Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 17 083
  • 350
  •   1
Отговори
# 195
  • Далечният изток
Ама как ще е сигурен, нали четеш, че се съмнява. Пита я, тя отрича. Предполагал, че на работа...

Питах и пак питам кое те кара да се съмняваш в жената? Има ли нещо конкретно?
И как си представяш, че хората докато са на работа и си се тъпчат с любовниците си?!

# 196
Любопитко, вземи цитирай както трябва.Цитираш, без да си написал нищо. Или пишеш във цитата.
Ама няма да ти търся разпръснати изречения.
Пише се след цитата. Или просто напиши името на потребителя.
Не е ядрена физика това.

# 197
  • София
Офф, това ми напомня на един друг потребител трол с изневеряваща жена...

# 198
Дано да е трол, че достатъчно жени си отидоха от този свят заради болните мозъци на ревнивите си настоящи и бивши мъже... Не му наливайте масло в огъня.

# 199
Не вярвам на никой мъж какво говори за жена, с която ще се разделя. Любопитко как пък е сигурен, че жена му няма къде да иде...? Много интересно.
Защото си няма никой освен мен на тоя свят . А любовника иска да натъпче и да избяга не да я гледа , камо ли с две чужди деца.
А защо си няма "никои", приятелки, познати? Ти ли се погрижи?
Жена ти не е ли отдавна пълнолетна, че някои да я "гледа", тя не може ли сама да се грижи за себе си? Ами да излиза и да започва.
  Не не съм се погрижил , по една или друга причина така стана . Аз съм бил винаги човека който я е подкрепял в всичко. Но явно това заслужих. Та затова и по рано споделих с риск да си навлека нечий гняв - няма по неблагодарно същество от жената.

# 200
  • Далечният изток
Я тогава пак да питам:

А за какво трябва да ти е благодарна и как се предполага и до кога да изразява благодарност и признателност?

# 201
Я тогава пак да питам:

А за какво трябва да ти е благодарна и как се предполага и до кога да изразява благодарност и признателност?
Да кажем за това че винаги съм я подкрепял , за това че съм плащал за образованието и , за това че винаги с цената на хиляди мой лишения тя е имала и съм се старал да бъде най най. За това което е   аз я подкрепях и направих и накрая шамар в лицето.

# 202
  • волно калдъръмче
Да кажем за това че винаги съм я подкрепял , за това че съм плащал за образованието и , за това че винаги с цената на хиляди мой лишения тя е имала и съм се старал да бъде най най. За това което е   аз я подкрепях и направих и накрая шамар в лицето.
Ох, като почнете така с този наивен романтизъм - извадил съм я от калта, изкъпал съм я, облякъл съм я, нахранил съм я, изучил съм я. Пък тя - нищу.

# 203
Усеща се несигурност. Тази подкрепа я даваме/ си я давал, защото си го чувствал така, сам си го искал. В този свят, особено нашия, никой не е длъжен никому за нищо. Ако нещата сработят и хората се срещнат и напаснат, това е дар от Бога, иначе....

За какво се косиш сега - почваш да калкулираш, да подозираш и т.н. Най-лесният начин е да хванеш някого в изневяра. Прати частен детектив или виж какво се случва в обедните почивки, 2 седмици. Но - това са палиативни мерки - важно е да се стабилизираш и даже и да ти изневеряват, да предприемеш правилните решения. Да си здрав и да продължиш напред. Ако доверието между вас е нарушено, или го възстановявате, или се разделяте. Иначе е агония...

# 204
  • Далечният изток
А сега кажи в какво се изразява шамара, само в твоите съмнения ли?
Тя като се прибере от работа започва ли да ти пере мръсните гащи, да ти готви и да ти чисти, и да ти гледа децата?! Или то това не е нещо, което прави за теб и семейството, ами си го прави за кеф?!
Ами ще я подкрепяш и ще плащаш, и ще се стараеш, то това е семейство. Ама ти виждаш само ти какво си правил за нея, а нейното не се вижда, много удобно... И като си направил нещо, си мислиш, че тя цял живот трябва да мълчи и да си трае от благодарност и да ти повтаря колко си велик. Значи щом искаш насреща да ти връщат със същото, ти не си го правил от любов, ами като някаква сделка - аз ти давам това, ама ти трябва да ми дадеш онова.
Съмнявам се, че ще ме разбереш, ама аз да си го кажа.
Аграрно мислене...

# 205
Абе чета го тоз и почвам да мисля, че има мъже си заслужават изневярата Joy

# 206
О, определено. 😅

# 207
Ква му е историята на любопиткото, че не ми се търси. Помня сме коментирали нещо, ама същата история или друга не помня. Наистина е побъркващо когато имаш съмнения на базата на различни признаци, но нямаш категорични доказателства и другият не си признава. Съмненията са нещо което те яде от вътре, а когато има семейство деца и други общи неща не знам как се живее така. Съветът ми е да намери начин да разбере със сигурност или ако има проблеми с ревността, необоснована и патологична, да вземе мерки да се лекува.

# 208
Оф, ми отвори му профила и му прочети коментарите. Не са много.
Даже май няма история. Бръмбари има.

# 209
Ква му е историята на любопиткото, че не ми се търси. Помня сме коментирали нещо, ама същата история или друга не помня. Наистина е побъркващо когато имаш съмнения на базата на различни признаци, но нямаш категорични доказателства и другият не си признава. Съмненията са нещо което те яде от вътре, а когато има семейство деца и други общи неща не знам как се живее така. Съветът ми е да намери начин да разбере със сигурност или ако има проблеми с ревността, необоснована и патологична, да вземе мерки да се лекува.
Здравей, не смятам че имам проблем с ревността след като 13 г сме били заедно и не ми се е случвало такова нещо. Последната надежда ми е да се съгласи да идем на брачен консултант , като съм намерил няколко нека тя да реши . Ако ли не квото сабя покаже ... Повече нерви нямам пък да става каквото ще.

Общи условия

Активация на акаунт