смяташ се за нещо велико и грам критика не търпиш.
Ама ще трябва.
Никъде в правилата на форума не пише, че постовете трябва да галят егото не непораснали хора.

Много точно Как' Сийка. Каква нормална жена, ще я зареже мъжа и да си гледа сама бебето и после ще се чуди дали да се събира с такъв идиот.Няма такава.

Моя роднина беше изпаднала в подобна ситуация.
Ами отряза го на секундата. Нормално решение за нормална жена.
Не и се налагало да го обмисля дори. На секундата му отговорила хем с не, хем му обяснила откъде изгрява слънцето.

# 39
Бас държа че след известно време ще четем по форумите,как бившият си има нова жена и тя горката е самотна не оправдана майка .Или си представям картинката,как казва на новия че трябва да се срещнат (ама ,уж заради детето),по някаква причина,а той горкият се чуди в момента какво правят и умира от ревност,а тя си се кефи с бившия.Мразя хора които не знаят дали ги сърби или боли .
Какво очакваш тук като напишеш?Да ти кажем кой да избереш .Ами хвърляй онче -бонче . Жена претърпяла истински тормоз и се е развела мисли предимно за детето си ,а не търси друг човек.

# 40
Не се обиждай, но ако бях на мястото на приятеля ти и ми кажеш, че ще дадеш шанс на бившия си мъж, приключваме веднага и окончателно и бих съжалявал единствено за загубеното време.
Да, абсолютно предателство, но очевидно човекът е тотална мижитурка и няма как да стане. Авторката е противоречива личност, не знам какво я е накарало да гледа назад.

# 41
Ти с този новия живяла ли си под един покрив?
Не се влияй много от това, че изглежда добър и че приема детето ти като свое.
Първо много разведени мъже се стараят първоначална много пред евентуални бъдещи половинки. Хем да докажат пред себе си, че стават, хем пред бившата, хем пред всички познати. Защо се е развел с жена си? Чакай да позная - тя е изневерява и не е чистела?
Второ - той твоето дете няма да го възприема като негово. Това директно си го избий от главата. Особено щом си има негово. Такива декларирания на привързаност реално са абсурдни.
Замисли се защо го прави наистина.
С бащата на детето си си създала дете.
Ако сте го създали с любов, ако сте живели добре един с друг, ако си го обичала, просто махнете свекървата от картинката.
Тя няма да е вечно жива, а детето ти все още е на възраст, в която паметта не е силна.

Прочетох какво си писала.
Може би трябва наистина са му дадеш шанс да поправи тази грешка. Не е нужно да коства три объркани живота.

А как се маха свекърва? 😂
С дрон? На заточение в талибанска държава?

Няма да е вечно жива ли?. .. Ами ако стигне до 97 години, ще ги надживее, бре..

На детето паметта не е силна??
Не помни, че бащата ги е изоставил?
Не е виждало в ясла/градина, че другите деца ги взема таткото, а него само майката?

Три объркани живота този мъж вече е направил - своя най-напред, после на детето си и на жена си.
Нищо не може да оправи. Ще повтори модела със следващата.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 16:27 от Valerie R

# 42
Жените сме много глупави и наивни същества и забравяме бързо като си сложим розовите очила.
Сега поне сте в добри отношения, сигурно едно евентуално събиране ще ги развали.Вие най-хубавият ви период сте си го прецакали.
После сте били с други, нищо няма да е същото , а ти се надяваш на по-добро.
На него пък не му се стои сам и сега заразян къде да отиде най-лесно-при бившата, особено като вижда, че подддаваш
Твоя работа, аз от горсост не бих простила нито на него, че не е бил до мен и не ме е подкрепил пред майка си, нито на нея ще й направя удоволствие да се върна и да й дондуркам синчето.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 20:42 от Roshelle

# 43
Този мъж не те обича. Ако те обичаше, щеше да ти повтаря каква голяма грешка е допуснал и как е осъзнал, че майка му пречи на взаимоотношенията ви още от първия ден на раздялата ви. А не 4 години по-късно, след като се е пробвал да гради нова връзка, но не му се е получило. Това, което е осъзнал всъщност е, че има голяма опасност да си остарее сам, уплашил се е той как се котира, и какво се предлага, и сега напира да се събира с теб. А тази липса на чувства към теб рано или късно ще избие някъде, най-вероятно в посока изневери.

И друго ми направи впечатление. Пишеш, че ти обещал, че майка му няма да живее с вас. А тя ако реши да се върша от чужбина, реално има ли къде да остане? Да не стане така, че да ви дойде на гости уж за малко и да забрави да си тръгне?

# 44
Нито единият. Първият е останал на сухо и търси запълване на тази дупка. Вторият не му пука за тебе, щом така е реагирал и се е съгласил да останете само приятели. С други думи и той е запълвал дупка, затова и му е все тая. Но ако държиш да избереш между двама, които не те обичат, биологичният баща има едно ДНК предимство.

Общи условия

Активация на акаунт